Reklama

Reklama

Úniky do budoucnosti s Jamesem Woodsem

(pořad)
  • USA Futurescape with James Woods

Obsahy(1)

James Woods se vydá na výpravu do doby mezi současností a vzdálenou budoucností a zaměří se na nápady a kontroverzní myšlenky zítřka, které však vznikají už nyní. Nová řada Úniky do budoucnosti s Jamesem Woodsem doprovází tohoto uznávaného herce, jenž odhaluje vynálezy, které změní svět, a jejich dopad na budoucnost. Jednotlivé díly se zaměřují na jeden nápad či objev, který vás bude naprosto šokovat a zásadně ovlivní nám známý život. K čemu dochází v těchto odvětvích, jež naprosto mění svět? Co to pro nás znamená? James položí tyto zásadní otázky, podnítí debaty a odhalí neuvěřitelný obraz budoucnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl Oklamat čas. Pobavilo mi, že každý si jednou bude volit jak bude vypadat a všichni budou vypadat na 22 let, někdo moudřeji, a jediná možnost odejít ze světa bude vypít jed. ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem díl o čipování lidí a doufám, že se lidstvo nedostane v budoucnosti do situace, kdy očipovaní lidé budou mít nefér výhodu nad ostatními. Myslím, že by to mohlo způsobit naprostý rozvrat společnosti. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama