Reklama

Reklama

Dodávka smrti

  • USA VANish
Trailer

Unesená mladá žena - dcera šéfa drogového kartelu - je nucena podstoupit výlet plný vraždění a chaosu, který se odehrává v dodávce jejích únosců. A každému v autě je jasné, že jsou na cestě do pekel. V naději, že jim za bezpečný návrat své dcery nabídne tučné výkupné, unesou tři amatérští lupiči Emmu Rodriguezovou z domu jejího otce Carlose a přinutí ji natočit video, v němž prosí o svůj život. Netuší však, že Emmu její nechvalně proslulý otec téměř zavrhl a že v jejích žilách koluje vražedná krev, díky níž se z Carlose stal v podsvětí obávaný muž. Čas běží a trojici nešťastníků hrozí čím dál větší nebezpečí - od policie přes zločinecké šéfy až po samotného Carlose. A tak musejí najít způsob, jak dovést svůj původně dokonalý plán do konce dřív, než se rozpoutá peklo. (Cinemax)

(více)

Recenze (18)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Když je dobrý béčko, tak se na něj hrozně pěkně kouká nebo alespoň já s tím mám takové zkušenosti. Tenhle film třeba rozjíždí docela slušný béčkový akční rychlík, kterej je ale plnej americkejch rednecků, jejich debilních keců a ujetýho střihu na způsob Grindhouseu. Jediné hezká je na tomhle filmu unesená kočička, která má oči v barvě trička, čehož si nelze nevšimnout. Příběhově se ale připravte na dva docela slušný výkruty, který by porazily i koně a na jedinou scénu s Mačetou, kterej kdyby tam nebyl, tak by se nic nestalo a ještě by se ušetřilo na rozpočtu už dost tak levnýho filmu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Trio idiotov unesie mladú holčinu, vyrazia na menší výlet a popritom žiadajú od fotríka výkupné. Samozrejme, narazili na nesprávnu rodinku úžasných a keďže z troch záporákov sú dvaja totálni idioti, ktorí lezú na nervy počas celej stopáže, raz sa to musí zafarbiť do červena. Počas prvej hodiny to bolo pre mňa miestami utrpenie práve kvôli dementným postavám a ešte dementnejším dialógom (a že sem tam počas cesty niekoho odpravili to veľmi nezachraňuje). Takže tento akčný rukojemnícky road trip mi veľmi nesadol. Nejaký mačetový cimprcampr či brokovnicou odpálená gebuľa sa ale nájdu, takže som sa napokon dočkal. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Unesená dcéra drogového bossa sa ocitne na road-tripe s bandou kreténov, ktorí majú nielen problém získať peniaze, ale aj vydržať sami so sebou. Priblblá grindhouse-wannabe konina, na ktorej sú dobré presne 2 scény; 1. je etuda s Tonym Toddom a 2. je dodávkový mini-masaker vo finále. Takže nech sa páči; aspoň 2*. Zvyšok ale stojí za hovno. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za 13 dní natočit svoji prvotinu a zároveň ji proměnit v nadupanou jízdu plnou akce a " nečekaných " zvratů. Smekám před Bryanem Bockbraderem. 79 minut krvavé zábavy, která až na pár slabších chvil rozhodně nenudí. Pravda, že některý gore mohlo být povedenější, ale určitě neurazí. S bodováním jsem byl mezi 3 a 4 hvězdama, ale zdejší nízký hodnocení rozhodlo o 4 hvězdách. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,i got a shotgun motherfucker" celkem zábavný nizkorozpoctovy film, který mě i trochu bavil, na to že se skoro furt kecalo, taky některý dialogy byli i celkem zabavny. Celý film je natacen v autě a krví se taky nešetřilo. Tony Todd v roli sherifa byl suprdrsnej. Lepší průměr. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Trojice katalogových tatarů unese drogovou dcerku a díky své výstavní tuposti si celkem rutinní únos velmi zkomplikují. Ono se po většinu filmu strašně moc kecá a většinou o ničem, přičemž vybočuje jen scéna s Tony Toddem. Nudu rozčísne až závěr, kdy to začne pořádně lítat a přestřelka v dodávce, jakkoliv nesmyslná, byla parádní. Herecky nic moc, pokud tedy nepočítám již zmíněného Todda a pár štěků Dannyho Treja, ačkoliv Maiara Walsh nebyla úplně marná. Celkově průměr. 50% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„VANish“ je prostě jednoduché béčko, které se snaží na konci trochu šokovat jednotlivými zjištěními, ale není to nic, co by bylo až tak překvapivé. Prostě takový nehezký konstrukt. Stejně se ale u filmu můžete bavit, pokud vám tahle bezduchá zábava něco říká. Velkým kladem snímku je také skutečnost, že netrvá moc dlouho, takovou pěknou hodinku a čtvrt. Navíc budete mít pocit, že se pořád něco děje. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, komorné a krvavé béčko o pár hercoch, ktorého najväčším plusom je, že trvá bez tituliek 75 minút a pri takejto dĺžke nestihne nudiť. Dej sa takmer celý odohráva v 1 dodávke ( s výnimkou flashbackov) a pri vysvetľovaní motivácií únoscov a niektorých postáv prichádza s pár zvratmi, z ktorých niektoré sú predvídateľné a niektoré prekvapia. Hlavná herečka sympatická, Tony Todd vo vedľajšej úlohe výborný. Škoda, že Trejo nedostal vo filme trocha viac priestoru, pretože aj on za tých pár minút dokázal zaujať. Akcie tu máme tak akurát a na evidentne nízky rozpočet filmu je obstojne béčkovo spracovaná a hlavne poriadne krvavá, čo chválim. Fajn béčko na 1 pozretie. 55% ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné s dobrými dialogy. Jinak blbost. Dobré zvraty, co překvapí, ale jinak nuda. Celkově jen na zabití času. Nijak zvlášť zábavné, jak jsem čekal. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Tři pitomci a jedna pipinka jsou celou dobu v dodávce a kecají hovadiny. Na konci se na minutu ukáže Trejo. Více se do rozpočtu tak $1000 už asi nevešlo. P.S. Vždy mě pobavilo, když někomu uvnitř v autě explodovala hlava ho rozsekali a všude byla krev a v dalším záběru už zase bylo auto uvnitř pěkně čisté. (9%) ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Vaniš vaniš, špíny se zbavíš. Nejlepší je se dívat na americký fim se slovenskými titulky, kde se to hemží slovy somár, jebať, odjebať atd. Prostě trojice somárou unese jednu dívku drogového bosse a odjebů ju kamsi hlboko do půště u Los Angeles. Jeden ju chce ojebať ale nepodarí se, lebo ona mu jebne jednu do gulí a pak prostrelí kebulu. Tolik krásně jebnutých hlášek na jednom místě jsem už dlho neslyšal, já dávám jebnutých pať bodov: Asi som fakt somár jebnutý. ()

Smashed 

všechny recenze uživatele

Tři idioti unesou dceru drogového bosse. Celej film se vlastně odehrává ve starý opravářský dodávce, která má místo zadních sedaček gauč :-). Holka postupně zabije všechny svoje únosce a nakonec i tátu gangstera. Mě se to líbilo, taková příjemná oddechovka. Doporučuju v původním znění.... ()

Reklama

Reklama