Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Billie vyrůstala v sirotčinci, protože ji v dětství opustila matka. Na prahu dospělosti objeví její talent charismatický DJ se špatnou pověstí Julian Dice, který se stane nejen jejím profesionálním partnerem, ale záhy také milencem. Spolu s ním se Billie vydává na trnitou cestu mířící z neznáma až k hvězdným výšinám, která není lemována jen úspěchy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

Dale 

všechny recenze uživatele

Bol som pripravený na najhoršie, takže po skončení filmu som bol celkom milo prekvapený. Nebola to až také tragické, ako tu poniektorí píšu. Je pravda, že scenár bol dosť slabý a o nejakých hereckých výkonoch ťažko hovoriť, ale tento film je predovšetkým o speve, a to je to, čo vie Mariah naozaj perfektne. A keďže nudných alebo trápnych momentov som veľa nepostrehol, nemôžem ísť s hodnotením nižšie. Proste taká príjemná oddychovka s príjemnou Mariah a ešte príjemnejším jej spevom. ()

FrankieSS odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejotřesnějších filmů, jaké jsem viděl. Mariah Carey je myslím ještě 100x horší herečka než Madonna, která oproti ní předvádí herecké mistrovství. MC absolutně nezvládala zahrát nic a její tlusté tváře mě znechuvaly celou dobu. ... Největším problémem filmu ale není MC, hlavní problém snímku je v ultra špatném scénáři, který postrádá posloupnost, jsou to spis utrzky ze zivota jedné zpevacky, které divákovi ani nedávají smysl, protože mezi nimi není absolutně žádná spojitost. Jen nechápu, proč to filmoval Vondie Curtis Hall ... tedy ne že by to byl nejaký extra umelec, ale tohle si možná ani on nezasloužil :-) Je proste hnus ten film. Odpad veškerých odpadů ... !!! ()

Reklama

newt17 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmy většinou obsahují gradaci - na začátku se skvěle rozjedou a pak nezastavitelně tlačí další a čím dál skvělejší nápady a na konci zažíváme totální euforii. V tomto kousku jsem objevil jistou zvrácenou analogii - film je příšerný a trapný s každou scénou víc a víc a záleží na konkrétním divákovi, kde má onu hranici, za kterou už mu sledování způsobuje fyzické utrpení. Pokud není jako já tak trochu audiovizuálním masochistou a podobně absurdní podívanou si neumí užít po svém. Musel jsem se strašně smát, bylo mi za všechny zúčastněné trapně, ale nedokázal jsem se odtrhnout. Něco tak kouzelně debilního nemohlo vzniknout náhodou! Dovedu si představit, že tvůrci dostali od studia zakázku, co všechno mají na plátně předvést, aby nalákali do kin všechny dvanáctileté američanky, a rozhodli se své zákazníky ztrapnit se vší parádou a škodolibostí, kterou měli. V nějaké recenzi jsem kdysi četl verdikt: Projděte si zkouškou odvahy!! a pro tento "skvost" to platí jako ulité. ()

linger 

všechny recenze uživatele

Hype je zaujímavá vec, či už pozitívny alebo negatívny. Za mňa je to síce nudný, nenapadity a zbytočný film, ale určite nie velesračka a prepadák storočia. Skôr než hereckú neschopnosť tam vnímam tú režisérsku. Čo má Mariah asi tak hrať, s tým plytkým a primitívnym scenárom, keď si ju polovicu filmu jej manager/milenec len vodí po producentoch ako plemennu kobylu? Objektívne si to zaslúži tak dve hviezdy, ale schválne  dám tri. ()

Radim odpad!

všechny recenze uživatele

Mariah Carey má bezesporu skvělý hlas a v počátku své kariéry byla skvělá. Ztratila ale jednu věc - pokoru. A dle filmu i soudnost. Ona není béčkovou herečkou, ale minimálně tak efkovou. Veškerý její herecký rejstřík se omezuje na nadýmání silikonů, rádoby svůdné špulení rtíků a co nejladnější chůzi. Když se k tomu přidá plytký scénář... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film bol uvedený do kín 10 dní po teroristickom útoku na World Trade Center 11. septembra 2009. (dwdb)
  • Zlaté maliny 2004 - nominace: nejhorší muzikál za 25 let existence Zlatých malin. (Karlos80)
  • Zlaté maliny 2001 - nejhorší herečka (M. Carey); nominace: nejhorší režie, nejhorší film, nejhorší filmový pár (M. Carey a její výstřih), nejhorší scénář, nejhorší herec ve vedlejší roli (M. Beesley). (Karlos80)

Reklama

Reklama