Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se padesáté výročí Doktora Who a pro Sylvestera McCoye, Colina Bakera a Petera Davisona vyvstává jedna podstatná otázka – budou v něm hrát? Zpočátku si myslí, že je to samozřejmostí. Přeci jen jsou bývalými Doktory Who, a tak není snad žádný pochyb, že se v něm objeví. Když se jim ale nikdo neozývá, začnou mít pochybnosti. Ty pak přerostou ve strach, který je donutí zavolat do BBC a nabídnout se s tím, že by si byli ochotní si zahrát ve speciálu k padesátému výročí. Ačkoliv tak otravují info-linku nepřetržitě déle jak dva dny a vysedávají neustále u telefonu v naději, že jim někdo zavolá, nedočkají se žádného úspěchu. Rozhodnou se protestovat, ale brzy zjistí, že jediná cesta vede přímo. Do středu samotného natáčení speciálu k padesátému výročí. Zasáhnout a vnutit se. To je jejich povinnost. Ať už jsou současnými hlavními hvězdami Matt Smith a David Tennant, oni jsou stále Doktory Who. A mají právo se ve speciálu objevit... (P. J. D.)

(více)

Recenze (22)

novoten 

všechny recenze uživatele

Splnění mého snu o tom, jak si jednou Peter Davison, David Tennant a Georgia Moffett udělají legraci z toho, jak pohádkově vypadají jejich rodinné vazby pro nás fanoušky. V kombinaci se zpívajícím Barrowmanem a fanboyovským Daviesem perfektní jednohubka pro všechny, kteří v Doctorovi vidí dostatečně daleko za televizní oponu. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Přístupné pouze skalním fanouškům a spíše než těm novodobého Doktora, tak těm toho původního. Většina humoru a průpovídek této „metarevolty vůči neúctě BBC ke svým legendám" stojí čistě na tom, že víte kdo je kdo (ve skutečném světě). A pokud to víte, tak je to velmi vtipné a je tu jedno trefné cameo vedle druhého. Ovšem nestojí to jen na chytrém a pomrkávajícím fanouškovském humoru. Ono to celé je takové... Meta(h)aluzní. Nejlepší (ne)vážně míněná pocta k Doktorovým padesátinám nejen od aktérů tohoto fenoménu, ale i od nečekaných osobností. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Pro hardcore fanoušky Doktora Who je tohle povinnost. Uvidíte tu všechny dosud žijící představitele Doktora (kromě Ecklestona, ale popravdě tu vůbec nechybí), tvůrce seriálu a několik skvělých cameí, které byste tu rozhodně nečekali. To všechno zasazené do funkčního příběhu o tom, jak se trojice staříků (Davidson, McCoy, Baker), o které už Moffat nestojí, snaží přece jenom objevit ve výročním speciálu. Jako oslava padesátého výročí seriálu tahle jednohubka funguje lépe než The Day of the Doctor, hlavně díky pomrkávání právě na skalní fanoušky, kteří mají nakoukáno a načteno. 80 % ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Měl jsem z tohoto "filmu" respekt, jsa klasickým Doktorem zcela nepolíben, ale užíval jsem si to od začátku až do konce, ač mi vzhledem k mé neznalosti starého materiálu určitě spousta věcí unikla. Skvěle jsem se bavil... 100% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

The Day of the Doctor je samozřejmě parádní záležitost, zážitek a bla bla bla, ale jestli někdo sklonil fenoménu Doctor Who opravdu trefnou poklonu, tak je to potom Peter Davison, jeden z původních Pánů času, jehož fiktivní dokument a jakási vzpoura "starých" Doctorů ohledně toho, že se do výročního speciálu nedostali, je neskutečná bžunda (včetně všech těch cameo roliček). A jestli jsem si doteď myslel, že se, když mám klasické díly momentálně rozkoukané, nejvíc těším na Toma Bakera, tak Peter Davison mě malinko vytrhl z omylu, jeho Doctor bude určitě zabiják :-) A už vím, koho chci jako budoucí companion- Olivii Coleman (když už teda, dle svých vlastních slov, hraje úplně ve všem :-). ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky, kteří vědí, že číslování u jednotlivých Doctorů není jen tak zbůhdarma .A že Doctor, to není jen Chris, David a Matt, ale i banda úžasných vtipných (a pokud jde o Paula McGanna i zatraceně dobře vypadajících) chlápků. Pokud je znáte, víte kdo si koho vzal a kdo kde co právě natáčí, tak vás čeká výborná půlhodina. U některých částí jsem doslova brečela smíchy. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Jak nehodnotil? V době, kdy jsem to viděl, tak tu na čsfd nebyla ani zmínka ;-). Neuvěřitelně zábavná záležitost a to jak pro fanoušky classických tak i nových doctorů. Ze všech cameí pobavili nejvíce John Baroowman, Peter Jackson, Ian McKellen a Russel T. Davies. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak krásně jsem se už dlouho nezasmál. Parádička. Zpívající John Barrowman. Gandalf . Fantastické hlášky a zápletka. Geniální prostřih na čtvrtého Doctora. Samolibý Colin Baker. Celer. Rodinný vztah mezi Desátým, Pátým a Pátého dcerou. Russel T. Davies. Moffat. Masakr. 100%. A ano, je to mnohem, mnohem lepší, než nějakej The Day of the Doctor. Tohle je výroční speciál, jak má být. 100%. ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Všechno, co vám chybělo v The Day of the Doctor. Čím víc znáte pozadí natáčení Doctora Who, tím více si to užijete. Šokující odhalení ohledně Johna Barrowmana, Tennantovic klika a Sylvestr McCoy neustále otravující s tím, že hraje v Hobitovi (možná přijde i Gandalf), to všechno podané s humorem Britům vlastním. Pro fanoušky Doctora Who povinnost. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Pouze pro velké fanoušky Doctora... Barrowman, Gandalf, Peter Jackson, Stefen Moffat a další :D ... úžasné camea ... a skvělé prostě skvělé :D. ()

Jason.Cruger 

všechny recenze uživatele

Tak takýto Reboot som ešte nevidel ! A to myslím kladne. Pokiaľ človek pozná doctora a orientuje sa ako tak i v postavách (a tým myslím i classic ) , tak mu zaručujem že bude mať o zábavu postarané. Skvelý britský humor, do ktorého sa zapoja starí doctorovia samozrejme i s novými a ďalšími postavami. Proste Rebook ako sa patrí, a klobúk dole pred všetkými hercami, pretože urobiť si srandu zo seba nedokáže len tak niekto. Ako fanúšik BBC produkcie som nič horšie však nečakal. Super ! ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle snímek mě dokázal dobře pobavit! A to jsem na to zprvu měl poněkud rozporuplné názory. Holt člověk nemůže soudit knihu podle obalu. Perfektní vtípky, nejen slovní, ale také vizuální a dotažené pěkně do konce, čehož si docela cením (u amerických seriálů se většinou člověk musí spokojit jen s těmi slovy). Tři dalekové, obleky doktorů, ale i jejich posedlost dostat se do dokumentu krásně ušitá každému charakteru přesně na míru - skoro jako oblek pro Doktora Who. Co mi rozhodně vadí, je délka filmu. Vím, že to byl spíše vtípek, ale byl to fakt mistrný vtípek. Zasloužil by rozhodně delší dobu. Uteklo to jedna dvě ani jsem nestačil mrknout. Bohužel. Dvakrát, klidně i třikrát delší a bylo by to naprosto super. ()

Petike 

všechny recenze uživatele

Fajn minikomédia. Starí harcovníci a vedľajšie postavy sa predsa nenechajú zahanbiť, keď sa už blíži to 50. výročie ! ;-)) ()

BlackMesa 

všechny recenze uživatele

Moc hezký "dokument". Potěšily vtipné hlášky, hlavně tajný zdroj Petera Davisona, hlasová schránka Toma Bakera a Russell T. Davies. Na pochopení sice musíte zákulisí Doktora opravdu znát, ale vzhledem k tomu, že jsem skalní fanoušek musím hodnotit 5*. ()

Allein4 

všechny recenze uživatele

Geniální, naprosto geniální a úžasné. Obsazení? Famózní... Hodně překvapili Peter Jackson a Ian McKellen. Kdo Doctora Who nezná, pro něj je to k ničemu. Kdo Doctora Who zná jen málo, udělá si velmi ucelený obrázek. Pobavil mě i Russel T. Davis v závěru, jak ze sebe dělá pako. ()

Reklama

Reklama