Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší české a slovenské hvězdy září na zábavné cestě časem. Slavné hity, světová kouzla a silvestrovská porce humoru v podání legendárních komiků. Uvádí Martin Dejdar a Peter Marcin. Česká televize spolu se Slovenskou připravily dvou a půl hodinovou show, která pomyslně uzavře letošní oslavy šedesáti let vysílání Č(S)T. A bude se na co dívat! V tomto výjimečném projektu se kromě největších hvězd české a slovenské scény mohou diváci těšit na mladého talentovaného kouzelníka Roberta Foxe, který připravil pro tento pořad několik velkých, a v České a Slovenské republice dosud nevídaných iluzí. A můžeme prozradit, že jedním z hlavních aktérů těchto kouzel bude mimo jiné i sám Karel Gott! Pojďme se tedy projít cestou časem od roku 1953 až do současnosti a nechme se pobavit třeba i hudebním vystoupením Heleny Vondráčkové, Miro Žbirky, nebudou chybět skupiny Elán, No Name, Chinaski, mladičká Celeste Buckingham, muzikanti Matěj Ruppert, Ondřej Brzobohatý, Michal David a Richard Müller. Zábavu obstarají Petr Jablonský, Josef A. Náhlovský, Miloš Knor, Aleš Háma, Jakub Wehrenberg, Václav Vydra, Veronika Žilková a další. Moderátory galavečera budou ostřílený bavič Martin Dejdar a nejpopulárnější slovenský herec a komik, držitel třinácti cen Otto, Peter Marcin. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Typická česko-slovenská, opravdu by mě zajímalo, komu se snažíte namluvit, že je tahle spolupráce hrozně cool, sterilita a ubohost bez špetky vtipu v přímém přenosu.. Martin Dejdar vždy platil za velmi špatného moderátora, a tak se zjevně na Kavčích horách museli dlouho snažit, než mu vybrali stejně mdlého a upoceného partnera v podobě Petera Marcina, přičemž já osobně si jednoznačně neumím představit horší duet průvodců silvestrovským večerem, pokud bychom se tedy nechtěli hrabat v odpadcích dějin, kde odpočívají ještě větší esa.. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Zatímco ostatní trapně komerční televize se spolehly na tupé opakování a rádoby osvědčené zábavné pořady, Česká televize to aspoň zkusila. Pokus o zábavnou estrádu typu Televarieté nevyšel a pohořel na nedostatku peněz a slabém playbacku. Hvězda za Žbirku, Elán, a další hvězda za duet Brzobohatý, Ruppert, který byl téměř dokonalý. Nepovedlo se, ale aspoň to v ČT zkusili. ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

I moderátorská esa by měla s tímto pořadem (scénářem) velký problém. Dvojice Dejdar Marcin dělala co mohla, ale bohužel. Oba jsou spíše baviči než moderátoři - viz např. Susedia (Marcin). Zpěváci odzpívali co měli, kouzelník zazářil, imitátor Jablonský už trapný (Zeman a jeho viróza), chudák Vydra a jeho medvídek. No pro mě 2* za snahu. Nevěřila jsem, že to někdy napíšu, ale zlatý časy Novotného silvestrů na Nově. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný posun v zábavě. Vracet se do středověku opravdu nehodlám + mumifikovaní umělci + Dejdar s Marcinem vytvořili zvláštní spojení, které nic než extra nudu nepřineslo + scéna, jak z pravěku. Typicky uhozená zábava z ČT1, na kterou se nechytám. Nerozesmálo mě absolutně nic. Jen jako odborník žasnu (laik už se ani nediví), že má někdo odvahu s tím předstoupit před diváka na Silvestra. Zlatá Nova! Mé hodnocení: 0% ()

Will_X 

všechny recenze uživatele

Rozhodně asi to nejlepší co mohlo běžet v roce 2013 na Silvestr.. Občas klišé a trapné scénky, ale nadruhou stranu to celkem ušlo.. Sice jsem neviděl "přímý" přenos, ale to nevadí. Určitě to neurazí/ lo a kdyby tam nebyla H. Vondráčková a její opravdu, ale opravdu trapné vystoupení, možná by to vypadalo lépe.. Ale bohužel.. :-) 45% OT : vzkaz pro všechny co dávají odpad.. dejte si ruku na srdce a zeptejte se sami sebe, jestli jste radši pro "mejdan roku z Václaváku " v repríze ještě tak 20let, nebo aspoň oceníte( vážně aspoň trochu )iniciativy a nápadu od ČT. U mě letos programem vítězí Česka televize s tímto "odpadem " a s Ivánkem na ČT2. Jestli chcete něco pořádného, pusťte si radši něco z archivu "Silvestrovských show ." ()

Galerie (59)

Reklama

Reklama