Reklama

Reklama

No Limit

(seriál)
Trailer
Francie, (2012–2015), 19 h 4 min (Minutáž: 52 min)

Hrají:

Vincent Elbaz, Anne Girouard, Hélène Seuzaret, Christian Brendel, Damien Jouillerot, Sarah Brannens, Vanessa Guide, Tchéky Karyo, Moussa Maaskri (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Vincent Liberati v podání Vincenta Elbaze se potýká s nevyléčitelným nádorem na mozku. Aby mohl být na blízku své dospívající dceři Lole a bývalé manželce Alexandře, opouští napínavý a nebezpečný život tajného agenta a vrací se zpět do Marseille. Jedinou šancí na Vincentovo uzdravení je experimentální léčba, kterou mu nabízí záhadná státem řízená organizace Hydra výměnou za spolupráci. Vincent nabídku přijme a zapojí se do boje s organizovaným zločinem za použití nelegálních prostředků. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

1. Série - Už od začátku to má příjemný feeling, ohledně té léčby těžko formulovat, jak moc to má blízko realitě, ale i když dialogy působí hodně vážně, vzápětí se přitulí slušná porce vtipů a kuriozit. Akce solidní, akorát ozvučení střel mohlo být lepší, jinak spokojenost, zejména co se týká osobních soubojů, Vincent moc pěkně prezentuje Systemu, zejména ve druhém díle na záchodě s přesilou, anebo na konci šestého dílu vytasil brutální kadenci úderů. Dost dobrý dialogy, humor nepůsobí trapně a potavy jsou bezvadný. Navazování zápletek a situací chválím, to se mimořádně povedlo. Mno a v posledním díle dva kurevský zvraty, po kterých dávám hodnocení na plnou palbu. Naprostá spokojenost, těch několik klišé odpustím, pač Frantíci umí! 9/10 2. Série - Ještě nadupanější jízda. Možná mi trošku vadilo, že všechny díly, ačkoliv jich bylo tentokráte osm, tak každý na sebe navazoval. Byl jeden hlavní záporák a už to nebylo rozseknutý na jeden případ po dvou dílech. Přesto o zábavu není nouze, akční scény vypilované, sice kamera občas nezachytí nějaký chvat, ale choreografie bitek je naprosto precizní, kontaktní a Vincent Liberati v roli Elbaze všechny suveréně přechcává, ta unavenost, pot, vypadá to, že se v té roli fakt našel a maká pro ní jak pes. Líbí se mi, že scénář má pramálo děr a trapných kolapsů, navazování situací je hezky sestaveno a taková ségra Vincenta je aj vtipná, ehm hlavně její tlustej parťák Bago, kterej hlásá fakt neskutečný kecy. Nechybí ani napětí a i když linie ohledně dcerky a jejímu vztahu s Arturem jsem zrcadlil lhostejnost, bavil jsem se náramně. Už jen čekat na třetí sérii, pač konec druhý je otevřený. 9/10 ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nese se to v podobném duchu jako Kurýr, resp. jeho seriálová kopie. Francie / Besson / akční, každý si může na základě těchto tří věcí udělat vlastní úsudek. Díky hrdinově tajemné práci a nic netušící jeho rodině zde nechybí ani špetka vtipu. 1. série má celkem 6 dílů se stále zvyšující se kvalitou. První díl moc nenadchnul, za to poslední tři už měli lepší grády. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

15 minut stačilo abych seriál vypnul. Voják během mise telefonuje dceři... začne akce a co on? On jí zpívá " happy birthday". Po akci omdlí, protože má nádor na mozku. A co se stane dál? Místo poprcu mu nabídnou práci špičkového agenta výměnou za léčbu nějakým experimentem!? Tedy léčbu o které se neví, zda vůbec zabere... To si děláte prdel??? Pak následuje špionážní akce rozmisťování mikrofonu u nějakého padoucha... rozchází mikrofony (všechny) na viditelná místa jak pěst na oko + jde osahával spící nahou babu v posteli (místo otevírání trezoru)... já vážně nemám slov. Lituji všechny co vydrželi sledování déle než já. ()

macuzuz 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrý. Ze začátku, než se to rozjede a člověk se seznámí s dějem a s postavami, to trochu vázne, ale od 3. epizody už dobrý. Po 1. sérií 4*. ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si absolutně nedělá ambice na nic jiného než bavit co nejširší vrstvy. Je v něm samozřejmě spousta nelogičností, které mohou někoho úplně odradit. Ale na druhou stranu je pěkně vyvážený - ani moc akce ani málo, tak akorát humoru, romantiky, rodinných hodnot, pěkných záběrů na Marseille a dobrých herců (tady jen nesedí prťavá, spíš zakrslá dcera hlavního hrdiny). ()

Logout 

všechny recenze uživatele

Pokud je to něčím inspirováno, asi originál neznám. Mně seriál přijde zajímavý, vtipný a jako celek neokoukaný a popravdě - asi jediný francouzský, u kterého jsem to kdy řekl. ()

johnnyDeak 

všechny recenze uživatele

Minuly vikend ma televizia joj prijemne prekvapila, ze vie odvysielat aj serial, ktory clovek neprepne po 5 minutach pozerania. Zacal som pozerat aj dalsie casti a zatial ma serial uputal. Sice pribeh je trosku pomateny, ale zatial mi to vobec neprekaza :) ()

Saigon 

všechny recenze uživatele

No tak toto je hodne slabé. Od frantíkov som čakal podstatne kvalitnejšiu produkciu. Ale dostal som len somarinu podobnú Alias a Burn Notice. Samé vtípky a nereálne hlúposti. Hlavný hrdina je čistý superhrdina, všetko zmákne sám a to, že sa furt stretne "náhodou" so sestrou pri prípadoch, to asi ani nepotrebuje koment. Sám sebe sa čudujem, že som zmákol 5 dielov. ()

Reklama

Reklama