Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když v zimě léta páně 1846 zemřelo 36 lidí hladem nebo zimou v Donnerském průsmyku, indiáni to začali považovat za kletbu a uvěznění duše mrtvých uvnitř hory. Když vulkanologové naměří kritické hodnoty po jednom malém otřesu, vydává místní šerif pokyn k evakuaci města i hory. Jenže situace se o dost zhorší po erupci sopky, lidé musí bojovat nejen s přírodním živlem, ale také s dušemi mrtvých, kteří se změnili v sopečné zombie! (Rodriguez)

(více)

Recenze (21)

borec999 

všechny recenze uživatele

Údesný céčkový "horor" plný otrasných efektov a slabých hereckých výkonov, kde zaujme len ústredný námet lávových zombíkov. Niektoré podobné snímky sú zlé, ale zároveň sú svojim spracovaním aspoň zábavné (napríklad Lavalantula, Megažralok). The Burning Dead sa však vzhľadom na uletený námet berie až prekvapivo vážne a výsledkom je film, ktorý je objektívne zlý a ešte k tomu aj nudný. A kvôli Trejovi to tiež nemá zmysel pozerať. Síce je jeho meno prvé v titulkoch, ale vo filme sa zdrží tak na 2 minútky. 10% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Šerif zachraňuje svoju rodinku v horskej oblasti pred aktívnou sopkou a starou kliatbou, čo vytvorila lávových zombíkov... Kto trochu pozná tvorbu režiséra Pereza, tak už vie, že nič moc sa od neho čakať nedá. Väčšinou sa totiž len baví s prázdnymi, pseudohororovými počinmi, ktoré sa vyznačujú ľahkou zameniteľnosťou a akýmsi tichým, mdlým pojatím, kde sa príliš nedarí vyplniť scény niečím zaujímavým. Napriek tomu je však viacero jeho filmov pozerateľných a podobne pozerateľný je aj tento aktuálny, hoci štýlovo je trochu inde a snaží sa o odľahčené, zábavnejšie pojatie, typu jeho SyFy kolegov. To sa mu aj vcelku darí a ja ho považujem za jeho doposiaľ najlepší film. Aj keď na rovinu - je to stále iba taká stupiditka, kde po horách naháňa ľudí smiešna láva, ktorá vyzerá ako veľká pizza a vypúšťa zo zeme zombíkov. Kto má averziu voči lacným a tupým béčkam ako od SyFy / Asylum, tak sa s tým samozrejme zaoberať vôbec nemusí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po pravdě řečeno čekal jsem to o dost zábavnější, ale nijak to nevybočuje z řady posledních podobných filmů. Takže víceméně sračka, občas i nechtěně zábavná z primitivními triky, ale to je tak všechno. Trejo si v něm odškrtává jenom dalších pár minut jak je u něj a podobných filmů zvykem.20% ()

Filmmaniak odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem sice viděl větší slátaniny, ale i tak je to dost bída. Danny Trejo je tam asi dvě minuty, sopka vyflusuje zombíky a trapně digitální lávu, ale většinou se neděje nic a je to hrozná nuda. Nezáměrně zábavné to trochu je, ale nikoli v dostatečné míře. A fascinuje mě režisérova snaha za každou cenu neustále cpát přímo před kameru různé rozostřené předměty, případně ramena herců. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu bylo uplně všechno debilní.. scénář, herci, HUDBA!!!, kamera, prostředí, "EFEKTY?!", stupidní příběh, dědek se sebevražednýma sklonama, sherif drsnej asi jako ten z médi bédi... dovolím si hodit to vše do jednoho pytle a dát to tam kam to patří.. sračka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie pohybujúce sa v čiernych číslach je pomerne prísne, ale vskutku sa aj na horor jedná o podpriemerný film. V podstate jeho najslabšou stránkou sú efekty na príliš amatérskej úrovni. Nápad ešte ako taký, herci obstáli, práca s kamerou tiež ušla. Opakujúce sa scény Zet, hodújucich na vnutornostiach ľudí a gýčový záver tiež oku filmového fanúšika nijako neulahoia. Takých 30% by si však možno zaslúžil, sú aj podstatne horšie filmy... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Škoda že si Danny Trejo nemůže zahrát lepší role. Sekla by mu ta onoho šerifa než indiána na pět minut u ohně. A co se týče těch ohnivých zombie z vulkánu, tak to byla vážně tragédie... 35% ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

