Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožený policista Bajirao Singham (Ajay Devgn) byl povýšen a převelen do Bombaje, kde zjišťuje, že jeden ze členů jeho týmu, Mahesh, je nalezen mrtvý uvnitř sanitky s obrovskou spoustou peněz. Při cestě za vyřešením případu se Singham střetává s mocným a podvodným náboženským vůdcem Satyarajem Chandarem alias Babajim (Amole Gupte), který má kontakty s vysoce postavenými zkorumpovanými politiky, včetně vůdcova vládnoucí strany Gurujiho (Anupam Kher) ministra Prakashe Raoa (Zakir Hussain). (Bospor)

(více)

Recenze (5)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Škoda, škoda. Menej zaujímavé ako jednotka. Hudba mi prišla strašne odfláknutá, veľmi slabo zapamätateľná., nevýrazná. Slabá zápletka. Na začiatku som sa zamyslela nad tým prečo zmenil snúbenku (je to Bollywood, zásadná otázka, nie?), ale za celý film som sa to nedozvedela. Toto sú detaily, ktoré mi vadia. Kareena, ale bola fajn, čím je staršia tým lepšie hrá. Ajay, napriek tomu, že je medzi filmami len 3 roky rozdiel mi prišiel nejaký o hoodne starší. ()

Wencek 

všechny recenze uživatele

Nejkníratější film co jsem za poslední dobu viděl. No nic jdu si koupit bílé tílko, protože jsem nad sebou ztratil kontrolu. ()

Reklama

Reklama