Reklama

Reklama

Netvoři z Beringova moře

(TV film)
  • USA Bering Sea Beast (více)

Dvojčata Donna a Joe se zabývají hledáním a těžbou zlata v odlehlých končinách Beringova moře. Jednoho dne narazí na hordu děsivých bytostí, připomínajících mořské upíry. Poté, co se jejich otec stane obětí krvelačných kreatůr, sourozenci se rozhodnou spojit síly s oduševnělou mořskou bioložkou a odvážným plavčíkem. Buď netvory zabijí, nebo ty zabijí je... (TV Nova)

(více)

Recenze (11)

hladass 

všechny recenze uživatele

Poté, co před několika lety Dona E. FauntLeRoye přestalo bavit natáčet filmy se Sádlem Seagalem, střihl si dva kusy o Anakondách, přičemž v jednom dílu hrál samotný velký "Mič Bjúkenen", ale pořád to nebylo ono a tak si Don asi řekl, chce to něco originálního, nějakou pecku a proto natočil pro SyFy kus o mořských upírech... Už z předchozí věty jste asi pochopili, že je to levné, blbé, ale svým způsobem i docela zábavné, takže pokud při sledování filmů od SyFy nemáte touhu vybodnout si oči vidličkou, klidně se na tenhle kus podívejte, není o nic horší, ale ani o moc lepší, než ostatní sobotní SyFy filmy... Na jedno deštivé odpoledne, s bandou přátel a několika litry Becherovky, proč ne... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Holčičko, klidně bych si tu klek a požádal tě o ruku, vědět, že jsi fakt blázen.." What the fuck ?? To už tu dlouho nebylo..;) Tak si říkám, co je smutnější.. Ty povětšinou neskutečně zcestné, dokonce i v rámci Syfy, dialogy, co zabijí i těch několik opravdu dobrých nápadů, nebo ti mořští (t)upíři v podobě zubatých nasraných pytlů na odpadky z nočních můr dentistů ?? To přirovnání k pytlům na odpadky mě napadlo paradoxně při mé snaze neusnout, když jedna z postav utrousí cosi o tom, že právě oni platí pro ty mořské (t)upíry za cosi jako pytle s krví.. Nezábavné, otravně hloupé a přísně fauntleroyácké.. Typická potíž Syfy, kde si se zajímavými motivy své otvory vytírají převážně řemeslní negramotové.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z céčkových kousků, které mi „leží v šuplíku“ již strašně dlouho a dost dlouho jsem jej jen nečině přehlížel. V televizi to běželo již několikrát, ale velmi nízké hodnocení napříč internetem bylo varovným signálem, že ani tohle nebude rozhodně moc dobrá podívaná a je nutno dodat, že zcela oprávněně. Syfy se v produkci podobných nízkorozpočtových scifi -hororových monster paskvilech přímo libuje, což taky není žádnou neznámou a člověk který už má od nich ledasco nakoukáno, tak nemůže být moc překvapen mrzkou kvalitou těchto kousků. Hlavní důvod proč jsem se na to podíval, byla účast Cassandry Scerbo, pro kterou mám od dob Žraločího tornáda určitou slabost. Ani ta se zde však příliš nepředřela a společně s ostatními předvedla rovněž dost podprůměrný herecký výkon. Příběh samotný moc kvality nepobral – je plný stupidních momentů, klišé a nelogických scén, nicméně největší perličkou jsou samotní mořští upíři. Na první pohled něco mezi rejnokem, netopýrem a plyšovým maňáskem, kteří člověka doslova vysají za pár sekund, nebo vás probodnou špičkou svého ocasu, nebo vás použijí jako svého hostitele pro své potomstvo (jako jsme to viděli třeba u Aliena). Místy to dokonce spíše připomínalo spíše něco jako nepovedenou hororovou komedii (přirovnatelnou třeba k Pirani 2). Mám však spíš za to, že to nebylo prvotním plánem samotných tvůrců, ale spíše jejich neschopností. Moc se tomu ale nedá divit, když do režisérského křesla usedl packal Don E. FauntLeRoy (ten vskutku moc kvalitních filmů nenatočil). Samotný závěr však už nebyl ani moc humorný a díky špatnému podsvícení, temnu a chaotickému střihu, divák vlastně ani pořádně nevidí, co se právě odehrává před kamerou. 30% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady levných béček na sobotu od Syfy. Tentokrát tu máme legendu o mořských zvířatech, takzvaných *Mořských upírech*. Syfy dokáže i když v některých případech nekvalitně, tak dokáže zfilmovat poměrně originální náměty. Tady upíři můžou na souš a sají krev tak že obmotají svojí obět. Není to sice krvavé, ale je to celkem zábavné. Ty vedlejší postavy a boj o přístav byl sice blbej. Ale když byly ve scénách upíři tak jsem se slušně bavil. Efekty teda sice nejsou zrovna moc dobré ale ani nejsou nejhorší. Pro mě průměr. ()

RypavaDvojka 

všechny recenze uživatele

Kupodivu to nebylo až tak příšerné jak hodnocení nastiňuje. Ano, je to céčko, možná i déčka a nízkorozpočtové k tomu. Ano, je to další kravina typu syfy. Ale dovolím si souhlasit s uživatelem Campbell a tohle bylo opravdu snesitelné. Nebýt tupého konce, zvažoval jsem i tři hvězdy. A animace "mořských upírů" byla sice ne příliš zdařilá, ale i přesto se mi líbila. 40% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama