Reklama

Reklama

Hrůza z Brdských lesů

Horor / Krátkometrážní
Česko, 2010, 20 min

Obsahy(1)

Krátké akční hororové drama vzniklé v nezávislé produkci Junek film. Co se skrývá v Brdských lesích....? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

V podstatě je mi jedno je je to myšleno vážně nebo jako komedie či parodie, protože to selhává ve všech směrech. Tohle je amatérismus nejhrubšího zrna takže je jasný že tenhle krátkometrážní film je plnej chyb a kiksů. Nejvíc mě pobavila scéna cca v čase 14:34 - týpek s vuvuzelou v pozadí. Odpad tady není co řešit. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poprvé musím dát za pravdu názvu tohoto amatérského snímku, že se nás jeho tvůrci snažili varovat již před samotným puštěním. HRŮZA to opravdu je a tak se divím, že si tohle video raději nepouštěli na nějaké chlastačce na chatě, ale dali jej na internet, aby se na to ještě podívalo tolik lidí. Neočekával jsem žádné zázraky, ale ztratil jsem i zbytek víry v to (že bych se snad dočkal zajímavé podívané) hned po tom zapálení pentagramu (to bylo taky jediné, co se mi na tomhle líbilo). Co se týká zbytku, raději to nebudu moc komentovat, protože nevím, jestli znám dostatečný počet prostých slov. Ty mord scény jako mysleli vážně? Takže to zakončím slovy: debilní kokotina – ztráta času. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nesmierne ma to pobavilo. Je to amaterina najamatérskejšia z najamatérskejších. Ak ale raz zistím, že aj napriek tvrdeniam, že išlo o chcenú paródiu, to všetci brali aspoň z časti vážne, zmením hodnotenie na odpad. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Za Vuvuzeláka a pár momentů, kdy to bylo tak strašně špatné, že jsem tomu prostě zasmát musel, tu hodně, hodně slabou hvězdičku dám. Jinak je to naprosto příšerné. Na ČSFD by měly být filmy tvůrců, kteří se aspoň o něco snaží, ne filmy lidí, co si ze srandy natočí film s přáteli a pak se nad ním společně zasmějí. Tyhle filmy by měly zůstat právě u tvůrce a jeho přátel, ale přidávat to sem? To fakt ne... Film evidentně natočený za jedno odpoledne, něco jako scénář neexistovalo (a jestli ano, tak je to dost smutné), herecké výkony hodné filmům Neila Breena, práce s maskami chatrná a děj taky neexistuje. A nedá se to brát ani jako parodie, jelikož na parodii v tom chybí nějaké bizarní nápady nebo nějaký náznak toho, že to tak tvůrci fakt mysleli. Jak už jsem psal - tohle je film určený jen pro ty, co se na tom podíleli. Pro zbytek je to ztráta času. Slabá 1* ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Mal som co robit zo sebou, aby som to ako tak prekonal az do konca. Fakt zbytocny film, kde to vsetko stalo s prepacenim za hovno. ()

Reklama

Reklama