Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší české a slovenské hvězdy září na zábavné cestě časem. Slavné hity, světová kouzla a silvestrovská porce humoru v podání legendárních komiků. Uvádí Martin Dejdar a Peter Marcin. Česká televize spolu se Slovenskou připravily dvou a půl hodinovou show, která pomyslně uzavře letošní oslavy šedesáti let vysílání Č(S)T. A bude se na co dívat! V tomto výjimečném projektu se kromě největších hvězd české a slovenské scény mohou diváci těšit na mladého talentovaného kouzelníka Roberta Foxe, který připravil pro tento pořad několik velkých, a v České a Slovenské republice dosud nevídaných iluzí. A můžeme prozradit, že jedním z hlavních aktérů těchto kouzel bude mimo jiné i sám Karel Gott! Pojďme se tedy projít cestou časem od roku 1953 až do současnosti a nechme se pobavit třeba i hudebním vystoupením Heleny Vondráčkové, Miro Žbirky, nebudou chybět skupiny Elán, No Name, Chinaski, mladičká Celeste Buckingham, muzikanti Matěj Ruppert, Ondřej Brzobohatý, Michal David a Richard Müller. Zábavu obstarají Petr Jablonský, Josef A. Náhlovský, Miloš Knor, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg, Václav Vydra, Veronika Žilková a další. Moderátory galavečera budou ostřílený bavič Martin Dejdar a nejpopulárnější slovenský herec a komik, držitel třinácti cen Otto, Peter Marcin. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný posun v zábavě. Vracet se do středověku opravdu nehodlám + mumifikovaní umělci + Dejdar s Marcinem vytvořili zvláštní spojení, které nic než extra nudu nepřineslo + scéna, jak z pravěku. Typicky uhozená zábava z ČT1, na kterou se nechytám. Nerozesmálo mě absolutně nic. Jen jako odborník žasnu (laik už se ani nediví), že má někdo odvahu s tím předstoupit před diváka na Silvestra. Zlatá Nova! Mé hodnocení: 0% ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Rozhodně asi to nejlepší co mohlo běžet v roce 2013 na Silvestr.. Občas klišé a trapné scénky, ale nadruhou stranu to celkem ušlo.. Sice jsem neviděl "přímý" přenos, ale to nevadí. Určitě to neurazí/ lo a kdyby tam nebyla H. Vondráčková a její opravdu, ale opravdu trapné vystoupení, možná by to vypadalo lépe.. Ale bohužel.. :-) 45% OT : vzkaz pro všechny co dávají odpad.. dejte si ruku na srdce a zeptejte se sami sebe, jestli jste radši pro "mejdan roku z Václaváku " v repríze ještě tak 20let, nebo aspoň oceníte( vážně aspoň trochu )iniciativy a nápadu od ČT. U mě letos programem vítězí Česka televize s tímto "odpadem " a s Ivánkem na ČT2. Jestli chcete něco pořádného, pusťte si radši něco z archivu "Silvestrovských show ." ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Typická česko-slovenská, opravdu by mě zajímalo, komu se snažíte namluvit, že je tahle spolupráce hrozně cool, sterilita a ubohost bez špetky vtipu v přímém přenosu.. Martin Dejdar vždy platil za velmi špatného moderátora, a tak se zjevně na Kavčích horách museli dlouho snažit, než mu vybrali stejně mdlého a upoceného partnera v podobě Petera Marcina, přičemž já osobně si jednoznačně neumím představit horší duet průvodců silvestrovským večerem, pokud bychom se tedy nechtěli hrabat v odpadcích dějin, kde odpočívají ještě větší esa.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokus o návrat do čias, keď silvestrovská show predstavovala najočakávanejší a zároveň aj najlepší zábavný program roka. No celkom to nevyšlo. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Karla Gotta povazujem za jedinu Celebritu, ktora sa tam vsak ocitla asi omylom. Zvysok tychto sereblit /Vondrackova, Dejdar, Marcin .../ ide chvalabohu mimo mna. 0 % ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z nejhorších Silvestrovských šarád. Moderátoři o ničem, nápad se Soničkou nanejvýš trapný, Noid Bárta s Gottovou písničkou Trezor naprosto strašný, imitátor Jablonský zcela nevyužitý, na Vondráčkovou není nikdo zvědavý, diskotékový dinosaurus David zazpívá jednu ze svých vyčpělých písní, před tím ho naprosto tragicky parodují Háma s Wehrenbergem, Vydra jako zpěvák s blonďatou parukou ubohý, pár scének nezajímavých, písničky známějších skupin či zpěváků standartní, Gotťák měl jakousi divnou písničku, kouzelník byl vcelku dobrý a dětičky na závěr zbytečně infantilní. Pusťte raději starou dobrou zábavu z archivu. ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Sice o něco lepší než Silvestr na Nově, ale pořád bída s nouzí! Vůbec nechápu proč tam byl ten Slovák...?! Martin Dejdar byl sice docela dobrej, ale když v tom byl sám (toho slovenského tajtrlíka jako moderátora neberu), působil spíše dojmem kůlu v plotě. Bylo to trapné a ubohé. Sice všechny ty scénky znám, sice jsou anekdoty Petra Novotného už tisíckrát ohrané, ale pořád se radši budu dívat na ty jeho staré Silvestry z let kolem milénia, než tohle... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nie je to žiadna katastrofa, presne toto sa od českej aj slovenskej televízie očakáva, tak to aj máme. Na ČT a STV to ide posunuté s rôznym začiatkom, takže aj analfabetovi je jasné, že spoločnosť sa ukrutne silvestrovsky zabáva zo záznamu. Hviezdy spievajú na playback, pohotové vtipy sú pripravené, jednoducho kúzelné. Pamätám si ešte silvestre s originálnym programom, možno sa nejaký ešte zopakuje. ()

canucks333 odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutná otrasná umelá záležitosť! Umelí diváci, umelí herci, trápny humor. Nezasmial som sa ni raz!!! Kde sú časy dávnych Silvestrovských programov!!!! A kúzelnícke triky neboli kúzelnícke, ale televízne..... OTRAS BIEDA A OTRAS! Pán Boh zaplať za zopár vydarených hudobných čísel!! Toto si zaslúži taký odpad ako ešte nič! Umelé, ako môj vianočný stromček! ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

