Reklama

Reklama

Ze všech sil

(festivalový název)
  • Francie De toutes nos forces (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Julien sníva o dobrodružstve a adrenalíne, je však pripútaný na invalidný vozík. Napriek tomu sa mu podarí presvedčiť otca, aby sa s ním zúčastnil triatlonu Ironman v Nice, jedného z najťažších športových závodov na svete. Urobia všetko preto, aby sa spolu priblížili tomuto nesplniteľnému snu. (STV)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (9)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Snad nejvíc předvídatelný film, jaký jsem kdy viděl. Nevím , jestli je podle skutečných událostí, ale snad jen kdyby to nedojeli, bylo by to trochu překvapení- ale i tak je to hezky a dojemně nnatočené...80% ()

jardas 

všechny recenze uživatele

Moc hezký film. Otec, bývalý vítěz známé soutěže Ironman, má syna, který je upoután na vozíčku. Ten hledá cestu ke svému otci a tak si usmyslí, že s ním chce absolvovat tento závod. Zpočátku je (nejen) matka proti, ale pak souhlasí, protože vidí, že doma má dvě tvrdé hlavy, které se nevzdají. Začíná těžký trénink na jednu z nejtěžších závodů světa.... Asi je od počátku jasné, jak to dopadne, ale přesto jsem si film vychutnal. Mám podobné filmy rád, protože ukazují, že veškeré překážky máme v hlavě. A pokud dokážeme přesvědčit hlavu, pak i Ironman je možné zvládnout. Příjemný film, doporučuji :-) ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý snímek o chlapci, který chce žít na plno, ale jeho zdravotní stav mu to neumožňuje. Je pravda, že film mě dost upoutal, ale pořád to nestačilo na to, abych dala víc jak 3 hvězdy. Takže moje cekové hodnocení je lepších 60%. I tak bych si film možná někdy pustila znovu, hlavně díky nádherné přírodě. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama