Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen díly z první série, a ta se zdála na televizní produkt pro předškoláky celkem obstojná co do kvalit vizuálních, tak příběhových. Jak jsem si měl ale možnost na vlastní kůži ověřit na "filmu" z roku 2018 (česká kinopremiéra v srpnu 2019), tvůrcům někde po cestě vypadaly mozky z hlav, a že by byl nějaký zájem vylepšit vizuální stránku, to ani omylem. Takže s postupem řad asi spíše ruce pryč, ale pokud budu hodnotit jen to, co jsem ze samotného seriálu skutečně viděl, tak je to čistý průměr, jasně cílený na vývar v podobě chechtáků za "merč". 50% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ostravak30 to vystihl přesně. Já jen dodám, že na episodu z Doom Patrol, to nemá ani omylem. ;-) A ne, nepříjímám stupidní argumenty, ale dyť je to přece pro děti. To ovšem neznamená, že to musí nutně býti pitomé až běda, ne??? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu ten názor, že se seriály pro děti nedají hodnotit z pohledu dospělého. Fakt jenom proto, že to "je jenom pro děcka", tomu musím dát 5*? Sorry, ale tenhle názor je úplně mimo. Obzvlášť u seriálu, který je neskutečně stupidní a navíc vypadá neskutečně lacině. Tak ať se na ČSFD u těchto filmů zakáže hodnocení (což je debilita) nebo ať si rodiče hodnotí za své ratolesti, ale ať to tady všem povýšenecky necpou v komentářích... 1* ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ pohádek na pokračování, který vám po jejich spuštění, zaručeně dají nějakej ten volnej čas pro sebe od vašich ratolestí! A v tom je to dokonalý. Nicméně i když se snažím to tam tlačit víc a víc a myslet na to, že to je pro předškoláčky, je to hrozná píčovina... xD 40% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se Tlapkové patrole nevyhnul, a že jsem na pohádky a animáky hodnější než na zbytek filmové a seriálové tvorby, tak tady tedy musím jít s hodnocením hodně nízko. Patrola je hloupá, ošklivá, nudná, plochá a všechny díly jsou identické. Fakt velká bída. 20% ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Je to takovej novodobej mor, který nemine žádného rodiče a když to hodnotím z dětského pohledu, je to vlastně geniální a naprosto chápu, proč na každé hračce a oblečení musí nějaký z těch hafanů být. Ano, je to trošku děsivé jet to ve smyčce prakticky kdykoliv, když dítě zavelí “pejsci”, ale zároveň před tvůrci vážně smekám. Takhle si získat každé druhé dítě, to se musí ocenit.. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Marketingová masáž je mnohem kvalitnější než seriál samotný. Animace na rok vzniku prachbídná, příběhy stupidní... ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Tlapková patrola, správný směr vždy majííí! Tak pozor přátelé, tenhle seriál mě neuvěřitelně chytil za srdce. Ne opravdu, tento Nickelodeonův seriál je celosvětově známý tím, že dokáže děti naučit novým věcem, pobavit je, skamarádit se se záchranářským týmem psů, pod vedením klučiny Rydera a mají za úkol zachránit různé komplikace, nebezpečné situace za jakýkoliv počasí, řeší záhady, dokonce životy lidí a zvířat, nebo se snaží zabránit místnímu starostovi a jeho drzým kočkám, které se skoro stejně převlékají jako záchranářský tým psů. Patrola přitom zažívá různá přátelská dobrodružství a hlavně ukážou dětem, že pomáhat je tím nejdůležitějším a nejlepším cílem, aby vše klaplo jak má. Tento seriál, jak jsem již naznačil si všichni oblíbili hlavně zejména hravostí a přátelskou povahou záchranářských psů a rozhodně oceňuji, že každá náhlá situace a problém potřebuje daného pejska, který je určen Ryderem k nápravě a záchraně. Ono vlastně sice všichni psi jsou záchranáři, ale každý pes má jinou profesi. Chase je polda, Marshall je hasič, Zuma má plavecké schopnosti, což zase Rocky vodu nesnáší a další. Všichni psíci mají vlastní cisternu stavěnou k profesi a to se mi moc líbí na tom, že si Ryder vybere konkrétního pejska a řeší situaci, nebo problém. Každý vybraný pes potom k přípravě strojů z původní boudy pro psy má svojí znělku s jeho jménem. Prostě stačí si říct o nějakou věcičku z auta a ta mašina mu nabídne celý vynález, nebo po klouzačce prostě naskočit na připravené auto a celé se samo vytuninguje nářadím (jak transformátor). Spousta z vás si ale určitě zřejmě nejvíce oblíbí Marshalla, který je velice zdatný hasič, ale povahově je celkem tvrdohlavý a prakticky vždycky, když Ryder psy potřebuje, tak než se dostane k výtahu centrály, tak vždy o něco zavadí, srazí všechny připravené psy a řekne k dané situaci vtip. Já jsem si z toho určitě odnesl ponaučení, že být usměvavým záchranářem při řešení komplikací se vždy vyplatí. Za mě krásné 4 hvězdičky za originalitu a že mě to doslova chytlo. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Základná otázka znie, aký je rozdiel medzi tlapkovou patrolou a zelenými kotlebovskými hliadkami? Obe "organizácie" sa pokúšajú nahrádzať štát (nehovoriac o tom, že vo svete tlapkovej patroly očividne štát zlyháva v plnej miere), akurát patrola ešte nezaložila nijakú politickú organizácia, to je však len otázkou času. Navyše ich kápo, samozvaný pasák Ryder, v podstate predstaviteľ tretieho sektoru, zneužíva na prácu zvieratá, pričom je len implicitne naznačené, že ak by neplnili jeho rozkazy, pravdepodobne by si to odniesla ich rodina. Tlapková patrola je v podstate mafia, ktorú platí mierne zaostalá starostka a ako to v prípade mafie býva, obyvatelia ju majú radi, pretože "službička za službičku". V zdravej občianskej spoločnosti spoločnosti však pre polomilitaristické organizácie tohto typu nie je miesto a len parazitujú na byrokraticky zaťaženom štáte. Za toto sa musí tatíček Masaryk v hrobe obracať. ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Moje dcera to miluje. Komentáře typu "na piču animace", "merch over quality" nebo "hloupý příběhy"...?tomu se člověk může opravdu jen zasmát... panicové co hledaj svatej grál v pohádkách pro děti? si pusťte pixar...sice prodává 2x víc merche než všechny vděčný seriály, ale možná pochopíte jakej je rozdíl mezi tvorbou pro děti a tvorbou pro dospělý. Pro dospělý děti spíš. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dospělí nemohou tyto seriály objektivně hodnotit. Pokud budu hodnotit podle 2 letého syna, tak ten seriál zbožňuje. Příběhy taky nejsou vyloženě strašné. Upřímně spoustu jiných seriálů, jsem po shlédnutí pár dílů odmítla nadále pouštět. Kombinace pejsků a jejich výbava (letadlo, popelářské, hasičské, policejní auto atd. je cílená přesně na děti, protože to je to, co je baví a co se jim líbí. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Měl by se konečně zavést tag "produktové video" a žánr "reklamní". Spadá do ranku komerčních seriálů typu Požárník Sam, Vláčková hlídka apod. Děti na to celkem rády koukají, hlavním cílem je však zviditelnění produktu za co nejméně peněz. Charakteristickým rysem jsou ploché charaktery, mizerná 3D animace a příběhy na ránu pěstí. Možná to je přiměřené věku diváků, mám ale vážné pochybnosti o jejich pozitivním efektu na rozvoj malých diváků. Pominu nechutnou roztomilost a kýčovost... Hlavním padouchem je starosta (takovej buržoust, jak za komunistické propagandy). Vrcholem akce záchranářů v uniformě je záchrana kočičky, roznášení kartiček přátelství apod. Abych jenom nekritizoval - potěší pár zajímavých nápadů. Celkový koncept také není špatný, ale to otřesné provedení!... Co dodat? Tlapková, tlapková... jsi přítel můj... a taky kámoš můj... ()

