Reklama

Reklama

Fergie - Big Girls Don't Cry

(hudební videoklip)
  • USA Fergie - Big Girls Don't Cry (Personal)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2007, 5:06 min (Alternativní 9 min)

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nad hudební tvorbou Fergie se nedá plakat, protože tenhle singl je tím lepším, co vzešlo z její solové dráhy. Jak sama interpretka zpívá o tom, "jak velké holky nepláčou", tak to prosím pěkně nebude úplně pravda, ale texty písniček většinou nevycházejí z reálných zkušeností a tak to rozebírat nebudu. Zaměřím se na obrazové a hudební kvality tohoto jejího hitu. V mnohém překvapí. Fergie konečně nazpívala lyrickou písničku. To je u ní výrazná změna a ještě větší je, že vynechala své hip-hopové kořeny a její song je melodický, tvárný a vhodný pro partnerské rozchody, kdy se dá oposlouchat až do omrzení. Klip vystihuje náladu písničky poměrně dobře. Nekonají se žádné obrazové experimenty, zběsilé střihy a všechno do sebe pěkně a plynule zapadá a tvoří až komorně - intimní celek. Fergie si vyzkoušela solovou dráhu z níž nejméně dvě její písničky jsou dobré. Tahle je jednou z nich. S odstupem sedmi let, které uplynuly od vydání tohoto úspěšného singlu, mně zpěvačka nepřijde v klipu tak sexy, i když se svojí image si umí vyhrát, jak dokazuje v mnoha svých jiných klipech. Tady s hučkou na hlavě působila trochu tuctově. Jinak fajn song. Mé hodnocení: 80% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Nikdy som tento klip nemusel, navyše v jeho predĺženej verzii je tá piseň vlastne dvakrát. Bolo to pre mňa príliš otravné, nešťastné, zatrpknuté, Fergie sa mi tiež nikdy nejak extra nepáčila, ten príbeh tiež pomimo mňa, takže nič moc. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takáto ( hudobná ) poloha Fergie sekne. No a ak to okorení sympatickým klipom, kde vyniká hlavne jej krása ( aj keď v scénach v spodnom prádle je to dosť strojené ), tak potom fajn. ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Fergie to zkusila trošku jinak než normálně a je to celkem slušné, víc než slušné... Klip taky není k zahození... ()

Reklama

Reklama