Reklama

Reklama

Seal Team 8: Za nepřátelskou linií

  • USA Seal Team Eight: Behind Enemy Lines (více)

Během neschválené tajné mise v Africe odhalí malá speciální jednotka Námořnictva Spojených států SEAL informace poukazující na plánovaný prodej obrovského množství uranu, který je vhodný pro výrobu zbraní. Bez předchozích příprav a jakékoli pomoci se musí tým během necelých šestatřiceti hodin probojovat skrze nelítostnou armádu vojenského diktátora, která střeží tajný uranový důl ukrytý hluboko uprostřed zrádného Konga. Jejich cílem je zajistit uran a odhalit neznámého kupce. Jedné z největších hrozeb Ameriky totiž zbývá už jen poslední krůček k tomu stát se skutečnou jadernou velmocí a jenom Seal Team 8 jí v tom může zabránit! (HBO Europe)

(více)

Recenze (34)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co naplat. Roel Reiné je pro mě dost rozporuplný režisér. Na jednu stranu má na kontě podařený snímky jako Voják 2 nebo Řežba v Tombstone, na druhou stranu natočil i dost sraček v čele se Smrtící zbraní. No a tohle je tak někde mezi. I když asi má dobrý konexe když mu tohle béčko zaštítilo Foxacký studio. No jinak je pravda, že co se postav a příběhu týče, tak je to zhruba asi tak jak píše m.a.t.o., ale pravda je i to, že se ve filmu pořád něco děje. Akce je poměrně dost a je celkem přehledně natočená, takže jsem se rozhodně nenudil a film určitě není tak špatnej, aby byl v černý barvě. Pokud máte rádi podobný vojenský akce, tak to klidně dejte.50% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pohodové béčko! Celú dobu si síce vravíte, že keby mal tie peniaze ( a kaskadérov, pyrotechnikov a všetky tie bazuky, člny...) šikovnejší režisér, keby hlavní hrdinovia by boli zaujímavejšie obsadení a keby sa trochu pohrali so vzťahmi medzi postavami - to by bola bomba (!!!). Ale aj takto sa tam stále niečo deje, akcie sú pestré, výbuchov veľa. Finále je vlastne ultimátna zábava, keď sa jeden chlap s pištoľou postaví celému gangu šialencov s erpégéčkami a kalašnikovmi... Bitka na nože mohla byť lepšie natočená, ale treba sa zmieriť s tým, že nejde o bojovku, ale "len" akčňák s drsňáckymi námorníkmi... Lepšie ako ZA NEPRIATEĽSKOU LÍNIOU 2... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli tomu krásnému výbuchu člověka po zásahu raketou nemohu jít na nejnižší hodnocení, protože to prostě bylo udělané dobře. Že je to jinak trikově hrozné a příběhově ještě horší, to je věc další. Stejně si ale nemůžu pomoct, ono mě tohle béčko docela úspěšně zabavilo. Neříkám, že jsem mu věnoval pozornost celou dobu, to by mi asi vymylo mozek, ale jako kulisa fajn. Výbuchy místy celkem efektní. O nic jiného také nejde. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zapletka: Skupinka americkych Tulenov sa vyda do oblasti Kunda v Congu na Maliny. Cely cas ich sleduje v jednej miestnosti ich velitel Tom Sizemore, aby sme mali nejaky hviezdny xicht s velkym kverom v ruke na plagat. Nasleduje kopa prestreliek a vybuchov na x spôsobov. Neviem kolko milionov bananov stal film, ale rozpocet bol zuzitkovany dobre do poslednej šupky. Ale niet sa co cudovat, ze film vyzera velkolepo, kedze v Afrike stab nepracuje za jedlo, ale iba za pohar vody. A naviac je tu stale kopa výdobytkov najnovsej 40 rokov starej techniky z minulych konfliktov. Staci prist a na tu chvilu, kym ju nevyhodite do vzduchu ju spojazdnit. Akcia je v ganstra raper style. To znamena, ze sa dockame rôznych spomalovaciek, inovatívnych zaberov z rucnej kamery, motherfucker nadavok a do toho hra hip hop hap hudba. Takze je to strasne coooool az ma mrazilo na guliach. Niektore sceny svojou imbecilitou nemaju daleko k serii F&F. Tentokrat tu lietaju lode a let je zakonecny efektivnym vybuchom. Ou jeee. Sice davam iba jednu hviezdicku, ale je to ten typ hviezdicky, ktory davam chujovinam, ktore ma svojou blbostou dobre pobavia. Cize jedna hviezdicka je niekedy viac ako dve, ktore som dal nudnemu Jarhead 3, ktory co sa tyka velkoleposti a vynaliezavosti akcnych scen na tuto zabavnu volovinu nema. Ale to ani nahodou neznamena, ze Seal Team Eight: Behind Enemy Lines je dobry film. Maximalne tak dobry trash. 2/10. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Není to úplně klasický sequel cheap shit, ale daleko od této kategorie to také není. Tom Sizemore to už nějakou dobu poměrně schytává, hraje v jedná podřadné ptákovině za druhou a tady nepřekvapivě dominuje ve stylu jednooký mezi slepými králem (i když se celý film nepohne z jedné jediné místnosti). Další věc, která ještě trochu zaujme, je cosi jako solidní režie, kdy ty přestřelky nevypadají úplně hovadsky a mají určitou dávku zručnosti - na druhou stranu nejsou dvakrát nápadité. Scénář je samozřejmě tragédie a to jsou i všichni ti no name "herci" 30% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Jihoafrické republice, a to v lokalitách Johannesburg, Muldersdrift a Pretoria. (GASTON73)

Reklama

Reklama