Reklama

Reklama

Fanny, mladá dívka se špatnou pověstí, vrací po letech policejnímu inspektorovi jeho brutální vyšetřovací metody. (Hans.)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Cremer v roli hyperaktivního stoika je jako vždy úžasný. Ve filmu je několik skvělých nápadů pro začínající zločince, například pašování pistole a přepadení obrněného vozu. Skvělé je, že ještě ani posledních pár minut netušíte, jak to vlastně dopadne. A mám třetí zážitek ze hry pohledů. Facka a Obracečka not nezůstanou sami. Když se na sebe před finále Cottençon s Cremerem dívají, my milovníci těchto bezeslovných scén ani nedutáme, neboť nedýcháme. Ten, koho zaujalo spojení hyperaktivní stoik, se musí na film podívat, protože jinak mi nebude věřit, že nekecám. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Suverenne najlepsi film Vicente Arandu, spociatku to ma pomalsi rozjazd, potom uz funda kvalitnej filmariny ani nedycha, tam ma to zaujalo. jeden z filmov, ktore si budem sakra dlho pamatat : 94 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Česky asi FANNY "SLÁMOVLASÁ". Film plný brutálního násilí, jak jinde nenajdete. (Proto od 18 let). Bohužel vůbec nikde nejsou k nalezení titulky - v žádné řeči. ()

Reklama

Reklama