Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (134)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA $35,423,380Tržby Celosvetovo $50,163,103Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,148,713 //počet predaných kusov 56,811Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ rutinérsky thriller ako od režiséra ktorý je v tomto štýle dosť známy nuž no Rob Cohen, našťastie tu je stále sympatická Jennifer Lopez a miestami dobré napätie a dravosť, čistý priemer /50%/ ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jennifer nestárne! Jako vždy skvělá a sexy a Ryan Guzman se k ní hodil. Příjemný rodinný thriller na sobotní večer, kdy je v televizi totální hovno! A to platím za 130 programů :-( ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveril som, koľko zastaraných klišé je niekto schopný dať do kino-filmu z roku 2015. Tento scenár by sa dal akceptovať snáď len v roku 1991, kedy išli do kín Noci s nepriateľom s Juliou Roberts. Nevyžadujem od každej snímky revolučné scenáristické riešenia, ale toto je fakt moc. Zlosyna nezastaví ani vytlačenie očnej buľvy mimo lebky a predtým, než má niekoho zastreliť, si neodpustí zlovestný preslov, vďaka ktorému získa obeť dostatok času na jeho omráčenie. Následne ho nechá ležať na zemi a otočí sa mu chrbtom, aby mal pre zmenu on čas nabrať dych na ďalší útok. Samozrejmosťou je, že chladnokrvný psychopatický vrah si dôkazy o svojich brutálnych činoch v pohodičke nechá v počítači a homevideo s pani učiteľkou zásadne nezálohuje. Samozrejme, hrdinka (učiteľka literatúry) dokáže na centimeter presne určiť, kde presne musí gauner stáť, aby mohla potiahnuť za reťaz a vinou toho sa naňho zrúti pol tonové železné hovädo. Nepáčilo sa mi ani zľahčovanie niektorých nesympatických vecí (napr. manželská nevera bez vedomia manželky alebo sex so žiakom, aj keď v tej chvíli ním de facto ešte nebol). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi, které miluju, chráním" a ty ostatní seznamuju s pěstí, nožem, pistoli nebo čtrnáctkou francouzákem, ale takový je zkrátka Noah. Nic proti tomu nemám, ale paní učitelka jisté výhrady má. To je zase její věc. Já si totiž myslím, že když člověk nehodlá převzít odpovědnost za své chyby, tak se musí smířit s trochou toho teroru. Například já přijímám svou odpovědnost za to, že jsem se dobrovolně podíval na tento snímek, přestože jsem věděl, že to bude mizérie. Takže jsem přiznal svou odpovědnost a nyní je na řadě pomsta - dvě hvězdy. A to jen za to, že se na Jennifer pořád ještě dá mlsně koukat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na filmech s Jennifer Lopez v hlavní roli je vždy nejlepší, jak její postava neví, že ji všichni zástupci mužského pokolení s funkčním penisem chtějí ojet, a aby to bylo alespoň trošku uvěřitelné, tak je většinu času navlečená do nějakého pytle. Zde jde do spodního prádla už po půl hodině, ale vnitřní dračici moc nevypustí. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rob Cohen sa rozhodol v dnešnej dobe pripomenúť 90´s thrillery a tak natočil malé, neškodné psycho o učiteľke, ktorá sa v slabej chvíli vyspí s mladým susedom. Ten je však trochu vyšinutý, nie je ochotný akceptovať to ako jednorázovku a tak ju prenasleduje na každom kroku a postupne jej čoraz viac komplikuje život. Obsadenie Jennifer Lopass do titulnej MILF role bolo vhodnou voľbou, bohužiaľ všetko ostatné ostalo akési odbité. Nudné, necharizmatické postavy, predvídateľné a po väčšinu času nevýrazné dianie, žiadny výraznejší teror či nebodaj niečo odvážnejšie – ešte aj v hlavnej sex scéne (ktorá je v niektorých verziách filmu absurdne vystrihnutá) dokopy nič neukážu. Na imdb pozerám, že to má dokonca Rkový rating, čo sa mi ani nechce veriť. Komerčná somarinka pre decká, ktorej dám tie slabšie 3* len pre to, že sa celkom pohodovo pozerala. ()

