Reklama

Reklama

Mstitel bezpráví 2

  • USA Bad Ass 2: Bad Asses (více)
Trailer

VOD (1)

Veteráni Frank a Bernie se dají znovu dohromady, aby dokázali, že i jako důchodci nemají problém vyčistit ulice Los Angeles od argentinského drogového kartelu... Frank Vega se od policistů dozvídá, že mladík, kterého ve své tělocvičně trénoval v boxu, Manny Parkes, byl zavražděn. Známý policista také Frankovi oznamuje, že Manny byl údajně drogovým dealerem, u mrtvoly byly totiž nalezeny jakési tablety. Frank na pohřbu slíbí matce Mannyho, Rosarii, že vrahy jejího syna najde. Frank začne ihned pátrat mezi svými svěřenci v tělocvičně, kdo o Mannyho dealerství věděl. Frank je úspěšný a mladík Tucson Franka dovede do drogové varny, odkud Manny drogu získával. Frank varnu zničí a drogové dealery na místě ztluče. Výrobu drog však organizuje argentinský diplomat Leandro Herrera. Ten na Franka obratem posílá své zabijáky. Ti by Franka na chodníku před tělocvičnou doslova utloukli, kdyby Frankovi nepřišel na pomoc Bernie Pope, stařičký majitel krámku ze sousedství. Bernie útočníky zbije hokejkou a s Frankem se domluví, že spolu Mannyho pomstí. Oba staříci začnou pátrat po šéfovi drogového kartelu a velmi brzy zjistí, že organizaci řídí jakýsi Adolfo, což je Leandrův syn. Adolfo, na kterého se jeho povedený otec kvůli Frankovi a Berniemu vzteká, nechá vyhodit do vzduchu Frankovu tělocvičnu a Bernieho krámek. Frank s Berniem vtrhnou do Adolfova domu a tady ve rvačce Frank vypíchne Adolfovi oko. Zatím Leandro nechává unést Rosarii, aby se Frankovi, který se s ní sblížil, pomstil. Oba muži se ihned vydávají ve stařičkém fordu ženu zachránit. To se sice podaří, ale Frank se ještě předtím musí ve rvačce utkat s Leandrem. To však pro něj není problém a darebák seznámení s Frankovými pěstmi nepřežije. (TV Prima)

(více)

Recenze (83)

