Reklama

Reklama

No Limit

(seriál)
Trailer
Francie, (2012–2015), 19 h 4 min (Minutáž: 52 min)

Hrají:

Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret, Christian Brendel, Damien Jouillerot, Sarah Brannens, Vanessa Guide, Tchéky Karyo, Moussa Maaskri (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Vincent Liberati v podání Vincenta Elbaze se potýká s nevyléčitelným nádorem na mozku. Aby mohl být na blízku své dospívající dceři Lole a bývalé manželce Alexandře, opouští napínavý a nebezpečný život tajného agenta a vrací se zpět do Marseille. Jedinou šancí na Vincentovo uzdravení je experimentální léčba, kterou mu nabízí záhadná státem řízená organizace Hydra výměnou za spolupráci. Vincent nabídku přijme a zapojí se do boje s organizovaným zločinem za použití nelegálních prostředků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (1)

No Limit (2012) odpad!

15 minut stačilo abych seriál vypnul. Voják během mise telefonuje dceři... začne akce a co on? On jí zpívá " happy birthday". Po akci omdlí, protože má nádor na mozku. A co se stane dál? Místo poprcu mu nabídnou práci špičkového agenta výměnou za léčbu nějakým experimentem!? Tedy léčbu o které se neví, zda vůbec zabere... To si děláte prdel??? Pak následuje špionážní akce rozmisťování mikrofonu u nějakého padoucha... rozchází mikrofony (všechny) na viditelná místa jak pěst na oko + jde osahával spící nahou babu v posteli (místo otevírání trezoru)... já vážně nemám slov. Lituji všechny co vydrželi sledování déle než já. ()

Reklama

Reklama