Reklama

Reklama

Výroba potravin

(seriál)

Série(6) / Epizody(134)

Obsahy(1)

Za každým pytlíkem brambůrků, plechovkou piva, tabulkou čokolády či pecnem chleba stojí rozsáhlý průmysl umožňující vyrábět daný produkt ve velkém počtu. Poznejme úžasné i děsivé procesy, díky nimž si můžeme vychutnat své oblíbené potraviny. (National Geographic)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele

Moderátor je správný blázen, který si ve své garáži zkouší sám výrobu různých jídel. Sice někdy ujede, někdy je to už přehnané, a díl, ve kterém obhajoval éčka, mne nepotěšil, ale jinak je to skutečně zábavné i poučné, ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

velice dobře dobře zpracovaný dokument.Kde vidíte celý postup výroby od samého prvopočátku kdy lidé sypou ingredience do "míchaček" ,cestu ve strojích až na konci vypadne krabička nebo láhev nějaké mňamky.Kvituji že zminimalizovali záběry lidí kteří komentují co máte vidět (to je nešvar moderní dramaturg- samé kecy)ale máte před očima celý postup.Hluboká historie vzniku známých značek s dobovými záběry abchom viděli jaká je cesta k moderním technologiím dlouhá.Proto mě  tenhle pořad nadchl ()

Wolfsmadchen 

všechny recenze uživatele

Technický typ nejsem, takže vsechny ty důmyslné stroje jsem nedokázala ocenit. Co je zajímavé - doma vařím, čili míchám suroviny i v prášku v pohodě , ale když se nějaké podivné chemické humusy sypou a míchají  po pytlích, vypadalo to hnusně až se mi zdvihal žaludek. Lepší nevědět. Při nakupování v obchodě. ()

Ziggy Zagg 

všechny recenze uživatele

Absolutně nezajímavým způsobem ukazují jak vyrábí ty největší srágory v Kanadě. "Teď tam dáme 150kg vajec", a nalijí tam žlutou sračkovitou melanž. Nejotřesněji vypadali ty cookies s modrou polevou a duhovým zdobením. Dobrou chuť Kanado! ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Ze začátku super ale když jsem došel do druhé série, tak se toho už hodně ve výrobních postupech opakuje. Navíc nejzajímavější na tom jsou výrobní stroje a postupy ale v tak krátkém čase toho stejně moc nevidíte, a pak pořád jen posloucháte, jak musí být vše čisté, dokonalé, kolik toho vyrobí za rok a kolik přesně výrobků dají do krabice a na paletu. ()

Reklama

Reklama