tron 

všechny recenze uživatele

„Všetko prebehlo OK. Potom prišiel ten druhý dedko.“ Rovnaká nudná blbosť, ako jednotka, ale táto nemá Rona Perlmana. Zato má smutne starého Dannyho Glovera (v teplákoch), ktorý sa už zjavne nechytá. Jeho buddy spojenie s magorom Dannym Trejom je rovnako WTF, ako celý film. O dvojke platí to, čo platilo o jednotke: pravdepodobne (opakujem: pravdepodobne) to malo byť neskutočne zábavné, ale v praxi je to len nudné a nevtipné (uškrnul som sa maximálne pri scéne „dobrý deň, hygiena“). Jonathan Lipnicki, chlapček z Myšiaka Stuarta Gordona, sa mihne ako vysokoškolák, ktorému starý, škaredý Mexičan otrepe pipika o zapnutý ventilátor. Bravo, Jonathan. Proste bravo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5,5miliónaTržby za predaj Blu-ray v USA $26,348 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $71,473 //počet predaných kusov ?║ dôchodcovia Danny Trejo a Danny Glover v béčkovom akčnom úlete bodujú /60%/ ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Že to bude velmi stupidní se dalo čekat a ani bývalo nemuselo vadit, KDYBY to ovšem nebyla tak zatraceně těžce nevtipná komedie. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Dva Dannyové, hispánský Chuck Norris Trejo a černošský mistr v sezení na zaminovaném hajzlu Glover, roztáčí soukolí osudu losangelského podsvětí tím, že rozdávají pěsti v tandemu, jaký filmový svět ještě neviděl. Ačkoliv se jedná o druhý díl, a o těch víme, že bývají slabšími, je tento mnohem dynamičtější, zajímavější a určitě lépe natočený. Zdá se, že Craig Moss ztratil chuť na amaťáky a zkusil konečně opravdový film. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pořádná nálož béčkový zábavy a ještě o něco větší prča než jednička. Nevím jestli je to tím, že si Trejo ještě přibral na pomoc Glovera, ale každopádně se navzájem skvěle doplňují a jak píše stuntmanMIKE tohle je přesně ten typ filmu, kde se člověk, tak skvěle pobaví, že odpustí i nějaký ty viditelný chyby. Například to, že film je děsně předvídatelnej v každý scéně jsem tušil co bude následovat zhruba tak za 5 minut v tý další, ale čert to vem. Tady vezmu zavděk tím, že ti dva dědci jsou prostě cool jejich průpovídky jsou prostě super a úplně nejvíc mě dostávali ty hadry co měli na sobě. Jak ať už vlezli kamkoliv, tak tam svým zjevem a oblečením působili jak pěst na oko. Jinak žádná extra bombastická akce se tu nenajde, ale to nevadí tohle dílko je stejně především o nostalgii a o hláškách. Ústřední dvojici pak skvěle doplňuje Divoff jako opravdu stylovej záporák. Jenom škoda, že má v celým filmu asi jenom 15 minut. Každopádně tak jako tak parádní bezmozková zábava a konečně zase pořádnej film z Trejem od Machete zabíjí.70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Ucházející píčovinka. Místo jednoho přestárlého Dannyho se tam plížili rovnou dva důchodci. Jeden černej jak noc a druhý polo černý, jak zatmění Slunce. Od prvního dílu jsem zaregistroval značný pokrok. Na tohle pokračování se již koukat dalo. Není to nic extra, ale po nějaké té desítce dvanáctek piv a půl tuctu rumů se to dá přežít. Příběh je hrozně debilní, ale k mému úžasu se celý udál hrozně rychle a zásadně mi nevadil. Nezasmál jsem se ani jednou, ale musím uznat, že na Treja hrajícího si s panenkami barbie je zajímavý pohled. Film má potenciál oslovit pouze jako takové nostalgické zavzpomínátko na dva téměř mrtvé herce. Prakticky nic jsem nečekal a ničeho se mi i dostavilo. Vidím to na maximálně dvě nepěkné hvězdičky. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce celkem zábavnější podívaná hlavně díky Gloverovi, kterej ten film zachraňoval. Nějakou extra zábavnou zápletku neocekavat, aspoň že to má pár fakt super hlásek, když se Trejo s Gloverem hlasily. ,,vypadas jak chodící reklama na 7up" ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První díl se ještě dal nazvat zábavnou koninou, odkazující na Troma filmy 80. let. Dvojka už se snaží o příběh (standard o oblíbeném dědovy, který se vydává na cestu pomsty ve stylu "Přání smrti") a možná i nějaké to herectví, ale propadá ve všem, co v jiných žánrově podobných snímcích (tentokrát se jedná o akční buddy movie, hlavně díky Gloverově přítomnosti). Chemie a špičkování mezi Trejem a Gloverem, absolutně nefunguje a většinu replik si asi sami vymýšleli a akční scény jsou jedny z nejhorších a nejnevýraznějších, které jsem za posledních několik let viděl. O scénáři raději nemluvit. Zábavu opravdu hledejte jinde. ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Trejo a Glover v zaručeně nejlepším outfitu tohoto desetiletí a v nejlepší komedii měsíce. Akční pecka to samozřejmě není, jednoduchá zápletka pro blbé a senilní mi ale vůbec nevadila, protože Trejo v kombinaci s mobilem, bárbínama a rozmazlovacím syndromem je roztomiloučký jak sviňa a Gloverův suchý humor , čelenka a froté nátepníčky z dob pravěkých aerobiků plus teplákovka ugandské olympijské výpravy ze sedmdesátých let mi ještě teď rozcukává lícní svaly. Pro tyhle neohrožené cynické dědky mám gerontofilní slabost. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Dvojka nešla vůbec ve stopách dokonalé jedničky ale totálně skoro vše co veterán nabízel tady zkazila. Je to sice příběhové dobré ale škoda nevyužití přesto jsem spokojený ale málo. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

