Reklama

Reklama

PROXiMITY

Krátkometrážní / Akční / Thriller
USA, 2013, 11 min

Režie:

Ryan Connolly

Scénář:

Ryan Connolly

Kamera:

Ryan Connolly

Recenze (11)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Výborná hudba! Jinak relativně levná, ale zábavná, intenzivní a dostatečně napínavá lesní naháněčka s ostrými fighty. Přidat na gore a bylo by to na 4. 6/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se snaží i o celkem zajímavý příběh, ale v první řadě je to film, který má výborný drive a atmosféru. Jede se zde na plné kule a funguje to. Je to napínavé a vůbec nevadí, jak je to krátké. Skvěle provedená akce. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj má spád rozzuřeného nosorožce. Akce vypadá na krátkometrážní rozcvičku až nějak moc dobře. Režisér Ryan Connoly během pouhých jedenácti minut přesvědčí, že má talent, i ty, kdo jeho předchozí filmy ještě neviděli. Hledáte nového Blomkampa? Nemusíte. ()

NaughtyKoopa 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem začal sledovat na YT kanál Riot Film a tam jsem narazil i na Ryanův kraťas. Jejich videa jsou plná tipů a triků jak dělat nízkorozpočtové a krátkometrážní filmy a plni těchto znalostí a dovedností je chtěli ukázat i v praxi. Ačkoliv provedení bylo vynikající, námět a děj byl mnohem slabší. 6,5/10 ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Síce námet nič nové pod Slnkom, ale spracovanie celkom fajn. Tých niečo vyše 10 minút mi ubehlo cobydup a to je dobre. Film nenudí, ale pravdupovediac ani nijak extra nenapína. Asi to predsa bude za 3. Ale ja rád nadhodnocujem podobné dielka, takže za 4. ()

eMatt 

všechny recenze uživatele

Ač jsem velkým fanouškem Ryana Connollyho, tak musím přiznat že tento snímek nebyl úplně vychytaný. Napětí, které se podařilo vytvořit bylo ohromující, ale celkový příběh není úplně zřejmý. Vyložit si konec chvíli trvá a přijde mi, že kdyby se zápletka více rozvinula, mohlo vzniknout o dost kvalitnější dílo. Tedy zpracování 5*, děj 3* - dohromady 80% jako obvykle. ()

Reklama

Reklama