Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osemnásťročnej Diane hrozí, že ju vyhodia zo strednej školy, pretože sa pobila. Mama jej zomrela, otca má surovca. Keď navštívi svojho brata v Brooklyne, kde boxuje, rozhodne sa, že aj ona sa dá na box. Tréner Hector sa rozhodne, že bude cvičiť aj ju. Diana má totiž talent... (oficiální text distributora)

Recenze (26)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

O tom, jak "žena" dostala příležitost boxovat i společně s muži...Rodriguez mi do té role skvěle pasuje, boxování - výborné téma, ale celkem je to takové o ničem...Nemastné, neslané a pro mě celkem průměr. Chápu, že pro holku, která je na střední škole - je těžké okolí říci, co ve svém volném čase dělá a žeje to pro ni hlavní náplní dne...Taky jsem si tím prošla.Hodně podobným. ()

Rathe 

všechny recenze uživatele

Michelle Rodriguez mám strašně rád jako herečku. Už od pohledu působí jako pořádná drsňačka. Ale mě tady prostě nějak nesedla. Nedávno jsem viděl Million Dollar Baby a oproti tomu je tohle ehm.. špatný. Michelle Rodriguez je tady divná, ten milostný vztah je divný, situace doma s otcem je divná a ten box je bohužel taky divný. Přijde mi, že se vlastně od začátku vůbec nezlepšila a boxovala pořád na stejné úrovni. A to mi je hodně líto, určitě se z toho dalo vytěžit víc. ()

Reklama

Klofa 

všechny recenze uživatele

Jako béčko si to 3* zaslouží, ale na vyšší kategorii to nemá. Film trpí na špatnej scénář, chybí gradace a hlavně ono pověstné "zžití se s hlavní postavou". Clint Eastwood tu nejspíš čerpal inspiraci a povznesl toto téma na další stupeň... Jinak oddychovka s fajn akční herečkou, na kterou je radost pohledět :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Než dostala Michelle Rodriguez roli Diany Guzmanové, porazila na castingu 350 konkurentek. (virus10)
  • Michelle Rodriguez díky intenzivnímu tréninku v rámci přípravy na svou roli nabrala 11 kg svalové hmoty. (Chipsonator)
  • Michelle Rodriguez se na svou roli připravovala intenzivně šest měsíců v posilovně. (Chipsonator)

Reklama

Reklama