Reklama

Reklama

Vánoce s Ivetou 2013

(pořad)
Hudební
Česko, 2013, 60 min

Obsahy(1)

Iveta Bartošová vám zpívá ty nejkrásnější písničky jako dárek od Televize Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (8)

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Ach jo - zde nedá práci být škodolibý....ani to nemá cenu. Jako vždy u této "zpěvačky" špatně nazpívané písně doprovázené amatérským preludováním (snad Casio?) puštěné na playback hovoří za vše. A jako doplněk - Daniel Hůlka! Hrozné dopolední povánoční podívání i poslech! Ani moje láska k hororům nezabrání dát odpad. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa při relaxu a připravování se na večerní Štěpánskou to bylo vcelku snesitelné. Svého času jsem měl Bartošovou i rád – než ze sebe „udělala Rychtářovu Džambulku“. Písničky v tomto pořadu však zvládla jakžtakž obstojně a stejně tak i její hosté. Z úcty ke starým časům tak nějaký ten bodík v hodnocení určitě dám… ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Doba nám trochu uzrála, tak můžeme trochu bilancovat. Iveta se vánoční tématice věnovala opakovaně, byla tu alba Vánoční Iveta (2005) a Když ticho zpívá (2009), není proto překvapením, že i na Barrandově spáchali podobný počin. Naděje do něj vložené dokládá DVD, které bylo teprve druhé v její kariéře po záznamu koncertu Jsem zpátky (2008). Dnes už hysterie kolem jejího příběhu polevila a tak je možné zařadit tento pořad mezi nové stálice závěru roku. Rozhodně jím pohrdnu méně, než novoročními pohádkami, které jsou rok od roku horší, seznam písní je totiž nadčasový, máme tu vše od Vačkářova Rozvíjej se poupátko až po Svobodovy Tři oříšky. ()

Hansk75 odpad!

všechny recenze uživatele

What the hell? Viděl/slyšel jsem jednu písničku z tohoto pořadu, kdy to na Barrandově běželo v reklamním čase... Ačkoliv jsem v oblasti zpěvu absolutní amatér, tak do playbacku bych se strefoval daleko líp než Iveta s pánem, kterého ani neznám... Šílený šílený šílený a ještě jednou šílený... A omlouvám se, ale uživatel max21 nemá uši ani oči... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

U mě je to čistá škodolibost. Poslouchat sladké vánoční projevy od Ivetky (po tom všem - víc nedůvěryhodný člověk asi neexistuje), která má problém vůbec artikulovat. Vidět trapný playback se žlutými zuby. Šupácké dekorace mezi nimiž plápolá digitální oheň..., vlastně je to velmi smutné. Iveta Bartošová je troska. Nikdy se pravděpodobně nedá zcela do kupy...29%. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama