Reklama

Reklama

850 meters

Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Dobrodružný / Fantasy
Belgie, 2013, 15 min

Obsahy(1)

Krátký příběh o poučení mladého rádoby rytíře chtivého slávy a bohatství o tom, že ne každý příběh s princeznou v nesnázích je pohádka. (Jeoffrey)

Recenze (21)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Asi do toho momentu, než se z kompasu stal telefon se mi to líbilo a za tu první půlku bych dal i víc, ale pak už je to prostě jen kravina s moderními věcmi jako jsou jezdící shody, které do středověkých příběhů prostě nepatří a pointa na konci to taky zrovna nezachraňuje. 5/10 ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně bláznivá krátkometrážní blbůstka, kterou hyzdí poněkud horší animace a po chvíli nudící jeden a ten stejný dementní výraz chrabrého rytíře, avšak na druhé straně se o plusové body postarala netradiční pointa a pár dobrých (byť šílených) nápadů. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Haha, tak tohle se opravdu povedlo. Až do poslední chvíle jsem nevěděl, jaký speciální konec mě čeká. Pár trefných džouků během rytířovy cesty a hlavně vymazlený závěr v pohodě zakryjou i tu slabší animaci. Tomuhle kraťasu dávám palec hore! ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Takový docela průměrný krátkometrážní animák. Jediná výjimečná věc na něm je pointa. Ta mě skutečně dostala a až při závěrečných titulcích se mi rozsvítilo. 65% ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěný příběh rytíře toužícího po slávě a bohatství. Místy vtipný kraťas se zajímavým rozuzlením ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Střeštěná ptákovina, která stojí za starou bačkoru... ALE ne náhodou sem si vybral tenhle filmek. Je to můj 850 komentář, tak sem si říkal, že by to chtělo trochu "oslavit" :o). Taky je hezký hodit koment na film, který ještě žádný jiný koment nemá, to se taky nestává každý den. No, Podobný krátkometráky je podle mě uplně zbytečný točit, páč je to těžká ztráta krátkýho času :o). Tímhle tempem asi nikdy neekomentuju 20 000 mil pod mořem :o). Adios! ()

marnold 

všechny recenze uživatele

Strasznie przedwidatelne... gdo widziol aspon pore takich animakow nie bedzie miec problem na to przisc. Animacja co se detailow a textur tycze na super poziomie. Ale moc se bawiom z kamerom, strzihym a wszystkim moznym. Jednoduchi taki filmy majom byc. Albo aspon jaksiom atmosfere nawodzic, tu zech jom wubec nie czul. A umiym se przedstawic, kiela roboty z tym bylo. A efekt za tom namahe nie stoji ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

4 dám, ale být to delší, tak by to bylo za tři. Vtipné byly představy titulků v novinách, jinak už to moc vtipné nebylo. Pohádka s moderními prvky a zvratem na konci. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám super ujetá "pohádka". Je to sice naprostá kravina když se nad tím zamyslíte, ale je to super natočené a dost jsem se u toho nasmál. Asi nejlepší ty představy a hlavně ty titulky. Tady je přesně vidět hlavní výhoda kraťasů, jelikož jako celovečerák by tak natočit nešlo, ale jako kraťas je to bomba, aspoň pro mě. Hodnocení: 92/100. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Ale jo, taková neškodná legrácka, účelně trochu přepjatá, ale obstojně animovaná, s několika vtipnými místy a zajímavou pointou. Prostě jednohubka na jedno zkouknutí. 61% ()

Reklama

Reklama