Reklama

Reklama

Neverlake

Obsahy(1)

Mladá Jenny (Daisy Keeping) prichádza do Talianska za otcom, aby tu s ním strávila nejaký čas. Hneď po príchode sa jej začnú diať zvláštne úkazy a neustále ju trápia nočné mory. Keď sa jedného dňa vyberie na prechádzku k blízkemu jazeru, stretne tam Malilu (Eva MacCallum), dievča so zaviazanými očami, ktoré ju zavedie do budovy, kde býva spolu s viacerými deťmi. Jenny pritom ani len netuší, že s týmito deťmi má viac spoločného, ako by si čo i len pomyslela. (Astaroth12)

(více)

Recenze (20)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEBOJ SE, JSME JEN DĚTI. SNAŽ SE, ABY TĚ NEVIDĚLI DOSPĚLÍ…" /// Dialogy a monology jako z lekcí angličtiny - to nás jednodušší potěší! Videoklipový představy díky mixu temný a červený taktéž. Pak je tu jakási báchorka o Etruscích a jezeru, podivnej táta doktor a parchanti. Buduje si to duchařskou atmosféru a doufám, že závěrečná 1/2hoďka snad konečně přinese rozumný rozuzlení. Celkem překvapivě v ní nebudou …. (spoiler). Je to sice trochu věřte – nevěřte, ale díky mystickejm báchorkám a zajímavýmu námětu se to rozhodně vidět dá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč v dobrým filmu se přednášej díla (dávno) mrtvejch básníků a hrabe se ve starejch civilizacích. 2.) Jsem pro rodinu nepostradatelná(ý). (Ale ještě to nevím…). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Taliani točili v minulosti akurát tak dobré porná. Horor žáner je pre nich asi tak úspešné odvetvie, ako posledné tri roky vlády pre tu bachratú blondínu z Pezinka. V 60-70 rokoch boli úspešné gialla, budiš, no v dobe "modernej" je to pre nich jedno fopá za druhým, pričom "Neverlake" nie je výnimkou .. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Kvůli dceři plodil, škodil kudy chodil.“ POZOR! V hlubinách mého komentáře, až na samotném dně, se povalují 3000 let staré SPOILERY! a moje žlučníkové kameny. Vylovit je může jen Jenny Dobrovolná. Ta pobavila. Rozkuchaná tam a zpátky, ještě ani nestačil oschnout skalpel... a už v jezeře plave jako ryba, potápí se líp než Jacques-Yves Cousteau a k tomu i levou zadní zvládá topit psychopata. MYSTERIÓZNÍ OKÉNKO: [][] Co pro mě zůstalo zahaleno tajemným oparem? Ϫ̊ Ϫ̊  Proč chudince Maye zkamení jeskyňka, brzlík i ksicht při čekání na to, až pro ni milující taťka Mengele našuká další sourozence, zatímco prvorozená dobrovolná dárkyně, zdravá jak řípa, dvacet let (!) leží ladem a ve skriptech při studiu? Ϫ̊ Ϫ̊  Kde se tam ve finále vzali ti policajti? Já je nevolal! Tak kdo? Ϫ̊ Ϫ̊  A proč mě za tenhle komentář moje žena chce, cituji: „Rafnout do...?“ Přitom ví, že by to bylo o chrup, hryzat do jako kámen tvrdého... [][] A vůbec, jak a kterým směrem měla fungovat ta „vodní chirurgie“ starých Etrusků? To jsem moc nepobral. Zkoušku z anatomie mám tedy za tři. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča prichádza do Talianska za otcom aby tam nejaký čas pobudla.Hneď po príchode sa jej začnú diať zvláštne úkazy.Tie sny čo mala boli slušne spracované.Okrem jednej lakačky film nudil,nemal žiadnu iskru,žiadne grády ani akciu.Príbeh bol predvídateľný,odpozeraný a zo žiadnou výnimočnou pointou.Ani atmosféra to tu neoživila ale napätím narábal slušne.Natočené to bolo veľmi dobre a naozaj kamera sa vyznamenala.Horor to nieje ani zďaleka,lebo film sa vyznačoval stálou dávkou kľudného tempa.Ale zas musím zdôrazniť,že film nebol zlý to určite nie.Len mi vadilo kľudné spracovanie ale to je len môj problém. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mladá Američanka príde do Talianska navštíviť svojho otca, no namiesto rodinných objímačiek tu na ňu čaká nepríjemná nočná mora, ktorá sa viaže k tunajšej oblasti Neverlake a jej podivným legendám. Podtitulok „The creepiest horror film since The Human Centipede“ je síce viac než lákavý, ale neveril som mu ani trochu, moc som od toho nečakal a aspoň ma to nemalo čím sklamať. Nieže by to bolo zlé; to vôbec nie, ale ono je to skôr taká chladnejšia rodinná dráma s nádychom detského hororu a trochou nevyhnutného mysteriózna. Všetko je pekne natočené, dobre zahraté, objaví sa napätie, hustá atmosféra, i nejaké to násilie, ale rozhodne v tomto prípade nejde o žiadny nervydrásajúci či nebodaj desivý počin. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama