Reklama

Reklama

Pan (Levi Miller) je nezkrotný uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Pan opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (219)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce nemá film vůbec žádnou chybu. Je to vážně krásně natočené, skvělé efekty, kostýmy i make-up, ale to nejhorší na tom je příběh, který nestojí za nic. Konečně jsem se chtěla dozvědět, jak se vlastně Petr Pan stal tím Petrem Panem a jsem z toho neuvěřitelně zklamaná. Hook a Pan nejlepší kamarádi? Kdo by to čekal?! Úplně mi tím zkazili veškerý dojem z originální pohádky. Dokonce i Hugh Jackman mi v roli Černovouse moc nesedl, jediný, kdo se mi opravdu líbil byla Rooney Mara a Cara Delevingne, která za svou 30 vteřinovou scénku neřekla ani slovo, ale byla krásná. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pokud rodinná pohádka, dávám přednost tomuhle před animáky. Krásná Rooney Mara, Výborný Hugh Jackman a šikovný nadějný mladý Levi Miller. Chválím i krásný barevný vizuál ( krokodýl úžasný) a příjemné tempo. Sice se Pan nechytá na Jacka s obry a Čaroděje ze země Oz, pořád se jedná o příjemnou rodinnou "infantilní" zábavu. 65% ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Je paradox, že dávám 4* filmu, u kterého kdybych měla do puntíku vypsat pozitiva a negativa, tak v kolonce negativa bude patrně mnohem více zápisů. Ať už by to byly nevýrazné postavy, místy nenavazující scény (vážně mi občas přišlo, že mezi jednotlivými scénami jedna či dvě další scény chybí), nebo místy až příliš viditelné CGI (ti létající ptáci...). Tohle vše však převyšuje jedno ale, já si film užila. Zkrátka od něho nesmíte čekat něco víc, než jen dětský film v dětském pojetí. Celkovou atmosférou, humorem a vyzněním mi to připomnělo staré pohádkové příběhy, které jsem sledovala jako malá v sobotu v TV. Mrzí mě tak vlastně jen jedna věc, že se vůbec nepovedlo budování vztahů mezi postavami, závěrečných patnáct minut by tak mohlo být mnohem silnějších, takhle jsou to slabší 4*. Pan rozhodně není filmem, který by si zasloužil, aby se o něm říkalo, jak je tragický, možná Vás úplně neohromí, ale jako film na sobotní deštivé odpoledne může být ideální. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu, nikoho neuvidíte krvácet, v tomto filmu rovnou lidi vybuchují! :DDD Hmm.... Nebejt toho šíleného cirgusového začátku... který naprosto položil debilní český překlad, titulní písně (zajímaví je že dál ve filmu už se nic nepřekládá) .. dabing a toho divného AVATAR SUPERMÁNSKÉHO KONCE... Nebyl byl by to zas tak špatný film, nefilm? V podstatě je to takový kouzelný né zrovna vizuálně dobře odvedený hybrid Pirátů z Caribiku... který nestydatě vykrádá na každém rohu. Například finální scéna... mi dost připomněla "Je to dobrý obchod... z tím že poslední Černovosovo proslov, Jsou nejsou... mi bude vrtat hlavou ještě za tisíc let. Hm... :] Zase na druhou stranu, tento snímek obsahuje plno zajímavých originálních nápadů, třeba již zmíněných vybuchujících lidí... lodí, které si jen tak plují bez vílího prachu prostorem a žahavé mořské Pany. :D A tak různě... samozřejmě stojí za zmínku i Hughův herecký výkon... Bylo opravdu vidět že si svou roli dokonale užíval. I když hrál teda pěkně šáblího rozporuplného magora co se nejen rád i poslouchá, ale dokáže dojmout i vyděsit k zezelenání. Na druhou stranu Indi... byl jen taková figurka do počtu. Který tam byl prostě jen proto, že mlácení a kopání do dětí vipadá ve filmu pro děti trochu blbě. :)No a o hereckém výkonu toho smrada se ani zmiňovat nebudu. PROSÍM! KDYBY SE NÁHODOU TOČILO POKRAČOVÁNÍ, PROSÍM AŤ JE PAN UŽ DOSPĚLÍ! Neva že je věčný chlapec... bez tak jste se vysrali na všechno logické co dělalo z Petera Pana PANA... tak proč né dál inovovat. :) No a pak tu máme sladkou sekernici... která věru moc prostoru nedostala, ale zase kombinace křehké dívky navlečené ve strašáckém koštěti a chladné zbraně.... přece sakra neřeknu že tohle se my nelíbilo! Líbilo? ;) Djkoma: Co tam dělá.. černovous? No třeba ho to tam vtáhlo daleko předalo v době kdy se údajně potopil ze svou lodí a posádkou. Jak se můžou protáhnout dvě lodě? Tam nebylo že by se to rozevírání zastavilo, nebo ano? Víly se museli aktivovat... v podstatě to bylo něco jako kdyby Peter byl pro ně baterie. V tomhle případě mě trochu dost zklamala Zvonilna, jen nějaký křídla z nohama.. ^_^ No na film který stál 150mega se v něm hodně šetřilo.. místy mi to přišlo spíš jako trapné divadelní představení, ale hold Vílí prach, je s prachů ne? Něco to teda stojí... :DDDD ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Já jsem předlohu nečetla a tak nemohu hodnotit, jak moc se od sebe tato dvě díla liší. Dobré to bylo! Líbil se mi jak svět fantazie, tak i dobře odvedená práce všech zúčastněných. Normálně jsem celou dobu přemýšlela, odkud já toho Černovouse vlastně znám! Ten obličej mi je tak povědomý! Ty oči tak známé! Wolverin zde byl prostě úžasně k nepoznání, ale fajný. Typický Brit Adeel si zde zahrál roztomilou roli dobráckého, avšak lehce ovládnutelného troubu. Nicméně mám pocit, že už jsem ho v podobné roli někde viděla, jen si vzpomenout kde. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (8)

  • Původní záměr filmařů byl do role Černovouse obsadit kanadského herce Ryana Goslinga. Ten však nabídku odmítl, a stejným způsobem se k dané nabídce postavil i katalánský herec Javier Bardem. (Conspi)
  • Natáčení probíhalo v létě 2014 v Anglii, a to mimo jiné i v Cardingtonských hangárech u Bedfordu. (FoxMulder)

Reklama

Reklama