"A pak přišel druhej starej chlap a všechny nás zmlátil." Bad Ass si pořídil parťáka a těžko by našel někoho lepšího, než Dannyho Glovera v zelený teplákovce a pletenkou na hlavě. Společně pak ukážou zač je toho loket skupině vysoce postavených drogových dealerů. Trejo s Gloverem se společně výborně doplňují a zhusta si ze sebe dělají srandu, což je oproti vážnější jedničce posun dopředu. Těch drobnějších akčních scének je tu taky dost, stejně jako nesmyslů ala granát nebo vrhnutí nože v závěrečných scénách. Ale sem to patřilo. Dědkové ukázali, že do starýho železa rozhodně nepatří a doufam, že se společně objeví v trojce. 70% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednotka ma nebavila, ale dvojka mi pripadala neskutocne zabavna. Ovela lepsie vyvazili dramaticke sceny s komedialnymi. Tentokrat sa nastastie nesnazili o natocenie velkofilmu s rozpoctom, ktory by u velkofilmu nestacil ani na catering. A k tomu ako bonus famozny Danny Glover, ktory uz davno nehral tak skvelu postavu. Tesim sa na trojku a som zvedavy, ktory dedko pribudne k hlavnej dvojke v dalsom diely. 7/10 ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Jediné mínus je v tom, že tu není řeč o minulosti, resp. předešlými událostmi z jedničky. Ale v pohodě, dvojka je určitě lepší a bral bych aj trojku. Akce tu je dost, hlavně soubojů tu je požehnaně a hlavní dvojka je fakt skvělá. Trejo jako Mexický MekGajvr a záda mu kreje Glover, jako reklama na 7Up kterej teda perlí hlášky jak něco, neskutečný co mu vytejkalo z pusy. Hlavně scéna s granátem je zážitek. Jasně, působí mírně amatérsky, ale humor a celková akce vás dostane. Má to podobnou strukturu jako jednička. A z toho filmu jsem dostal normálně prdění. 10/10 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak podle mě se dvojka určitě povedla. Filmek není nikterak nabušený akcí, za to je v ní hodně vtipných momentů o které se stará hlavně Danny Glover jako parťák Dannyho Treya. Když jdou dva veteráni po krku drogovým dealerům, má to grády a dobře se na to kouká. Celý mi to rychle uteklo a určitě to neuvidím jen jednou. 75% :) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pokračování Veterána neboli v originále Bad Asses se v zásadě tolik neliší od prvního dílu jen tu přibyl a i dobře zapadl druhý Danny a to Danny Glover.Dějová linka je podobná jako u prvního dílu-Trejo přijde o blízkého člověka jde se pomstít každímu kdo s tím má něco společného.Po bok dostal parťáka ,bývalého hokejistu Dannyho Glovera ,který už má taky svůj věk,ale nakopat zadek umí slušně a když si k tomu obklíkne teplákovou soupravou tak k němu musí mít respekt každý kdo se přiblíží :-) .Za mě celkově 75 % a čtyři hvězdy. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Občas jsem nevěděl, zda Danny paroduje sebe sama nebo to vše myslí tak trochu vážně. Já se budu tvářit, že jde o první případ, protože pak můžu říct, že jsem se bavil. Pamatuju si, že jednička se mi zdála utahaná, ale nevybavuji si, že by tam bylo tolik komediálních prvků. Jenže paměť je sviňa a dívat se na to znovu nebudu. Takže když to celé ohodnotím jako samostatnou jednotku, tak jsem se občas zasmál vtipu, Déčko umí být nasraný a kuželům okolo to dává slušně sežrat. Akce je udělaná tak, aby to nevypadalo, že se z D snaží udělat něco víc než je. Prostě občas si musíte kus bitky i domyslet. A takhle to i beru a pak můžu dát slušných 55 procent. Abych nezapomněl tak, D Glover si zde roli očividně užívá. PS: za hlášku o postradatelných (nvm zda je i v originále) Dám 60 procent :-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je ta zápletka v podstatě naprosto stejná jako v první dílu, ve filmu "Veterán". Kdyby to bylo alespoň trochu obměněno, jsem ochoten dát ještě více, než v případě prvního filmu. Takhle je to až moc stejné, i když nějaké vtipy jsou díky Gloverovi lepší. Právě on je tím, proč by tenhle snímek samostatně fungoval mnohem lépe než "Veterán". S Trejem jsou tihle dva staříci výborní. Mimochodem, možná i malinko překvapí, že Glover je o dva roky mladší než Trejo, jemuž je letos 70 let. Prostě borci. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Jo, je to slabý. Ale vidět ty dva pohromadě... To se mi celkem líbilo. Myslím, že střih to v akci docela kazil. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie ma to celkom bavilo. Danny Trejo je stále zábavný a kým sa neberie vážne ako v tomto prípade, tak je to stále zábava. Danny Glover mi ako herec v pamäti veľmi neustal ale rola senilného dedka mu náramne pristala. Bitky a akčné scénky celkovo nič ale hláškovalo sa v pomerne hustej frekvencii. Takže zabavil som sa ale druhý krát si to už asi nepozriem. ()

Reklama

Reklama