Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Debbie Maddox je stereotypním životem znuděná třicátnice, které se jednoho dne podaří skrz magický portál dostat do světa, jenž je obklopen podivuhodnými, bizarními postavami a až pohádkovými bytostmi. Jak se postarší Alenka v říši neschopných rytířů a polodementních feudálů bude cítit a vrátí jí tato prapodivná zkušenost chuť do života? (geklon)

(více)

Recenze (8)

Splasher 

všechny recenze uživatele

No ano, je to divný pocit, ohodnotit Yonderland lépe než HH. Ale to není nic definitivního, že? Rozmach Sky je v posledních letech nepřehlédnutelný. A angažmá dvojice Baynton Farnaby patří k těm zdařilejším projektům. Těším se na poslední díl a doufám, že nebude opravdu poslední. ___ Farnaby a jeho exhibicionismus. To z něj mají rodiče diváků určitě radost. ___ Jelikož i druhá sezóna pokračuje ve výborných nápadech a neskutečně se u ní bavím, zvedám na maximum. Viva la Résistance ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Yonderland je seriál, který jsem našel ve správnou dobu. Ulítlý dětinský humor s ostřejšími vtipy pro dospěláky. Všechno natočeno tvůrci Děsivých dějin. Pěkné low budget praktické triky, které mi připomněli občas Todd vs Power of Evil, jindy Hensonův Labyrinth. Originální hrdinka - Debbie, matka v domácnosti ve skutečném světě, ve fantasy světě Yonderlandu je však Vyvolenou, která všechny zachrání. Je to prostě oddechovka, s zajímavým světem a prdlými vtipy. Nic skvělého, nic převratného ale zvedlo mi to náladu. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zábavně hravé, dětsky barevné a dospělácky vtipné. Kombinace mupetů a živých herců funguje, seriál odsýpá, hlavní hrdinka - matka v domácnosti, která se v druhém světě za dveřmi své spíže stává vůdkyní a spasitelkou - je roztomile neokoukaný charakter. Žádné veledílo, ale velmi dobrý důkaz, že tvorba pro děti nemusí být podbízivá a tupohlavá a můžou se bez pocitu studu dívat i rodiče. (můj komentář č. 1800) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Loutková pohádka pro děcka, humor pro dospělé... Prostě rodinný pořad v nejlepším slova smyslu. V Británii se předhánějí v přirovnáních a tak se mimo jiné dočtete, že jde o Labyrint mixnutý s Monty Pythony či Temný krystal s Mighty Boosh. Za sebe bych zmínil i názvy legendární Princezny Nevěsty a Hvězdného prachu. A ač jsou to trefná i výstižná přirovnání, tak Yonderland si jde především svou vlastní cestou, která zdatně i nápaditě kombinuje naprosto trhlou fantasy pohádku s vlastními pravidly a suchý (mnohdy až černý) britský dadahumor, kde se hláškami nijak nešetří. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem se tak nepobavil jako nyní. Předpokládal jsem, že se bude jednat o zábavu pro děti, ale není to tak. Sice se děj odehrává převážně v "pohádkové říši", jsou zde maňásci, elfové a další divná stvoření, ale humor rozhodně není tak úplně pro děti. Jedná se o seriál plný srandy, místy trochu nevkusné, ale velice podařené. Doporučuji! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama