Reklama

Reklama

UnREAL - Season 1

(série)
USA, 2015, 6 h 59 min (Minutáž: 41–45 min)

Kamera:

David Pelletier

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Shiri Appleby, Craig Bierko, Constance Zimmer, Johanna Braddy, Nathalie Kelley, Ashley Scott, Freddie Stroma, Breeda Wool, Christie Laing (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (2)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani už si nepamatuji, jak jsem se vlastně k seriálu dostala, ale jsem za to strašně moc ráda. Je to hodně zajímavý seriál, který vás dostane do zákulisí natáčení milostné reality show, kde si nápadník vybírá svojí lásku na celý život. Zní to nudně? Rozhodně není, zákulisí je totiž plné intrik, pomluv a výzev a opravdu to za to stojí. Quinn je jedna z mých nejoblíbenějších postav a jsem ráda, že taková zůstala po celý seriál. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skončení první sezóny jsem byl docela překvapený, že se mé celkové hodnocení vyšplhalo až na čtyři kousky, protože mě některé epizody nedokázaly skoro ničím zaujmout. To je ale hlavně moje chyba, když nemám rád reality show, nemám se dívat na seriál o tom, jak taková záležitost vzniká. Svého času jsem viděl dva díly Bachelora, který byl zřejmě předobrazem téhle seriálové fikce, a musím uznat, že to byla přesně taková bída, jak to tady tvůrci ukazují. UnREAL každopádně nebylo zase až tak špatné, abych musel brečet nad ztraceným časem, a Quinn mě bavila po celou dobu. 4*- ()

Reklama

Galerie (20)

Reklama

Reklama