Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(20)

Brody je mladý, nadějný finančník, který pracuje v nejvyšším patře firemního mrakodrapu. Jenny je asistentka, která pracuje ve stejné firmě, ovšem pouze v přízemí, na oddělení technické podpory. Brody a Jenny se však navzdory všem předsudkům do sebe zamilují a dávají všem najevo, že i lidem z odlišných oddělení, pater či pracovních prostředí to může klapat. (TV Nova)

(více)

Recenze (27)

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 70% - Bill Lawrence umí do světa posílat nezapomenutelné sitcomy a přestože v případě kontrastních příhod lidí z nejvyššího a nejnižšího patra napsal jen první díl, jeho rukopis je znát. Ať už proto, že znovu kombinuje práci a vztahy, tak proto, že hlavního machistického šéfa s občasně měkkým srdcem hraje o pár vrásek bohatší a o hrst vlasů chudší John C. McGinley. Veškeré Mansfieldovy zastrašovací taktiky připomínají Perryho Coxe v plné síle a je proto škoda, že si na rozdíl právě od Scrubs nemá tolik s kým nahrát. Seriál totiž překvapivě funguje daleko lépe na vlnách mezi ním a Skylarem Astinem, se kterým jsou očividně na stejné komediální vlně, zatímco ústřední milostné snažení Brody-Jenny občas působí jen jako povinně odškrtnutá položka. Přesto úvodních deset epizod uplynulo jako voda a i přes proměnlivou vtipnost jednotlivých zápletech či potrefených vedlejších charakterů, nelze nepřemýšlet o tom, kam půjde celý děj zavést bez toho, aby se zasekl na jednom místě. 2. série - 80% - O co otravněji působí zejména v prvních epizodách Harvard a přízemní linky moc neví, kam dřív, o to příjemněji působí Brodyho snaha dosáhnout předchozích úspěchů a zaslouženého štěstí. Druhý rok téhle přiblázněné party pálí ještě odvázanějšími (Threepeatovo vystoupení ve zpravodajství), vztahovějšími a trochu překvapivě i ucelenějšími náboji. A jak už to u příjemných a dobrou náladu tvořících sitcomů posledních let bývá, v tom nejlepším přišel zářez. Fenomenální svatební dvojdíl, nabitý skvělými nápady, dialogy ze života i překvapivými zvraty, zůstává tím posledním, co mi stanice TBS dopřála. To, že to bylo to nejlepší ze seriálu, je pak smutným paradoxem, protože zpívající Brody, věčně rozesmátá Jenny i dokonale samolibý Mansfield mi přirůstali k srdci díl od dílu víc. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 5 dílech: Zcela podprůměrný sitcom s nesympatickými postavami, trapně se pitvořícími herci a naprosto nevtipným humorem. Ani ten pohled na Alexis Knapp to nezachrání. Od tvůrce kultovních Scrubs jsem čekal trochu víc. 40% ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nadějný makléř skončí po mejdanu s holkou ze správy budov. Dravý svět velkých peněz a nedbalý svět řadových pracujících, kteří se chtějí hlavně ulejt, se najednou sešel v jedné posteli, a tak to všechno začalo. ___ Sitcom neomamuje originálním humorem, ani charaktery, ale dívatelný je, pokud vám nevadí jeho šablonovitost. Přičemž jako zajímavější se časem ukazuje vztah Brodyho a jeho manického šéfa, nikoliv vztah Brodyho a šťabajzny Jenny. Utnutý po druhé řadě nechává sitcom mnohé situace neuzavřené. SHRNUTÍ: Máte políčeno na někoho z vedlejšího kanclu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

překvapivě funkční sitcom stavějící na těch nejprovařenějších motivech a Johnu McGinleym, který vlastně celý projekt drží pohromadě, ač v důsledku pouze variuje svoji postavu ze Scrubs.. ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

První série ještě moc nefungovala, bylo to z mého pohledu takové krkolomné. Druhá série ale začala šlapat tak, jak měla. Harvard mě například v první sérce vyloženě iritoval, ale v druhé našel tu správnou polohu pro své ftípky a hned to byla úplně jiná podívaná. Na odreagování moc fajnová záležitost. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Já jsem dostal, vlastně to co jsem chtěl, Bill Lawrence mě nezklamal. Celá partička z Ground Floor je sympatická a těch 20 minut s nima uteče jako nic. Nejvíc jsem byl samozřejmě zvědav na Mansfielda (John C. McGinley) a hned od začátku jsem v něm viděl starýho dobrýho Perryho Coxe. Jak ale díly přibývaly tak se Mansfield začal ukazovat trošku v jiném světle. Na jeho postavě mě baví ta obliba citátů, gesta a interakce s Brodym. Ústřední dvojici, Brodymu a Jenny to podle mě taky pěkně funguje. Během celé první série jsem nenašel žádný důvod, proč se sledováním přestat. Ba naopak byl jsem příjemně překvapen tím, jak se mi to líbí. Humor je fajn, postavy taky a atmosféra taky. Po první sérii jsem spokojen a doufám, že se dočkáme prodloužení... *** Druhá série posunula Ground Floor v mých očích ještě o stupínek výše. Interakce mezi Brodym a Mansfieldem jsou úžasné a postavu Mansfielda si prostě člověk musí zamilovat. Celá partička je skvělá, ať už "dolňáci" - Jenny, Harvard a Derrick nebo "horňáci"- Mansfield, Threepeet a Lindsay. Druhý rok přichází ještě s větší a povedenější zábavou. Například díl 2x08, kdy Mansfield šel na večeři k Jenny, byl naprosto úžasný. Sledovanost neopadla, naopak dokonce stoupala. I proto je mi záhadou, že se stanice TBS rozhodla po druhé sérii seriál zaříznout. Nezbývá než doufat, že si najde domov na jiné stanici a vrátí se zpátky. Brody, Jenny a hlavně Mansfield mi budou chybět... ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Nevadí. Tohle mi nevadí. Né že by mi nevadila samotná existence. Nevadí mi to,že se u tohoto seriálu bavím. Nejde o žádnou komediální bombu. Ale ty se holt už v současnosti nerodí. Sice neprskám smíchy, ale usmívám se a není mi moc trapně. Milý, sympatický, vykonstruovaný sitcom. který oproti svým vrstevníkům, nesnaží za každou cenu udělat burtální vtípek či nechuťárnu. Za mě příjemných 65%. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět John C. McGinleyho zase ála Perry Cox, ale to je tak vše. Nemá k sobě vhodného parťáka se kterým by si nahrával, V přívalu přebarvených mnohopostavných sitcom seriálu tedy snadno zapadne. ()

