Reklama

Reklama

Fergie - London Bridge

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2006, 3:30 min

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Osamostnění od kmenové skupiny Black Eyed Peas přišlo v pravou chvíli. Sympatická a vzrůstem nevelká zpěvačka užívající zkrácenou formu svého příjmení jako Fergie se vydala na solovou dráhu a do hitparád vtrhla s tímhle singlem, který je z celého jejího alba nejnápaditějším. Se svojí skupinou však přece jen tvoří o něco lepší písničky a i klipy. Rozhodně to nebyl výlet marný, protože zpěvačka má dostatečné charisma a zase se tak úplně neodloučila od svých hudebních členů kapely, protože dva z nich jejímu albu pomohli na světlo. Výsledkem je album, které si Fergie užila, které ji charakterizuje a ze kterého právě tahle skladba nejvíce vybočuje svojí invencí a dobře využitými (fyzickými) přednostmi, kterými Fergie disponuje. Hlasově však nikdy nebude top zpěvačkou. Až takové pověstné "zlato v hrdle" rozhodně nemá. Na živo mě její zpěv až tak nepřesvědčil. Ona totiž zaujme spíše vizuálně. Mé hodnocení: 60% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Zábavné, taký pop s rapom, provokatívne, ale v celku mi tu chýba nejaký odkaz, niečo výpovedné a potom mi to vyznieva prázdne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ahoj, volám sa Fergie a viem určité tanečné kreácie a pózy, ktoré vo vás vyvolajú určité pochybnosti o tom, že by ste môjmu klipu k skladbe ´´London Bridge´´ dali menšiu známku, ako tri. OK! ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Touto písní začala krátká doba sólové kariéry Fergie a podle mě to byly "plodné" časy. Většina songů, z kterého vzniklo album "The Dutchess", je dle mého názoru nadprůměrných. ()

Reklama

Reklama