Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 2

  • USA Bad Ass 2: Bad Asses (více)
Trailer

VOD (1)

Veteráni Frank a Bernie se dají znovu dohromady, aby dokázali, že i jako důchodci nemají problém vyčistit ulice Los Angeles od argentinského drogového kartelu... Frank Vega se od policistů dozvídá, že mladík, kterého ve své tělocvičně trénoval v boxu, Manny Parkes, byl zavražděn. Známý policista také Frankovi oznamuje, že Manny byl údajně drogovým dealerem, u mrtvoly byly totiž nalezeny jakési tablety. Frank na pohřbu slíbí matce Mannyho, Rosarii, že vrahy jejího syna najde. Frank začne ihned pátrat mezi svými svěřenci v tělocvičně, kdo o Mannyho dealerství věděl. Frank je úspěšný a mladík Tucson Franka dovede do drogové varny, odkud Manny drogu získával. Frank varnu zničí a drogové dealery na místě ztluče. Výrobu drog však organizuje argentinský diplomat Leandro Herrera. Ten na Franka obratem posílá své zabijáky. Ti by Franka na chodníku před tělocvičnou doslova utloukli, kdyby Frankovi nepřišel na pomoc Bernie Pope, stařičký majitel krámku ze sousedství. Bernie útočníky zbije hokejkou a s Frankem se domluví, že spolu Mannyho pomstí. Oba staříci začnou pátrat po šéfovi drogového kartelu a velmi brzy zjistí, že organizaci řídí jakýsi Adolfo, což je Leandrův syn. Adolfo, na kterého se jeho povedený otec kvůli Frankovi a Berniemu vzteká, nechá vyhodit do vzduchu Frankovu tělocvičnu a Bernieho krámek. Frank s Berniem vtrhnou do Adolfova domu a tady ve rvačce Frank vypíchne Adolfovi oko. Zatím Leandro nechává unést Rosarii, aby se Frankovi, který se s ní sblížil, pomstil. Oba muži se ihned vydávají ve stařičkém fordu ženu zachránit. To se sice podaří, ale Frank se ještě předtím musí ve rvačce utkat s Leandrem. To však pro něj není problém a darebák seznámení s Frankovými pěstmi nepřežije. (TV Prima)

(více)

Diskuze

ad0lph

ad0lph (hodnocení, recenze)

Zaujímavé ako distribútor preložil názov; Veterán a potom Mstitel bezpáví, a pritom výraz "Bad ass" by sa dal voľne preložiť ako "macher", resp. niečo v tom zmysle. Inak jednotka ništ moc, ten záverečný súboj bol podla mňa skôr trápny, ale v dvojke to Danny Glover pekne oživil:). Som zvedavý na trojku, ale nepredpokladám, že bude lepšia ako dvojka..

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ten film som veru nevidel, je vôbec dobrý? 11% v čiernom... to znie ako nejaká telenovela.

Tak to aspoň ukazuje aký je ten nebezpečný útek (NU) super film, keď sa im to oplatí kradnúť. Tvrdas 2 bola veru pohodička. Ale úplne akoby som pozeral opäť NU, ešte aj tá helikoptéra, presne jak tam.

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

Dobre, v pohode. Na Dannyho by skutočne jeden nepovedal, že je to bývalý basista a drogista. Jak sa dobre hýbe, že by mu nejeden priemerný 60-tnik závidel. Hýbe sa oveľa lepšie, jak Glover.

Čo sa ale stalo s ženskou z minulého dielu? Nejak sa po nej zľahla zem.

Inak brutál vykrádacia scénka v horách s útekom na aute - pozri Nebezpečný útek.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Som zvedavý či mladý Danny čakal v časoch keď bol vo väzení a závidlý od heroínu, že bude známy herec. A že skutočný prielom v kariére zažije až po 65ke. Chcel by som vedieť jeho tajomstvo dlhovekosti.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Ja to tiež odporúčam. Badass a Machete sú Dannyho životné role. A bolo fajn vidieť v niečo Dannyho Glovera. Inak celá kariéra Dannyho Treja mi príde ako jeden vtip prírody.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

kikakrystof

kikakrystof (hodnocení, recenze)

Kdy už to bude možné zhodnotit? :) Už jsem si to našel online s CZ titulky, ale zatím koukat nebudu, protože, když to pak zpřístupní třeba po měsíci, tak si to ani nebudu pořádně pamatovat.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Fakt netuším. Už 3 lidi v diskuzi žádali o zpřístupnění hodnocení a furt nic. Nevím kde je problém. Já na to včera nekoukal. Dal jsem si něco jinýho co ohodnotit šlo, ale dneska bych to dal.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Taky to mám stažený. Dneska to asi dám. Tak říkáte lepší než jednička? Tak to se těším. Jednička byla fajn, ale lecos se na ní ještě dalo vylepšit. No doufám, že to bude lepší než tohle http://www.csfd.cz/film/341614-bullet/ To jsem právě teď dokoukal a byla to hodně velká bída. Dany Trejo je suprovej týpek. Jenom škoda, že poslední dobou preferuje kvantitu před kvalitou.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Stále to nejde hodnotiť? Čo už. Podobne dobré ako jednotka. Je to drsné a rozumne dávkuje vtipy aby to ešte nebola komédia, ale zároveň aby sme sa aj dobre zasmialy. Ako sa Glover a Trejo chystajú do akcie ma položilo do kolien. A aj koniec dobrý (ale naivný!). Starý pardály sú dobrá dvojka a na 70% to bude určite stačiť.

The_Peach

The_Peach (hodnocení, recenze)

Včera som to pozrel a mne sa to tiež páčilo viac ako 1ka. Dosť tomu pomohol aj zostarnutý Danny Glover hrajúci prdiacu zelenú raketu.

MorraEddie

MorraEddie (hodnocení, recenze)

Na můj vkus je dvojka až moc ujetá a přehnaná,jednička pro mě asi byla lepší. Ale Trejo a Glover tvoří správnou hláškující dvojku

Uživatel SMilan smazal svůj příspěvek.

Uživatel Pritok smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Trailer vyzerá super. Glover určite zapadne. A Trejo v tých kraťasoch a maskáčovej bunde vyzerá vtipne a drsne zároveň. Jednotka bola dobrá. Dúfam, že dvojka nebude zaostávať.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

....a ked si to precita Segrestor tak sa mozes tesit na Machete masaker live !!!

Uživatel AD P smazal svůj příspěvek.

AD P

AD P (hodnocení, recenze)

Honzulik

Ale notak !!! ???? My tiez nekritizujeme tvoj vkus ! Nam sa to paci. Nik ta nenuti sa na to pozerat !

Honzulik

Honzulik (hodnocení, recenze)

Film jsem ještě neviděl, ale bude to ptákovina jako všechny filmy se šulinem Danny Trejem...

na příspěvěk reagoval AD P, AD P

PigNick

PigNick (hodnocení, recenze)

Tedka na to jdu koukat, psal jsem to uz vcera protoze jsem doufal, ze to treba do dneska prave otevrou. Ale stale nic no.

Duckz

Duckz (hodnocení, recenze)

uz se to da sehnat v blu-ray kvalite na internetu, takze nevidim duvod proc by to PigNick nemohl videt.

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Reklama

Reklama