Lenulinka 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbí. Oddychovka, která mě s první sérií bavila opravdu hodně. Možná je to tím, že mám slabost pro Lawrence a jeho seriály. Každopádně bojuji s hodnocením. 3* jsou málo a 4* zase moc - s úctou k ostatním seriálům, které si je zasloužily více. No co už... ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Po prvních osmi dílech zatím slabší tři. Na druhou stranu je to nenáročná oddychovka a co si pamatuju, tak první série Scrubs taky za za tolik nestála. Pokud tvůrci přidají více šílenosti do chování postav tak, jak to bylo ve Scrubs a Cougar Town, mohlo by to fungovat poměrně dobře. Jen škoda hodně nenápadité režie a výpravy, malý rozpočet je dost poznat ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Je to takových lepších 70%. Slabé místo tohoto seriálu je nevyrovnaná kvalita jednotlivých epizod. Jeden díl je perfektní, člověk se celý prosměje a v dalším se zasměje 3x 4x a párkrát pousměje. A další je perfektní a další je slabší. Na to si holt člověk musí zvyknout. Seriál nejvíce stojí na Mansfieldovi, který je naprosto pekelný. A ještě mu svých suchým humorem sekunduje Harvard. Zbytek už tak nějak plní roli křoví, včetně hlavního páru. Tedy alespoň pro mě. Přispívají nějakými úsměvnými hovory či situacemi, ale kdy se řežu nejvíce - když je na scéně Mansfield. Takže summa summarumnení to TOP sitcom, ale je velmi slušný a koukám na něj pravidelně a rád. Howgh! ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Skylara Astina jsem si celkem oblíbil , a myslím si že tenhle seriál dost pozvedl. Samozřejmě Skylar nebyl jediný kdo se mi v tomhle seriálu líbil. Škoda že seriál má jen 20 dílů myslel jsem si že se rozjede jako HIMYM a bude mít mnohem víc dílů , ale tak co už. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pásová výroba, která čas od času prolétne tuzemskými kanály……pobaví, ale žádnou výraznější stopu nezanechá. Tak trochu se roztrhnul pytel. Neranditelní, Máma, Tři kluci a nemluvně, Mladí a hladoví….televize servíruje, divák konzumuje, originalita absentuje. Vejce vedle vejci. John C. McGinley je ve své oblíbené poloze - Skylar Astin pořád věří, že prorazí - Briga Heelan střída seriály aniž by si někdo zapamatoval její jméno. Bill Lawrence má za sebou takové kousky, jakými jsou například Všichni starostovi muži nebo Doktůrci….takže rozhodně umí. I Suterén svou funkci plní, a když nejste zrovna dvakrát nároční, tak jí plní víc než kvalitně….jsou prostě dny, kdy stačí obyčejné oddechnutí a dny, kdy čekáte něco navíc. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

John McGinley v roli šéfa je geniální a jeho vztah a nekonečné konfrontace s Brodym nemají chybu. Celá protikladnost suterénu a horního patra mrakdrapu je pak dalším předmětem mnoha dobrých vtipů a hlášek kde vyniká postava Harvarda, kterého nic nepotěší víc než neštěstí Brodyho. Do seriálu jsem se rychle zamilovat a v každém díle sem se bavil víc než dobře, za mě tedy 5*. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Nejsi první holka, co se mnou nechodila a chce se rozejít!" Rozhodně zábavný a vtipný "romantický" sitcom po obě série, který mi nejen osobou Johna McGinleyho, ale především stylem humoru připomene excelentní Doktůrky. "A Vy...mi pokropte sukulent!" ()

radeckator 

všechny recenze uživatele

O zábavných a bezstarostných pracovnících v suterénu už jeden geniální sitcom natočený je, bohužel tento to není ani omylem. Ano správná odpověď je IT CROWD. Toto je takové jako adidasky ze Sapy. ()

TetaJane 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naprostá katastrofa. Divní herci a trapný humor, který není vtipný. (Ale možná se mýlím a ovlivňuje mě to, že vysílají tento sitcom po parádních Dva a půl chlapa.) ()

derive 

všechny recenze uživatele

Sympatické. Škoda jen, že mimo to, se nedá vyzdvihnout něco dalšího. Ikdyž, občas se povede nějaká scénaristická vychytávka a John C. McGinley jse pořád stejnej drtič jako Dr. Cox :) ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Plný počet bodů. Po neskutečné smršti hlášek a vtipů na konci čtvrtého dílu nemohu jinak. A pak mně do kolen poslalo podepisování listiny v parní lázni. Mansfield je borec, jen by mně zajímalo, jaké doutníky kouří, že se jich tak lehkovážně zbavuje...velikostí vypadají na Toro nebo Churchill, to bych plebsu rozhdně neházel. Tenhle sitcom se povedl, obsazení je mimořádně sympatické. Škoda že to má tak málo dílů. ()

Reklama

Reklama