Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tobyho Wonga hledají nájemní vrahové, které si objednal bohatý a silný hongkonský obchodník Lau. Toby totiž utekl z Hongkongu i s biomotorem, který má implantovaný místo srdce a má ho doručit do Los Angeles. Lau chce biomotor získat pro Čínu. Na útěku se Toby seznámí se spisovatelem Malikem Brodym v restauraci v San Franciscu, kde se chtěl ukrýt. Spolu odcházejí na nebezpečnou cestu do Los Angeles. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, po mojich srdcovkách (Mutronics, Guyver: Dark Hero) natočil Wang ďalší fight-film s geniálnymi bojovými choreografiami. Skvelé fightové nápady, vycibené do detailov, potrhlý, mierny sci-fi, ničím neprekvapujúci scenár, k tomu nanervyidúca Brittany a pár celkom dobrých hlášok. Takže obraz si utvorte sami, mne sa to ako oddychovka páčilo. 75%. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Devadesátková akční komedie, tím je myslím řečeno vše podstatné. Děj a "humor" na mentální úrovni žáků základní školy, občas i školy zvláštní. A povinný, pozitivně diskriminovaný "vtipný" černoch, je osina v zadku věru převeliká. Ale Dacascos nohama i rukama válel dobře, i když ho samozřejmě režie nechala trochu zrychlit. Ale hlavně a především, když už se zdálo být nejhůř a já zvažoval, jestli tu retardovanou debilitu nemám stopnout a hodit do koše, se na plátně zjevila nebožka Brittany Murphy v roli tak pěkné a na tělo jí skvěle padnoucí, že mě film najednou začal skoro bavit. Bohužel dlouho nepobyla a dál už se nic zásadního nestalo. Jo vlastně jsem ještě zjistil, že se tímhle veledílem dost okatě inspirovali (a scénu s muzikou v autě a kýváním se do rytmu dokonce natvrdo obšlehli) tvůrci Rush Hour o rok později. Ovšem Chan s Tuckerem, a hlavně ten jejich scénář, jsou oproti tomuhle videobéčku úplně jiný, na hony vzdálený level. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, kde je druhá hlavní postava ukecaný černoch. Bolí z něho hlava a divák by byl možná rád, aby ho už konečně někdo zastřelil. CITÁT - Zmlkni ! ! .......... Bělocha tentokráte vystřídal klidný a umírněný číňan. Film plný akčních kung - fu scén a rachotem samopalů. DIALOG - TOBBY WONG ( Mark Dacascan ) : Říkala Apollo 14, viď. MALIK BRODY ( Kadeem Hardison ) : Řekl bych, že je to tam, co kouká ta velká raketa. Viděl jsi ten film, ne ?. TOBBY : Jsi vedle, to bylo Apollo 13. MALIK : Koukáš se moc na filmy.......... Finální souboj byl choreograficky velmi povedený, ale hudba byla hrozná. Apollo 14 dokonce i vystartuje. CITÁT - Proti černému muži nikdy nezvedej bič, ty hajzle !! ......... Srandovní akční snímek. Americký akční film o nepřemožitelném bojovníkovi, který má v hrudi mnohem víc než jen odvážné srdce.......... Scénář - Scott Phillips. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto zapomenutá ujetá béčková šílenost, která si bez pardonu půjčuje od Nebezpečné Rychlosti, Smrtonostné Zbraně, Mizerů a k tomu všemu je doladěná typickou Kung-fu řezničinou ala John Woo.Ano zní to šíleně a přesto to funguje dokonale.Co na tom že scénář je debilní jak ranní stávání do práce a Dacascos umí hrát jako já zpívat, když je to prostě akční a choreografická lahoda, která má neskutečně svěží nápady, boje jsou maximálně kruté, zvrhlé a dokonale ujeté.V noc na barandově mě to překvapilo jako svině a já si po dlouhý době opravdu užil ultimátní starej akčňák, o kterým sem ani netušil že existuje.Scéna s motorovou pilou mě smíchem rozmrdává ještě teď.70%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jízda to teda úplně neni, ale když už se Dacascos dostane k akci, tak se na to dá koukat moc pěkně a musí se nechat, že akce je tu opravdu hodně a i choreografie slušná, i když až moc nereálně přehnaná, ovšem zábavná. Ale příště by to chtělo trošku miň trapnejch hlášek, pokusů o ně tu bylo asi stovka, ale dobrý z toho byly asi tak 2 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama