Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

emdvojka 

všechny recenze uživatele

Viete, ja tieto novodobé seriály pre novodobé deti veľmi nechápem, keďže ja som vyrastal na reláciach ako Filmárik a Filmuška, Od Kuka do Kuka a pod. Teraz je to samí počítač, samé tablety a deti to všetko milujú. Ale beriem, lebo pokrok sa nedá zastaviť. A môj práve 5-ročný syn žerie túto patrolu všetkými svojimi "tlapkami"... ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Je to takovej novodobej mor, který nemine žádného rodiče a když to hodnotím z dětského pohledu, je to vlastně geniální a naprosto chápu, proč na každé hračce a oblečení musí nějaký z těch hafanů být. Ano, je to trošku děsivé jet to ve smyčce prakticky kdykoliv, když dítě zavelí “pejsci”, ale zároveň před tvůrci vážně smekám. Takhle si získat každé druhé dítě, to se musí ocenit.. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Seriál je určený především nejmenším dětem. Na jedné straně je smutné, že mou dceru - novou generaci 21. století, nezaujal krteček, ale naopak tento seriál, protože haf, haf prostě vítězí nad vším. Samozřejmě, že dospělým se těžko bude líbit to, co dětem. Já ale musím říct, že i pro děti mnohdy vznikají celkem zajímavé a mnohdy i pro dospělé vtipné seriály. Tohle ale není ten případ. Děj není vtipný, ale opravdu přihlouplý a tvůrci se navíc nedrží své vlastní nastavené laťky. Jednou na sebe děj navazuje, podruhé ne. Našel jsem i pár nelogičností. A ta animace? Opravdu umělá neosobní tvorba. Směr, kterým se animace v tomto století vydává, se mi příliš nelíbí. Upřímně mě nezaujala ani hudba. Ale na druhou stranu je nutné říct, že těm nejmenším dětem by se to asi opravdu líbilo více než české večerníčky. ()

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu! Trvalo to než jsem se k tomu dokopal. Takže za prvé, velice nesympatický postavy. Za druhé, velice nezajímavý děj. Za třetí tento seriál nedává smysl, protože hlavní postavy tam jsou psy který umějí mluvit a řídit. Co to proboha je? Který koště mohlo vymyslet seriál jako je Tlapková Patrola? Charles E. Bastien. Co jseš sakra zač, když vymyslíš něco jako je Tlapková patrola? Na tento skvostný počin mě stačil jediný díl a musím říct nic horšího jsem snad v životě neviděl. Díky tomuto seriálu jsem ztratil chuť na animovaný seriály, když nepočítám Clone Wars a Rebels. A překvapuje mě, že to má ještě 2 filmy a 3 má vyjít. No to nepochopíte. 1/10 tu jedničku dávám za to, že to je seriál, jinak je to čistej odpad! ()

Lina

všechny recenze uživatele

Základ je velice jednoduchý. Každé dítě by rádo mělo někoho, kdo ho na slovo poslechne. Ryder má svá záchranářská štěnata, k tomu auto, mobil, tablet, centrálu. V prvních dílech se zachraňuje kdekdo z městečka. Když se obyčejné situace vyčerpají, sáhnou další série do jiných osvědčených žánrů a už to jede. Piráti, Atlantida, dinosauři, královská rodina, džungle, Misson Impossible, superhrdinové. Děti to samozřejmě nepoznají, takže se dobře baví. Všechno dobře dopadne, zlý starosta je vždycky k poražení a Marshall si zaplete vlastní nohy, aby se všichni zasmáli. Žádné násilí ani náhodné ostřejší výrazy. Roztomilé až za roh, vydrží zhruba do druhé třídy. Potom už budete kupovat trička a tenisky s někým jiným. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (6)

  • 23. října 2018 vyšla na konzole a PC hra na motivy seriálu „PAW Patrol: On Roll“. (LostRyba)
  • V roce 2018 obdržel seriál sedm nominací na kanadskou cenu Canadian Screen Award a z toho šest proměnil ve výhru. (LostRyba)

Reklama

Reklama