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Viete, ja tieto novodobé seriály pre novodobé deti veľmi nechápem, keďže ja som vyrastal na reláciach ako Filmárik a Filmuška, Od Kuka do Kuka a pod. Teraz je to samí počítač, samé tablety a deti to všetko milujú. Ale beriem, lebo pokrok sa nedá zastaviť. A môj práve 5-ročný syn žerie túto patrolu všetkými svojimi "tlapkami"... ()

Jozka7 

všechny recenze uživatele

Netradiční integrovaný záchranný systém v přímořském městečku Adventure Bay vede desetiletý chlapec Ryder. Jeho Tlapkami, tedy členy štěněcího záchranářského týmu jsou německý ovčák Chase jako policista (později i zvěd), dalmatin Marshall jako hasič (později i zdravotnický záchranář), labrador Zuma jako vodní záchranář, jedinou fenkou v týmu je zpočátku cockapoo (designový kříženec kokršpaněla a pudla) Skye jako letecký záchranář. Tým doplňují anglický buldok Rubble, který zajišťuje stavební a těžkou transportní činnost, a voříšek Rocky, jenž je mechanik s recyklačním vozem plným náhradních dílů a dalších... věcí. Později se přidává i fenka husky jménem Everest, která slouží jako záchranář horské služby, ale nesídlí s ostatními na Centrále (výjezdová základna Tlapek). V současnosti zdaleka nejoblíbenější seriál našich ratolestí, takže přivřu obě oči (což se mi ostatně u těchto seriálů stává) a dám plný počet. ()

MaryLynn 

všechny recenze uživatele

Ja to rada nemam, ale naše děti ano. Oceňuji na příbězích, že nejsou násilné, že tam je prvek pomoci druhému. ()

Mykhaluu 

všechny recenze uživatele

Stejní zpěváci dabované znělky. Skoro stejná banda dabérů. Svižné, milé, neobsahuje hnus v podobě hlasu matky Normana jako Požárník Sam. Není tam zlý protivník jak ó v Tryskounech. Se zpožděním super záležitost pro potřeby krátkodobé pacifikace naší Wild Bunch. ()

Reklama

Reklama