To nešlo... no vážně nešlo. Nevydržel jsem ani do titulků (těch na začátku). Digitální koně, digitální láva (ale hnusně digitální) + rádoby zombie (dva namatlaný hňupové makeupem minutu žmoulající něco jako střeva vrčící okolo...). To vážně nešlo. Na to se mám moc rád. ()

lardko odpad!

všechny recenze uživatele

Když si vzpomenu na všechny zombie filmy co jsem viděl , tak tenhle je určitě nejhorší ze všech. Pořád jenom kecy , kecy a kecy , a když přišlo na akci tak to bylo pěkně trapné a nekoukatelné. Rozhodně odpad. ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Komentoval niekto tento film kvôli rozporom? Myslím, že fanúšikom B-čkových filmov sa to bude páčiť. Vlastne, mohli by sme vytvoriť kotegóriu Z-kových filmov ktoré sú stále horšie a horšie. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Danny Srejo v další ve své "minutové" roli. Už by měl mít rozum a role si vybírat velmi pečlivě. Tohle je neskutečná pitomost. Mačeta byla taky totální demence, ale aspoň trochu vtipná. Tohle je spíš smutné. ()

gazogazo odpad!

všechny recenze uživatele

Zábavné , ani nepříjemné zdlouhavé i když místa na ustreleni si obličeje samozřejmě pritomna jsou . Režisér je spis nez debil , jen v jakémsi rozporu ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Máte chuť na Dannyho Treja ako nakopáva assy zombíkom a púšťa im žilu mačetou? Tak to aj ja, ale nanešťastie tentokrát sa take niečo vôbec nekoná. Namiesto toho tu je akýsi indiánsky šaman Nočný vlk, ktorý by sa neuplatnil ani v cirkuse a už vôbec nie ako zombiebijec. Katastrofálne efekty, nudná réžia, otrasná hudba a smiešne pôsobiaca sopka, to všetko je príliš málo na to, aby som tomu dal čo i len jedinú hviezdičku... ()

intro odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo absolutní peklo. Divím se, že můj oblíbený "zahradník" Danny Trejo leze do podobných hmm skoro filmů. Dávám 8,5 % a rozhodně nedoporučuji. ()

Sakulnikov odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco jako Dod Sno a ono nic - tohle bylo fakt špatné. Ta láva se fakt nepovedla a humor značky Asylum tomu chyběl. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Tak hlavně Danny Trejo tady v podstatě nehraje, ale jen plní úlohu maskota, to mi vadilo asi úplně nejvíc. Já se tak těšil, jak se Danny nasere a půjde kosit zombíky a ono nic. Kdyby radši měl roli šerifa on a tu vsuvku s vypravěčem mohli úplně vynechat. Za druhé, celý příběh je podaný tak neosobně, až je mi úplně jedno, jak dopadnou postavy. No a když už dojde na zombíky, tak se scény soustředí hlavně na střeva a další vnitřnosti, zkrátka ňamka. Chybí tomu ten správnej borec, kterej vezme situaci pevně do rukou, popadne sekeru nebo mačetu a vydá se na nemrtvé parchanty. Zombie apokalypsa musí bejt pořádná řežba a ne takovej slabej čajíček. Očekával jsem něco trochu jinýho, ale to je můj problém, není to úplně špatný film. ()

Allein4 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo? Danny tam měl asi nejlepší roli - objevil se tam dohromady max tři minuty. Absolutně šílená 22/7čovina. Špatné triky bych částečně dokázal pochopit - když prostě není rozpočet moc nadupaný, tak se nic jiného čekat nedá. Ale tak se to alespoň snažím dohonit dějem. A ten byl ještě mnohem horší. Už od prvních vteřin jsem se vyloženě řechtal smíchy. A neopustilo mě to po zbytek celého filmu, který vydržel zapnutý do závěrečných titulků jen proto, že jsem se při tom učil španělštinu, němčinu a věšel prádlo. -900 % (nula by byla urážkou nuly) ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Velka bida,o efektech se ani nezminuji,ani nevim proc jsem se na tohleto vubec dival,snad ze byla velka nuda a neslo nic jineho v posteli delat... ()

Reklama

Reklama