Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 20 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Obsahy(1)

Prezident Miloš Zeman mění 65 let starou tradici novoročních projevů a své poselství národu činí dle prvorepublikové zvyklosti o Vánocích. (PetrPan)

Recenze (104)

ShadyCZE odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních 5min. p. Miloš mluvil jen o sobě a to diváka odradí natolik, že je to jediný pocit, který si z projevu odnesete.. Jsou prezidenti, kteří jsou pro lid, svoji práci berou jako poslání ale jsou i tací, co chtějí mít moc a arogance jim dovolí si o sobě myslet, jak jsou geniální.. no a pak to takhle vypadá. ()

MP17 odpad!

všechny recenze uživatele

Scénář, dramaturg, monology - vše špatně. Hlavní role sebestředného a zpitého kokota se sice Miloš Zeman zhostil poměrně věrohodně, ale ani tak to nebude víc než "odpad". Škoda, že se pod ním nezlámala židle, nebo že se nepoblil, kdyby to režíroval Zdeněk Troška, tak by to tam určitě zařadil. Nebo aspoň by Zemanovi Kmoníček strčil ptáka před obličej. ()

Reklama

only_serials

všechny recenze uživatele

"Hele takhle. Já mam vážně rád to různý recesistický trolení všemožnejch anket a hlasovacích soutěží. Je prostě skvělý, když se soutěž zvrhne jak organizátoři vůbec nepočítali a navíc to ještě upozorní na nějakej problém nebo to má skrytý morální poučení. Miluju, když Miss Roma vyhraje obtloustlá cikánka, Slavíka Řezník a tak. Ale s tou prezidentskou volbou sme to asi přehnali, se mi teď zpětně zdá..." ()

Esinti odpad!

všechny recenze uživatele

Po krátké snaze zamasakovat fakt že miloš nebude po silvestrovské chlastačce schopen fungovat minimálně do večeře příjde dlouhý sebestředný proslov, v němž zeman vytáhne několik svých slibů a vysvětlí že je splnil což z něj dělá něco mezi bohem a chuckem norisem. Bohužel sliby kterými se chlubí dopomohl k chodu republiky stejně, jako kdyby se vymočil v hořícím lese ve snaze jej uhasit. Celkově odfláknuté, zahleděné do sebe podtržené slabou choreografií i hereckým výkonem. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

"Za poslední rok jsem udělal spoustu správných rozhodnutí a Vánoce jsou dobrá doba, abych vám to připomněl. A teď už musím jít. Váš Miloš." Odpad dávám za nesympatie vůči prezidentovi jen částečně (vliv nemá smysl popírat), ale především je to příšerný vánoční projev - neoslovuje lidi, nepřeje jim nic dobrého, nesnaží se jim zlepšit náladu, jak by se od správného populisty dalo očekávat. Je to jen desetiminutová sebechvála a propaganda. Čekal jsem, že se Zeman projeví jako lepší rétor. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama