Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Debbie Maddox je stereotypním životem znuděná třicátnice, které se jednoho dne podaří skrz magický portál dostat do světa, jenž je obklopen podivuhodnými, bizarními postavami a až pohádkovými bytostmi. Jak se postarší Alenka v říši neschopných rytířů a polodementních feudálů bude cítit a vrátí jí tato prapodivná zkušenost chuť do života? (geklon)

(více)

Recenze (8)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Loutková pohádka pro děcka, humor pro dospělé... Prostě rodinný pořad v nejlepším slova smyslu. V Británii se předhánějí v přirovnáních a tak se mimo jiné dočtete, že jde o Labyrint mixnutý s Monty Pythony či Temný krystal s Mighty Boosh. Za sebe bych zmínil i názvy legendární Princezny Nevěsty a Hvězdného prachu. A ač jsou to trefná i výstižná přirovnání, tak Yonderland si jde především svou vlastní cestou, která zdatně i nápaditě kombinuje naprosto trhlou fantasy pohádku s vlastními pravidly a suchý (mnohdy až černý) britský dadahumor, kde se hláškami nijak nešetří. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zábavně hravé, dětsky barevné a dospělácky vtipné. Kombinace mupetů a živých herců funguje, seriál odsýpá, hlavní hrdinka - matka v domácnosti, která se v druhém světě za dveřmi své spíže stává vůdkyní a spasitelkou - je roztomile neokoukaný charakter. Žádné veledílo, ale velmi dobrý důkaz, že tvorba pro děti nemusí být podbízivá a tupohlavá a můžou se bez pocitu studu dívat i rodiče. (můj komentář č. 1800) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je paráda,seriál u kterého se směju skoro bez přestávky a který mi umožnil zavzpomínat,jak jsem se kdysi díval na Muppet show,která běžela v polské televizi.Cenu za herecký výkon ve vedlejší roli by měli obdržet Mr.Havelock a Ms.Fanshaw. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

No ano, je to divný pocit, ohodnotit Yonderland lépe než HH. Ale to není nic definitivního, že? Rozmach Sky je v posledních letech nepřehlédnutelný. A angažmá dvojice Baynton Farnaby patří k těm zdařilejším projektům. Těším se na poslední díl a doufám, že nebude opravdu poslední. ___ Farnaby a jeho exhibicionismus. To z něj mají rodiče diváků určitě radost. ___ Jelikož i druhá sezóna pokračuje ve výborných nápadech a neskutečně se u ní bavím, zvedám na maximum. Viva la Résistance ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Yonderland je seriál, který jsem našel ve správnou dobu. Ulítlý dětinský humor s ostřejšími vtipy pro dospěláky. Všechno natočeno tvůrci Děsivých dějin. Pěkné low budget praktické triky, které mi připomněli občas Todd vs Power of Evil, jindy Hensonův Labyrinth. Originální hrdinka - Debbie, matka v domácnosti ve skutečném světě, ve fantasy světě Yonderlandu je však Vyvolenou, která všechny zachrání. Je to prostě oddechovka, s zajímavým světem a prdlými vtipy. Nic skvělého, nic převratného ale zvedlo mi to náladu. ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem se tak nepobavil jako nyní. Předpokládal jsem, že se bude jednat o zábavu pro děti, ale není to tak. Sice se děj odehrává převážně v "pohádkové říši", jsou zde maňásci, elfové a další divná stvoření, ale humor rozhodně není tak úplně pro děti. Jedná se o seriál plný srandy, místy trochu nevkusné, ale velice podařené. Doporučuji! ()

kecal 

všechny recenze uživatele

Je to prostě sranda. Asi ne pro každého, ale naštěstí pro mě, pro mě ano :) po pár dílech to začalo ztrácet a to dost, takže slabší čtyři. ()

Reklama

Reklama