Reklama

Reklama

Sweet room

(seriál)
  • Japonsko スウィートルーム

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (Příběh je nulový, zápletka mizivá, ale jsou tu ti pěkný herci, někteří se i svlékají… je to nuda, ale člověk si nad tím možná i rád zaslintá. A možná taky ne. Slaboučké 3*.) ()

Alisha666 

všechny recenze uživatele

Musel jsem vytasit čtyři hvězdy, i když se nejedná o nic světoborného. Stejně jako kolegyně vett nebudu zastírat, Nari-kun byl mým hlavním cílem (vlastně jsem se k téhle věcičce dostal úplnou náhodou a naprosto nevinně právě skrz nějaké to videjíčko na YT). Na Last Love (část s Narimiyou) se rád podívám tak dvakrát (teď hrozně lžu, určitě to je víckrát!) do roka. Když ono se na to tak hezky kouká... ()

vett 

všechny recenze uživatele

Tak nebudu nic zastírat, koukla jsem se na tohle dílko jenom proto, že tam hraje Hiroki Narimija. Ve skutečnosti jsou to čtyři "povídky" každá zhruba o 18 minutách (nebo tak nějak) a všechny se točí okolo vztahu muže a ženy (který vesměs skončí v posteli). První povídka je jediná, která se mi líbila. Druhá byla poněkud triviální, ve třetí je mokrý Džun Kaname, což bylo to jediné co z ní stálo za to a čtvrtá je prostě nezajímavá. Taková dlouhá rádobyumělecká nuda, kterou přežijí jen vášnivý fanoušci japonské kinematografie (a fanynky japonských herců). ()

Reklama

Reklama