castor 

všechny recenze uživatele

S nadsázkou se dá říct, že víc napětí nabízí zpravodajství na kterékoliv televizní stanici. Rob Cohen je rutinér, který snesitelný film nenatočil dobrých deset let. Stealth, třetí Mumie nebo Vražedná hra byly prachmizerné kousky, na druhou stranu se od nich NĚCO čekalo. Od The Boy Next Door se při vší úctě nečekalo vůbec nic. A to mu ve výsledku možná pomáhá. Neškodný thriller s ohranou zápletkou, nudným dějem a nezáživnými postavami, které jsou divákovi naprosto ukradené. Film působí docela televizně, negraduje, chybí mu atmosféra. Na druhou stranu těch devadesát minut solidně uběhne, na Jennifer Lopez se pořád slušně dívá a ostatní postavy nenasekají tolik logických lapsů, kolik by divák na začátku čekal. Průměrná jednohubka, které sluší dvě i klidně tři hvězdy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tady další film na téma : Ach bože ne vyspala jsem se z někým s kým jsem neměla, pak jsem ho nechtěla a on je náhodou psychopat a teď mě chce zabít... Podobný kousky měli svůj zlatý věk a živnou půdu hlavně v osmdesátých a devadesátých letech. Tohle má tedy zřejmě působit jako připomínka těchto filmů, ale bohužel je to totálně ploché a nezáživné a není to schopné přijít z ničím co by dokázalo zaujmout. A nezachrání to ani Lopezka která má pořád co nabídnout a je to jedna z mála učitelek který by stálo za to vojet.20% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že čím je Jennifer Lopez staršia, tým je krajšia (možno aj to je dôvod, prečo som si to pozrel). Inak je to nudné, predvídateľné, nezáživne, nezaujímavé ale zo sexi päťdesiatimi odtieňmi hnedej JLo. Keby som mal tiež takú susedku, asi by som konal rovnako, ako hlavny zloduch v prvej polovici filmu. 50% - 2* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Když to učitelce v nejlepších letech přestane klapat v manželství, spustí se ve slabé chvilce se zajíčkem ze sousedství. Tím se vystaví stalkingu a její soukromý a rodinný život je v ohrožení. Psychopatický mladík Noah brzy převezme kontrolu nad životem Claire. JLo je holka od vedle. Bylo jen otázkou času, kdy natočí film o klukovi od vedle. Písničku o holce "od vedle" už má, teď už má i ten film. Ohraný námět převzatý z béčkových a schematických thrillerů se i coby producentka rozhodla pod vedením nové scenáristky a známého režiséra předělat. Film nemá dvě hodiny, nemusíme tedy sledovat pomalý děj plný nezáživných keců, než psychopat udeří naplno. A vida, netrvá to dlouho, jen co je Claire ošukána, hned si začne na ni mladík dělat nároky. Erotická scéna je poměrně odvážná. Jestli za JLo nebyl nastrčen body double, nutno uznat, že je to kus. Přece jen jí scénář v erotické linii připravil úskok v podobě o generaci mladší kolegyně Lexi Atkins, která je komplet nahá a slavnou zadečkovou celebritu ukázkově smetla. Dvě erotické scény, nástup psychického nátlaku má postupně vzestupnou tendenci, film má spád, hardcore scény, Rob Cohen je režijně zajímavý. Jistě je zarážející, že se stresovaná žena neobrátí s případem na policii. Policie do děje nijak nezasáhne. A taky dobře. Na co chození po policejní stanici, trapné vyšetřování, které kolikrát ani nikam nevede a film jen brzdí. O to víc je zde Jennifer Lopez, která musí sama na vlastní pěst i kundu bojovat nejen s vyšinutým mladíkem, ale i s generačními rozdíly, nasoukat se do o dvě čísla menších outfitů, které normálně nenosí, a dávat pokyn kameramanovi, aby příliš dlouze nezabíral její přerostlý zadek. Do role jejího protivníka to možná chtělo někoho hvězdnějšího, přece jen Ryan Guzman, kdo ho asi tak zná, že. No, celkem ušel, herecky překvapil, jako protivník JLo fungoval. U mě zbývá jen si odpovědět na to, jestli jsem chtěl vidět JLo v jiném filmu než romantickém. Kurva, že jo! Bylo to líp natočené než všechny thrillery s podobným námětem. Kurva, že jo! Je JLo nejvíc sexy ženou světa ve své věkové kategorii? Je to úplně běžná holka od vedle. V tomhle napínavém filmu byla milá a sympatická. Konečně jsem zase jednou viděl poctivý film, ve kterém nebylo místo pro digi triky. I přes velmi nízký rozpočet film nestrádal. Tak dobře a zdatně ho totiž kámoš Petra Jákla natočil. 100% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako lego pro filmaře předškoláky. Není třeba nic umět, ani u toho přemýšlet. Jak ostatně dokládá dialog „Přinesl jsem ti dárek.“ - „Jů, Iliada, a první vydání. Tos nemusel.“ - „To nic, koupil jsem to ve výprodeji.“. No nic. Zpátky ke skládačce. Stačí otevřít krabičku, vysypat jednotlivé dílky a začít skládat. Ani návod není potřeba. Osamělá hrdinka, nový kluk od vedle, malý dílek vášně, a dílek odmítnutí, který sluníčkově přátelského souseda promění v lacinější mužskou verzi Alex Forrestové vybavené ukecávacími schopnostmi Haniballa Lectera. A samozřejmě dílky kamarádka, manžel, syn, nefungující brzdy, tajemství minulosti, a samozřejmě půltunové závaží visící bůhvíproč u stropu stodoly, přesně nad místem, kde padouch pronáší poslední proslov. Kdyby to závaží aspoň vypadalo jako to ve skečích Monty Pythonů, mohla to být zábava. Takhle to byla jen předvídatelná rutina a těžká nuda bez špetky invence, kterou pomohla přežít jen Jennifer, protože je stále kočka, na kterou je radost pohledět. Mimochodem, Enough z roku 2002, kde měla podobné potíže, je i přes všechny vady mnohem lepší než tohle. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto sme tu už všetko mali, a v lepšom a uveriteľnejšom spracovaní. Ale tak zabitý čas to nebol, mám požehlené. Apropo, mrzí ma, že to tá Vicky schytala. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ešte stále krásna Jennifer a jedna trochu napínavá scéna film nezachráni. Navyše, pokiaľ je totálne zabitý tak slaboduchým scenárom, že by ho napísali dramatickejšej aj v osobitnej škole. Nelogické reakcie aktérov na danú situáciu a jeden hrozne zlý mladík, ktorého neodzbrojí ani armáda a je vždy tam, kde nečakáte. 5 hviezdičkové hodnotenia sú paškvilom ľudskej inteligencie. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller, který zkoumá přitažlivost která zajde přílš daleko. Funguje to jako nezamýšlená komedie. Špatná režie, nepřesvědčiví herci a je to takové mdlé. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Milfka J-Lo se nechá svést pohledným a po všech směrech dokonalým mladíkem, ze kterého se po vášnivé noci stane magor, který se neštítí ničeho, aby si opět vrznul. Předvídatelné, příšerně zahrané a napínavé jen pro ženy nad 40 let. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě takhle nízké hodnocení. Ano není to žádný trhák, je to film s nízkým rozpočtem a režisér Rob Cohen si chtěl natočit jednoduchý thriller. Ale mě se to líbilo. Myslím, že to je dost kvalitní film. Někteří zde píší, že to mělo předvídatelnou zápletku. Možná že trochu ano, ale i tak jsem byl překvapený, když se z toho milého hocha vyklubal psychopat. A fakt jsem nevěděl co se bude dít, pro mě to bylo napínavé. Celou druhou polovinu filmu jsem se bál společně s JLo, která mimochodem skvěle celý film táhne. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film, který mě docela bavil a neviděl jsem na něm nic tak špatného, je tedy pravda, že to nebylo nic extra, co by mě nadchlo, ale průměrný pohodový film, který nevidím jako ztrátu času. Jen mě strašně mrzela předvídatelnost, nebyla tedy u všeho, ale u jednoho ze zřejmě největších zvratů ano. A to mě mrzelo, že jsem věděl už od začátku té scény, co se stane... ()

Othello 

všechny recenze uživatele

O úrovni celého díla vypovídá nejlépe následující vážně míněný dialog: "Ahoj, přišel jsem, abych ti přinesl malý dárek." "Jéé Illiada, 1. vydání. Tos nemusel." ()

Reklama

Reklama