Reklama

Reklama

Fergie feat. Will. I. Am - Fergalicious

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2006, 3:46 min

Režie:

Fatima Robinson

Hudba:

will.i.am

Hrají:

Fergie, will.i.am

Recenze (5)

kingik 

všechny recenze uživatele

Docela solidní porce "samožeru", ale ve své době docela "orgaslicious". Vidět totiž Fergie, jak se natřásá v dekoracích, které jako by zde zanechal Burtonův štáb po dokončení "Karlík a továrna na čokoládu", je docela maso...ehm..čokoláda. Fergie si pochválí na sobě snad úplně všechno a dozvíme se, že ne nadarmo tráví hodiny v posilce na spinningu. Vystřídáním celé řady sexy outfitů si lze lehce vyvodit, co preferuje ve svém šatníku, a navíc dnes už má dávno svoji populární modní kolekci. Na své členy domovské kapely ani po odtrhnutí nezanevřela. Mezi tím vším sladce kýčovitým je k vidění populární Will I Am. Z dnešního pohledu tahle písnička nemá tu sílu jako tenkrát a samotná interpretka s blížícími se čtyřmi křížky na krku a s Duhamelem v zádech, už pánům takové libé pocity nenavodí. Přesto je nutno prohlásit, že Fegie je samice, v tomhle klipu určitě, a je na sladké. V podstatě se jedná o cukrkandlové hudební video. Diabetici si ho neužijí. Mé hodnocení: 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Brutálny farebný a dekoračný mix, z ktorého mi nie je zrovna príjemne a ani ten beat sa mi nikdy obzvlášť nepáčil, pieseň tiež nie je. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pekné aranžmá ( hlavne Fergie ), ale predstavte si takýto videoklip v dnešnej dobe. Áno? Ja nie! Tvrdo povedané ,,ženy,, sú dnes na inej etáží a (ne)chcú sa ukazovať ( len tak pre niekoho ). ()

Reklama

Reklama