Reklama

Reklama

Vědec objevil těla tří zmrazených, geneticky modifikovaných Rusů pohřbených na severu Kanady. Když je rozmrazí, uvědomí si, že probudil smrtící hrozbu pro západní civilizaci a musí je za každou cenu zastavit! (AXN)

Recenze (20)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale jak mi Dominic Purcell ještě poměrně nedávno vadil, v těchhle béčkových filmech mi sedne pořád víc a víc. Není to žádné herecké eso, ale hraje přesně to, na co má. Začíná mi to být celkem sympatické. Jasně, tohle je taková jednodušší variace na "Univerzálního vojáka", ale ten sníh tomu celkem sluší. Dobré béčko, které si sem tam až moc hraje na něco víc. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Pěkná srágora. Začátek ještě zaujal. rozjíždí se celkem slušná atmosféra, ale jak nastoupí na scénu ti super vojáci, tak je to prostě těžkej průser. Jasně, že u tohohle filmu jako u řady jiných podobných tu je ten problém z lacinými triky, mizernými herci a děravým scénářem, ale tady se bohužel nenachází dostatečný množství brakový zábavy a to je zásadní chyba. Nebo teda nevím dával jsem to po filmu Ve jménu krále 3 ještě nadšenej a unešenej z kvalitní sračky a tak jsem měl asi přehnaný nároky. Každopádně slabota.20% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Kolísá to mezi odpadem a jednou hvězdou, ale mě už nebaví dělat kompromisy nad hovnama, co žerou akorát čas. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný film. Jak se dočtete v obsahu, máme zde tři sovětské, geneticky upravené modrooké blonďáčky z nějaké SM peep show, kteří kam přijdou, tam znásilňují (a po znásilnění ženy kupodivu nechávají žít) a vraždí. Po půl hodině vyvraždí v roce 1965 vědeckou stanici na Aljašce, po 50 letech je díky jinému vědci docela náhodou objeví v nějaké hoře na Aljašce (jak se tam dostali?, proč?, proč nepokračovali ve své misi, když jim evidentně mráz nedělá problém?), a nikoho nenapadne nic jiného, než je nechat rozmrazit, a i když vědí, že jsou zabijáci, ani je nehlídat, když se probouzejí - a tak po další půlhodině vyvraždí blonďáčci další polární stanici. A přeživší vědec a jeden indián je pak honí, ale ve městě jim policajtka nevěří, a - hádejte, co se stane. Kdyby to nebylo alespoň určeno pro diváky po lobotomii, kdyby tam platila nějaká vnitřní pravidla nebo nějaké logické chování postav. V podstatě ani ty akční scény nejsou nic moc. Hvězdička za polární kulisy. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Nezáživne a schematicky nakrútený béčkový akčný film. Pritom námet, exteriéry a aj kamera vôbec neboli márne. (18.11.2020) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Technická stránka je úplne v pohode. Až na to, že sa im v tej kose vôbec neparí z huby. Taký štandardný film jak z produkcie Sci-fi Channel. Aj príbeh vyzerá zo začiatku napínavo. Ale do pol hodiny sa z toho stane tupá vyvražďovačka v ktorej trojica namakaných albínov, ktorí sú nesmrteľnejší jak terminátory, kosia všetkých chlapov, ktorí sa im postavia do cesty. A ženy pre zmenu znásilňujú, aby sa im po 50tich rokoch mohol postaviť ich potomok. To bol možno spoiler na ktorý by hneď neprišiel len momentálne retardovaný idiot. Dominic Purcell ako vedec je asi tak uveriteľný ako Denise Richards atómová inžinierka. Ani ani nezvykle dlhšie vlasy na tom nič nezmenia. Ale ako som spomínal. Od polovici filmu sa ukáže, že tu je Purcell len nato, aby sa mlátil. To mu ide. Keby to malo zmysluplnejší scenár a vymazlenejšiu akciu, tak by to bolo celkom solídne béčko. Takto je to mierny podpriemer, ktorý nenadchne ale ani neurazí. 4/10. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

