Reklama

Reklama

UnREAL

(seriál)
  • Austrálie UnREAL
Trailer
USA, (2015–2018), 26 h 33 min (Minutáž: 40–45 min)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Shiri Appleby, Constance Zimmer, Craig Bierko, Jeffrey Bowyer-Chapman, Amy Hill, Brennan Elliott, Genevieve Buechner, Freddie Stroma, Johanna Braddy (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Děj seriálu Un-Real se točí kolem příprav a realizace randící reality show. A o mladé produkční, která je schopná ledacos poupravit tak, aby to bylo pro diváka co nejatraktivnější. 
Za projektem stanice Lifetime stojí Marti Noxon, režisérka a scénáristka seriálů Buffy, přemožitelka upírů (1997) a Angel (1999). (geklon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (29)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě jsem dokoukala 2.sérii a je to vážně zatraceně dobrý seriál. U úplně prvního dílu jsem si říkala, že to bude hrozná blbost, ale pak se tam objevilo tolik intrik, manipulátorství, podvodů a depresí, že mě to donutilo se pořád dívat a dívat a bavilo mě to. Je to napínavé, depresivní, intrikářské a svým způsobem i dokonalé. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku neskutečně našlapané drama skvěle parodující reality show tohoto typu, které se však bohužel postupem sérií stává přesně tím, co paroduje - fraškou, o čemž svědčí poslední série. Od začátku to má takové grády a koule, že už všechno následující je jen čím dál víc over the top a neuvěřitelné. Možná si tvůrci v první série měli schovat něco na pokračování. Constance Zimmer je tu královsky dobrá. S1 | 80% | S2 - 70% | S3 - 60% | S4 - 40 % ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od kritiky falešných dramat ve vysílaných reality show kruhem zpátky k možným skutečným dramatům v jejich zákulisí. Je mi sice trochu líto, že se UnREAL příliš nedrželo kousavého humoru na úkor soutěžících nanynek zjevného v pilotním díle, ale i přesto jsem se nakonec do neustálých manipulací s aktéry a neočekávaných důsledků ponořil naplno. Jen těch zvratů klidně mohlo být o něco méně, nebo by alespoň některé z nich nemusely zacházet až do tak neuvěřitelných extrémů. Wake up, this place is a vortex of evil and disfunction turning everything it touches to shit, how do you not see that? ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Hm, tak to byl teda superhnůj, natočen ovšem parádně a bez polehčujících okolností, které by žumpu kolem podobných reality šou alespoň trochu omilostnily. Přesně naopak, tušení se ještě připotvrdilo. Špičkový scénář, člověk žasne nad dovedností rozpracovat psychologii celého toho obludária a roztřídit monstra od škodících jen sobě po ubližující dalším z přísavků a manipulantů. Průšvih ale je, že se na to, jako na všechno odporný, nehorázně dobře kouká. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Po celé první sérii: Geniální námět. Opravdu hezká myšlenka, která mě velice lákala a vlastně asi byla jediným magnetem, který mě u tohoto seriálu udržel. Téměř všechno je špatně - postavy mi nepřirostly k srdci, často je děj nelogický, špatně (trhaně) vyprávěný, všechno působí lacině a často i hloupě. Postavám jsem neporozumněl, nepochopil je a nesžil se s nimi. Při psaní tohoto komentáře si vlastně uvědomuju, jak promrhaný nápady to byl. Škoda. I přesto však mě zůstal pocit, že tři hvězdičky jsou k tomuto seriálu tak akorát. ()

Galerie (204)

Zajímavosti (5)

  • Constance Zimmer nejdříve odmítla roli Quinn aniž by si přečetla scénář. Nahradila ji herečka Megyn Price, která dokonce natočila i pilotní díl, nakonec stanice znovu nabídla roli Constance a ta ji pak přijala. (Streeper)
  • Čtvrtá série byla vypuštěna jako překvapení jediná celkově na streamovacím kanálu Hulu, načež bylo oznámeno, že s ní seriál končí. Pravděpodobně kvůli slabým číslům 3. série, která ztratila 60 % diváků. (hansel97)
  • Herec Freddie Stroma (Adam Cromwell) se v květnu roku 2016 zasnoubil se svojí kolegyní z 1. série herečkou Johanna Braddy (Anna Martin), se kterou začal chodit při natáčení. (Streeper)

Reklama

Reklama