I moderátorská esa by měla s tímto pořadem (scénářem) velký problém. Dvojice Dejdar Marcin dělala co mohla, ale bohužel. Oba jsou spíše baviči než moderátoři - viz např. Susedia (Marcin). Zpěváci odzpívali co měli, kouzelník zazářil, imitátor Jablonský už trapný (Zeman a jeho viróza), chudák Vydra a jeho medvídek. No pro mě 2* za snahu. Nevěřila jsem, že to někdy napíšu, ale zlatý časy Novotného silvestrů na Nově. ()

ForGump 

všechny recenze uživatele

Vzhledem ke konkurenci se to v kombinaci s Ivánkem na Dvojce zdá být jako další silvestrovské vítězství pro ČT. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Zatímco ostatní trapně komerční televize se spolehly na tupé opakování a rádoby osvědčené zábavné pořady, Česká televize to aspoň zkusila. Pokus o zábavnou estrádu typu Televarieté nevyšel a pohořel na nedostatku peněz a slabém playbacku. Hvězda za Žbirku, Elán, a další hvězda za duet Brzobohatý, Ruppert, který byl téměř dokonalý. Nepovedlo se, ale aspoň to v ČT zkusili. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Samá vata , chabý Ajn kesel buntáš, Sonička v minisukni s tabuľkou a úbohý Dejdar s trapným a ešte úbohejším Marcinom ako z estrády v kúpeľoch Dudince. Nechať tam Fragile, Brzobohatého, Elán a Mekiho, kúzelníka a Petra Jablonského a bol by to výborný program. Ináč slabota, ako vždy. Na budúci rok odporúčam ešte vyššie a strmšie schody, lebo chôdza po nich v podaní rôznych revüálnych umelkýň bola najväčšia sranda. Snaha sa síce cení, ale slovami klasika: Co dělám zle, mistře? Vždyť já se tak strašně snažím. No právě že strašně. Po vytriezvení znižujem na 1 hviezdičku. ()

Devilskitten 

všechny recenze uživatele

I když nic moc extra kvalita, občas nuda, ale i tak určitě nejlepší Silvestr pro rok 2013....mezi konkurencí u mne opět zvítězila na Silvestra ČT.... ()

ondradvori 

všechny recenze uživatele

Tedy, ihned v úvodu musím říci, že jsem se sám natáčení tohoto "silvestrovského večera" účastnil, a to jako najatý divák, bez nároku na honorář, seděl jsem vedle reflektoru, který mi občas propaloval rameno. To je jen tak na úvod :) Musím říci, že 12ti hodinový maraton natáčení, kdy sedíte od 8 od rána v publiku do 20 hodin večer je vyčerpávající. Pak jste rádi za jakékoli rozptýlení, vidíte známé osobnosti, a jakýmsi způsobem jim ty slabší věci odpouštíte. Pak se však podíváte v televizi a divíte se, jak vám to tam mohlo připadat záživné a zábavné. Trapné jsou zejména moderace, narážky, rádoby směšné ftípky, Dejdar se snaží zachraňovat, co jde, ale je to medvědí služba. Slovák Marcin, no, raději nebudu komentovat. Nikdy jsem nezažil nudnějšího moderátora, kterého bych zároveˇi litoval. Prostě ústřední dvojice celého večera nefungovala. Jdeme dále. Co se týče programu, tak dnešním zaběhlým receptem je jistě nasekat řadu zpěváků a zpěvaček, ochutit mnoha světly, tanečníky, pro jistotu podlít playbackem a hlavně udělat z toho obrovskou porci "zábavy". Humor a vtipné scény postrádaly nápad (scénka se Zemanem a neustálé klišé s VIROZOU). Vydra v paruce alá Elton John, který říká vtip o medvědovi, který jen tak mimochodem proslavil Zdeněk Izer, tak to se nedá vůbec srovnat. Ve Vydrově "vyprávěcí genialitě", ho předčí snad jen Krampol. Nejvíc chvály si zasluhují tanečníci a tanečnice. Uměli choreografii na 10 songů a nikdo z nich za celé natáčení nespletl ani jeden krok. Velký respekt. O jiných to říci moc nemohu. Ohraný a málem na boha pasovaný Gott, který nám přinese spasení v hodině půlnoční pomocí vrtulníku a zazpívá tu nejnudnější písničku, jakou jsem od něj kdy slyšel. Za co bych pochválil, tak za tanečníky, Brzobohatého a Rupperta, jelikož to bylo snad jediné neplaybackové číslo. Za skupinu Fragile a za jedinou nehudební složku, za kouzelníka Roberta Foxe. ()

Mrs.Christie odpad!

všechny recenze uživatele

Už ve vteřině, co se objevil na podiu Martin Dejdar a otevřel pusu, aby zapěl píseň z playbacku, jsem věděla, že to bude stát za velký kulový... ()

Reklama

Reklama