28%? Jako vážně? Vypadá to, že Ice Soldiers opět doplatili na místní stádní hodnocení. Ono, když si člověk tady přečte ty komenty, nic kloudného se z nich nedozví. Běžné obecné žvásty o ničem, které se filmu skoro nevěnují. Takže... 1) Film je v první řadě velmi dobře natočený. I když se jedná o videobéčko, je formát obrazu 2,35:1 a vypadá to skvěle. I akce je na velmi dobré úrovni a nemusely by se za ni stydět ani dražší filmy. 2) Až na pár očivididných zadních projekcí, ve filmu skoro žádné triky nejsou a všechno je víceméně poctivě dělané v ruce, takže další plus. 3) Herci rozhodně hrají dobře. Ok, pokud někdo nemá rád dotyčného představitele, to je věc druhá, ale na podobný typ filmu jsou výkony naprosto adekvátní. 4) Scénář není nijak složitý, ale je solidně napsaný. Dialogy jsou fajn, žádné zbytečné kecy kolem, žádné dějové odbočky. Pokud by se něco slušelo vytknout, pak možná přílišná přímočarost. Na druhou stranu, co složitého vytěžit ze zápletky "tři kulturisti vystřílí základnu, hrdina je pronásleduje, aby jim nakopal prdel". Jediné, u čeho se člověk musí pousmát, je vzhled oněch tří ruských supervojáků. Představa, že tři namakaná hovada s peroxidem odbarvenými vlasy budou v 50. letech v New Yorku působit nenápadně a bez povšimnutí se jim podaří uskutečnit teroristickou akci, ta je uznávám poněkud úsměvná. Beru to ale spíš tak, že se scenárista Jonathan Tydor snažil navázat na Temného anděla, kterého před lety napsal. Tam se koneckonců dvojice hlavních hrdinů snažila zabít mimozemšťana s odbarveným čírem. Tady je to to samé, jen se počet záporáků ztrojnásobil. Celkově jsou ale Ice Soldiers poctivým filmem. Je fajn vidět béčko, na kterém je poznat, že se na něj tvůrci nevyflákli. Je to dobře natočené, slušně zahrané, má to solidní výpravu a svižné tempo. To, že je děj předvídatelný je celkem jedno, protože tomuhle filmu o nějakou složitost ani nešlo. Mimochodem, co je třeba nepředvídatenýho na takovým Univerzálním vojákovi, že jo? Občas by tedy neškodilo místním "odborníkům", aby vytáhli hlavu z prdele a ocenili to, že se jim někdo snaží naservírovat solidní béčko a ne levnou Azyláckou sračku. Ale samozřejmě chápu, že vypisovat tu obecný žvásty o ničem má přednost... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před 50 lety byla zničena vědecká stanice Northgate, a s tím byli ztraceni i tři geneticky modifikovaní ruští vojáci, s naprogramovaným cílem zničit New York. Po letech se na základnu vrací věděcká skupina v čele s Dr. Malrauxem (Dominic Purcell), který jako jediný ví, jak nebezpeční vojáci jsou. Proto, když jsou objeveni zmrzlí v ledu, obětuje cokoliv, aby je zničil. Pokud dříve oni nezničí jeho ... Toto se věru moc nepovedlo. Děj předvídatelný od prvních minut, velké překvapení, které hlavní hrdina prozradí svému nejlepšímu kámošovi těsně před koncem musí být jasné i pětiletému dítěti od začátku, a o zbytku filmu se snad nemá cenu ani bavit - herecké výkony příšerné (nejvíc mne pobavil akční seržant, jehož jedinou hláškou (za to hojně opakovanou, za celý film asi 12x) bylo "You heard the man!" (asi se nic jiného nebyl schopen naučit)). Jednu hvězdičku dávám za prostředí, nějak mně ty zasněžené exteriéry berou (když už letos nebyla žádná zima u nás), film si žádnou hvězdičku не заслуживают.. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

docela depresivní snímek ... všude zima - sníh - násilí - mrtvoly - krev - sem tam kozy ... rozhodně žádná laciná kravina ... prostě ujeté béčko, které zabaví a odreaguje ... brainwash před spaním ... Purcell se pro tyhle role narodil. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Put your brain in microwave. Defrost time: 95 min. Wait...Odpočinutie večné daj šerpom v Nepáli Pane... Komu nie je daná nadržanosť zo sovietskych experimentov v podobe 3 blonďavých s peknými zadkami disponujúcich chlapcov, tak film odsúdi. Pretože ten umelý sneh, stanica kdesi v zadnej časti tela, tupci kde oko v snežnej búrke dovidí na čele s Purcellom, ktorý sa nezmieril s tým, že mama prežila sexuálne jazdenie. Ten film beží ako utópia a slimák po výdatnom daždi a jediné osvieženie príde len s indiánom, ktorý príde vtedy keď to chcete vypnúť pre nedostatok vecnosti, deja, príbehu, akcie, vysvetlení, osudu. Ináč nič, len toporný Purcell v bitke o kladivo. (videné 29.05.2014, HDrip) ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Na snímky ako tento sa treba pozerať jednoznačne cez optiku druholigovej produkcie a v závere to tak aj ohodnotiť. A vôbec, akákoľvek optika je dobrá, pretože keď vám z obrazovky vystrelia tie sračky do xichtu, tak okrem zubov máte bez hoven aspoň oči. Tak a dosť. Ľadoví vojaci sú vlastne celkom zábava. Jasné, že šitová a to aj príbehovo (zase fšelijaké barličky alá: odkiaľ prišla raketa, ktorá vyslobodila z väzenia Lincolna Burrowsa?, sám si zašije ranu a vzápätí behá ako Pistorius, trápni blonďáci bez motívu, ďalší útek z väzenia cez pletivo... ) a nijako vás to neoslní ani formou ani efektami. Celkom by ma zaujímalo koľko ten flik stál. Aj prečo som to vlastne dopozeral. A vyšlo mi, že v bedni boli ešte väčšie šity než toto, a hlavne, aj napriek všetkým svojim nedostatkom ma to nenudilo. Odporúčanie nedávam žiadne, snáď výstraha: "Pozerať len na vlastné riziko zo straty času a súdnosti!" 50% alias hodne slabé 3★. ()

Ajfist 

všechny recenze uživatele

Film pro pubertální ,nebo zaostalé jedince. Tohle není ani na dvě hvězdy natož na čtyři jak to tady někteří " odborníci" hodnotí. Zřejmě to byl první film co viděli poté co vylezli poprvé od narození z nějaké jeskyně mezi lidi a už jsou z něj vyplesklí. Tohle je zoufalost s jednou hodně slabou hvězdou. Ta je za asi tři náznaky nějakého nápadu. ()

Reklama

Reklama