Reklama

Reklama

X-Men: Apokalypsa

  • USA X-Men: Apocalypse (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od počátku civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse, první a nejsilnější z mutantů marvelovského světa X-Menů načerpal sílu ostatních mutantů a stal se tak nesmrtelným a neporazitelným. Probudil se po tisíci letech a je rozčarovaný ze světa, který nachází. Rekrutuje tým mutantů včetně zklamaného Magneta (Michael Fassbender) s cílem očistit lidstvo a nastolit nový světový řád, kterému chce vládnout. Osud Země tak visí na vlásku. Raven (Jennifer Lawrencová) s pomocí profesora X (James McAvoy) stane v čele týmu mladých X-Menů, aby společně zastavili svého největšího nepřítele a zachránili lidstvo před úplným zánikem. (CinemArt)

(více)

Galerie (115)

Související novinky

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

Noví X-Meni se odsouvají na příští rok

27.03.2018

V roce 2018 měly jít do kin tři marvelovky od 20th Century Fox - Deadpool 2, Noví mutanti a X-Men: Dark Phoenix. Nebojte se, s Deadpoolem se nic neděje a dorazí už 17. května. Zbylé dva filmy ale… (více)

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

Bohemian Rhapsody má nového režiséra

09.12.2017

Bryan Singer se po comicsárně X-Men: Apokalypsa vrhnul na životopis Freddieho Mercuryho. Produkce nebyla z nejklidnějších, jelikož se na place hádal s představitelem hlavní role Ramim Malekem, nikoho… (více)

X-Meni vs. Jessica Chastain

X-Meni vs. Jessica Chastain

15.06.2017

Simonu Kinbergovi, dlouholetému producentovi a scenáristovi x-menovské série, se splnil velký sen. Po mnoha letech se totiž probil do režisérské sesle a dohlédne na X-Men: Dark Phoenix, přímé… (více)

X-Meni fasují nové mutantky

X-Meni fasují nové mutantky

12.05.2017

V červnu 2018 má premiéru druhý Deadpool a v listopadu 2018 se dočkáme pokračování hlavní x-menovské série, jež bude mít podtitul Dark Phoenix. Je to všechno? Kdepak. Už v dubnu 2018 jde totiž do kin… (více)

Reklama

Reklama