Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie vyrůstala v sirotčinci, protože ji v dětství opustila matka. Na prahu dospělosti objeví její talent charismatický DJ se špatnou pověstí Julian Dice, který se stane nejen jejím profesionálním partnerem, ale záhy také milencem. Spolu s ním se Billie vydává na trnitou cestu mířící z neznáma až k hvězdným výšinám, která není lemována jen úspěchy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Cival 

všechny recenze uživatele

Mariah Carey je nejen bídná zpěvačka, která vypadá jako kokršpaněl s vytahanou kůží, ale navíc se cpe i do herectví, které jí jde ještě o poznání míň. Hrůza hrůzoucí, kterou jakž takž zachrańuje aspoň ne úplně levý Curtis-Hall. ()

venus odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není film, ale "film"... Herectví hrozné, scénář taky, prostě další blbost o americkém snu. A navíc je to celé jak ohraná písnička... chudinka malinká osiřelá se probíjí životem a ačkoli má skvělý hlas, tak dělá pouze křoví. A najedou se vyhoupne na špici a pak, aby byla ještě větší chudinka, tak jí nakonci zastřelí přítele. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Jo, celý film stojí na výkonu Mariah Careyové, ale jelikož prokázala, že je příšerná herečka, zkuste si domyslet, jak potom dopadl celý film. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na najhoršie, takže po skončení filmu som bol celkom milo prekvapený. Nebola to až také tragické, ako tu poniektorí píšu. Je pravda, že scenár bol dosť slabý a o nejakých hereckých výkonoch ťažko hovoriť, ale tento film je predovšetkým o speve, a to je to, čo vie Mariah naozaj perfektne. A keďže nudných alebo trápnych momentov som veľa nepostrehol, nemôžem ísť s hodnotením nižšie. Proste taká príjemná oddychovka s príjemnou Mariah a ešte príjemnejším jej spevom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Také jednoduché a lacné, veľmi to neublíži. Pre niekoho možno film roka, pre mňa taká rýchla jednohubka. ()

fefee odpad!

všechny recenze uživatele

Typická sladká hudobná filmová sračka s otrepaným klišé ktorému už nik neverí. ONA: "Vieš ja toto bežne nerobím" ON: "Si iná ako všetky ostatné". ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Pro mě je tenhle film příjemná podívaná, která není možná úplně nejlepší, ale rozhodně nepatří do odpadu. Mariah Carey sice nějak zvlášť neobdivuju, ale v tomhle filmu mi nevadila. ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Ač nemám Mariah Carey vůbec rád musím reagovat na recenzi napsanou Cival(em) -Mariah Carey ač mi to nejde přes pysky je vynikající zpěvačka.Neznám žádnou jinou, která by dokázala vyzpívat oktávy jako ona. BOhužel neumí zacházet se svým potenciálem a zpívá otřesné písničky a jako herečka je absolutní béčková nula.No a o filmu co říct, je to hrůza hrůzoucí. Viděl jsem pouze první polovinu víc to opravdu nešlo vydržet, ale i ta polovina mě stačila na to abych film poslal tam kam patří - na skládku! ()

kaygen.it odpad!

všechny recenze uživatele

Film, oproti kterému jsou Crossroads bergmanovskou studií mezilidských vztahů. Jakmile Mariah spustí "ó never too far away", krev se začne vařit a máte pocit, že někoho zabijete. Ideálně ji. ()

Radim odpad!

všechny recenze uživatele

Mariah Carey má bezesporu skvělý hlas a v počátku své kariéry byla skvělá. Ztratila ale jednu věc - pokoru. A dle filmu i soudnost. Ona není béčkovou herečkou, ale minimálně tak efkovou. Veškerý její herecký rejstřík se omezuje na nadýmání silikonů, rádoby svůdné špulení rtíků a co nejladnější chůzi. Když se k tomu přidá plytký scénář... ()

newt17 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmy většinou obsahují gradaci - na začátku se skvěle rozjedou a pak nezastavitelně tlačí další a čím dál skvělejší nápady a na konci zažíváme totální euforii. V tomto kousku jsem objevil jistou zvrácenou analogii - film je příšerný a trapný s každou scénou víc a víc a záleží na konkrétním divákovi, kde má onu hranici, za kterou už mu sledování způsobuje fyzické utrpení. Pokud není jako já tak trochu audiovizuálním masochistou a podobně absurdní podívanou si neumí užít po svém. Musel jsem se strašně smát, bylo mi za všechny zúčastněné trapně, ale nedokázal jsem se odtrhnout. Něco tak kouzelně debilního nemohlo vzniknout náhodou! Dovedu si představit, že tvůrci dostali od studia zakázku, co všechno mají na plátně předvést, aby nalákali do kin všechny dvanáctileté američanky, a rozhodli se své zákazníky ztrapnit se vší parádou a škodolibostí, kterou měli. V nějaké recenzi jsem kdysi četl verdikt: Projděte si zkouškou odvahy!! a pro tento "skvost" to platí jako ulité. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak jo, Mariah není žádná herečka...Děj je takový prvoplánový a nablblý...No, ale ve finále to není až, tak hrozné...Za mě 45% ()

Grafito odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, jestli to co jsem viděl, bylo míněno skutečně vážně.. a děsí mě přestava, že jo.. ()

artas odpad!

všechny recenze uživatele

Už som to videl dávnejšie, ale mám v živej pamäti že bacha to je k******a na druhú, boh chráň ešte raz to vidieť. ()

Reklama

Reklama