Reklama

Reklama

Sportovec roku 2013

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2013, 85 min

Obsahy(1)

Lucie Výborná a Jan Pokorný uvádějí přímý přenos slavnostního vyhlášení novinářské ankety Klubu sportovních novinářů za rok 2013. Pořadem hudebně provází Debbi a T. Klus. Tradiční anketu Sportovec roku již po 55. vyhlašuje Klub sportovních novinářů.
Stejně tak jako v předchozích ročnících vyhlásí v rámci přímého přenosu deset nejlepších jednotlivců, tři kolektivy, tři juniory a legendu roku 2013.
Letos naše sportovní hvězdy zazářily na mistrovství světa v Moskvě, tenisovém US Open, na fotbalových trávnících a ledových plochách. Na slavnostním večeru se nám naskytne skvělá příležitost poděkovat za krásné chvíle plné emocí a radosti například Zuzaně Hejnové, Vítězslavu Veselému, Ondřeji Synkovi, Martině Sáblíkové, Vavřinci Hradilkovi, Tomáši Berdychovi a dalším sportovcům. (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

kingik 

všechny recenze uživatele

Rádoby show "Sportovec roku" byla ze středověku. Od počátku bylo vidět, jak se šetřilo. Výběr hudebních účinkujících se omezil na dva: Klus a Debbi. Kdo je nemusí, musel si užívat, protože někdejší Zlatý slavík vystoupil hned třikrát! Moderátorská dvojice se dávno měla obměnit. Každý rok vidět Výbornou s Pokorným je opravdu odstrašující zážitek, zvláště když oba dva jsou navíc tak nesympatičtí a mimořádně nudní. Jejich statický až sterilní projev show opravdu nerozhýbal. Scéna už nemohla být lacinější. Kdyby bylo k vidění něco efektního nebo zajímavého, ale jakýsi tanec blíže neidentifikovatelného tanečního souboru spíše podtrhl nezáživnost celého večera. Upjaté podání nebavilo ani publikum v sále. Jedním jediným nápadem bylo před každým vyhlášením pustit ukázku z nějakého českého filmu, která se nějakým způsobem vztahovala k sportovní disciplíně, kterou vyhlášený sportovec reprezentuje. Spousta vyhlášených sportovců se nedostavila a ani se jim nedivím, když pořadí zrovna nevyvolávalo nadšení, v podstatě ani nebylo o co stát. Vyhlášení nejlepších sportovců vždy na sklonku roku už má dlouholetou tradici, ale platí, že rok od roku je to stále stejná mizérie. Pokud se kompletně nevymění tvůrčí tým a nepřijdou nějaké nápady, je tahle anketa u diváků jasným propadákem a ztratí o ni v brzké době zájem. 20% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Mínusy: nudní moderátoři, absentující sportovci, nadhodnocený výkon Tomáše Berdycha. Plusy: vtipné televizní scénky, pohotová Dana Zátopková, příjemný hudební doprovod. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Jedna za skvělou paní Zátopkovou, jinak byl celý tento večer fraška - jaká škoda, když se jedná o uctění toho nejlepšího, co se za letošek ve sportu urodilo. Těch sportovců je mi opravdu líto, ani se nedivím, že pět z deseti vůbec nedorazilo. ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

Ne! Dokud se z takových akcí, kde je záhodno ocenit reprezentaci naší země, budou dělat čundrkántryšou, tak budu vesele zvracet, zvracet a zvracet! Kam spěje tato země kokotů? Děsím se představy, že udělování státních vyznamenání bude za pár let uvádět Jan Kraus a já trapnotou a hanbou zhynu! ()

tepi91 

všechny recenze uživatele

Že já se na to vždycky dívám. Už tradičně neuvěřitelně trapní moderátoři (které začínám podezřívat z toho, že vůbec nikdy žádný sport neviděli) a vůbec celý scenář tohoto "galavečeru" nezachrání ani scénky z českých filmů. A narozdíl od tohoto vyhlášení mají sportovci u mě plné hodnocení. Jo a abych nezapoměl ta 1 * je za Tomáše Kluse. ()

Reklama

Reklama