Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ruská sci-fi fantasy o boji dobrých a temných sil. Studentka moskevské univerzity Dáša obdrží záhadným způsobem amulet, s jehož pomocí je schopna rozeznat síly Zla, které napadají Zemi. Zachrání několik lidí a také Semjona (Sema), do něhož se zamiluje. Starověký čaroděj Alexandr sídlící v Londýně se rozhodne dobýt svět a vysílá nejprve svou asistentku, aby vysála Dášin půvab a zničila lásku mezi oběma mladými lidmi. V Moskvě začínají katastrofy a brána temných sil se začíná otevírat... (Mariin)

(více)

Recenze (6)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Je to lepšie ako prvá časť a to minimálne o dve triedy, napriek tomu Rusi majú na viac, ako som už neraz videl, takže silnejšie dve hviezdy a 45%. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočené scifi které opravdu šlape,výborná kamera a krásná Alisa Chazanova,opravdu jsem se nenudil. ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle byl úplně jiný šálek kávy, herečky fascinující a herci v pohodě. Příběh nabral pořádný směr a já jsem konečně našel jiskru co jsem potřeboval. Efekty skvělé ale málo, tak jako akce přidat, tenhle zmatený film si našel u mě místo. Ženská bitka nejlepší. ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dobře natočené "gorodskoje fentězi" s pozitivně laděnou zápletkou (láska a sebeobětování přemáhají síly Zla). Moskevská studentka Dáša získá od neznámých sil amulet, s jehož pomocí je schopna rozeznat síly Zla, které napadají Zemi. Zachrání také Semjona (Sema) a zamiluje se do něj. Starověký čaroděj Alexandr, sídlící v Londýně, se rozhodne dobýt svět a vysílá nejprve svou asistentku, aby zničila lásku mezi oběma mladými lidmi... V závěru, bohužel, sice hodně akčně přemrštěné, ale celkově se jedná o celkem zábavnou a příjemnou moderní pohádku se zajímavými hereckými typy. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Ruské rozprávky už nie sú tým, čím bývali, ale aspoň ruské dievčatá nestratili na kráse (až na hlavnú hrdinku). Vizuál je oku lahodiaci, ale príbeh je dosť povrchný a herecké výkony kvalitatívne úsporné. Leitmotívom je, ako to už tradične pri mládežníckych fantasy býva, nehynúca a obetavá láska. Lenže Ťomnyj mir už je na môj vkus príliš preláskovaný a vďaka tomu niekedy pôsobí gýčovito a komicky. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama