Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pat a Maya, dva spolupracovníci ve zverimexu ve Washingtonu D.C., jsou diametrálně odlišní lidé. S Mayou se před Vánocemi rozejde přítel. Ona proto neochotně souhlasí, že Pata doprovodí na předvánočním turné s maskotem společnosti. Věci sice zpočátku nejdou úplně hladce, ale postupně se vám před očima začne odvíjet velmi nepravděpodobný románek. (Universal Channel)

(více)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

On je floutek, který se v práci nepředře a ani nemusí, protože je synem šéfa. Ona je ambiciózní a pracovitá, ale právě se s ní rozešel přítel, který se necítil být zralý na manželství. Tyhle dva kolegy nic kromě práce nespojuje, ale jsou to právě oni dva, kdo vyrážejí spolu s psím maskotem společnosti na turné po Spojených státech. On byl vybrán svým otcem, který chtěl dokázat svému kolegovi, že jeho syn dokáže převzít zodpovědnost. Ona se jen potřebovala dostat na Vánoce domů k rodičům a tohle je nejpohodlnější a bezplatný způsob dopravy. Jak to asi dopadne naznačuje už jen to, že se jedná o romantickou komedii. Film je takovou lehce netypickou vánoční road movie, která nenudí, ale z mého pohledu není ani nikterak výrazně zapamatovatelná. Dva lidi se na cestě poznávají, aby se do sebe nakonec zamilovali, to vše v kulisách vánoční atmosféry a jednoho nadprůměrně inteligentního pejska. Jako televizní romance v předvánočním období to může zaujmout a člověk se u toho ani nemusí nudit, ale jinak se nejedná o nic víc než průměrnou podívanou, která zřejmě v tom velkém množství vánočních filmů nezůstane v paměti déle než pár týdnů. Proto uděluji průměrné tři hvězdičky. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uff! Wynorski ještě víc zlevnil (i když se zdálo, že víc to nejde) ale aspoň se pořád drží toho svého. Zatím co můj druhý oblíbený trashák padnul do trapných rodiných komedií. Škoda 1* jenom z respektu k Fredovi.10% ()

geklon odpad!

všechny recenze uživatele

Bohupustá škvára a to tento hnůj pojednává o svátcích narození Krista. Čekal jsem, že se na samej závěr země roztrhne a vystoupí Satan a všechny je ošuká svým mnoha ocasým údem hněvu.... nestalo se, tak snad v pokračování. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Prostinký televizní romantické road movie odehrávající v období vánoc. Ohromný kýč po všech stránkách a na všech frontách. Naivní příběh, naivní dialogy, naivní herecké výkony, vyloženě až trapné scény. Nenáročný snímek hodný skutečně snad jen pro starší a pokročilé. K pohodovému romantickému večeru při svíčkách jsou několikanásobně lepší snímky, které dokonce i divácky osvěží a pobaví. Tohle především u pánské části diváků takový večer na sto procent dokonale zazdí. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

V romantické komedii hledejme to podstatné. Poprvé on až zase není tak nezodpovědný floutek a ona není holka na jednu noc. On překonává trable cesty i za cenu večírku pro starší dámy, ona není tak hloupá, aby si nevšimla. A že protiklady se přitahují se ví a že náhoda najde dva, kteří by se jinak nepotkali se také ví. A o ničem více to není. Ale je to vánoční, hlavní herci jsou koukatelní a dá se to vidět i dvakrát. A to se o řadě filmů napsat nedá. Tak za tři , byť 2,5 byl bylo spravedlivější. ()

Supremit odpad!

všechny recenze uživatele

Niekedy aj Vianoce môžu byť trápenie. Obzvlášť, keď siahnete po diele, ktoré sa kvalitatívne stráca niekde v „diaľave”. „Hrôzyplný“ dej tejto romantickej drámy pohltí príjemnú atmosféru a transfiguruje ju na des a žiaľ. Clivosť za radosťou, panujúcou pred okamžikom voľby výberu tejto „ohyzdnej“ projekcie. Avšak každý máme na výber a je už len na vás, akým smerom sa vydáte. Budete nasledovať strastiplnú cestu tŕnistým úskalím alebo sa váš krok bude uberať smerom opačným? Rozhodnite sa správne! ()

Reklama

Reklama