Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dej filmu Rob The Mob je zasadený do New Yorku v roku 1991, kedy mladý pár, Thomas Uva (Michael Pitt) a Rosie Marie De Toma (Nina Arianda), neskôr prezývaní Bonie a Clyde, spolu začali prepadávať talianske spoločenské kluby v Queens, ktorých vlastníkmi a jedinými členmi boli príslušníci mafie. Jedného dňa však Tommy nájde po lúpeži v peňaženke jedného z mafiánov niečo, čo je oveľa väčšie, ako si obaja dokázali predstaviť. Keďže po tejto veci už dlho pátra i FBI, obaja sa stávajú hlavným terčom nielen pre mafiu, ale aj pre mužov zákona. (sochoking)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (24)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Nebýt té divné komediální roviny, dal bych tomu nejspíš vyšší hodnocení. Protože když vám na začátku někdo řekne "je to podle skutečné události" a pak sledujete mladíka, jak vběhne do baru, kterej chce vykrást, a neumí ani použít zbraň, kterou si na to nachystal, tak si říkáte, jestli to je myšlený vážně nebo si z vás tvůrci dělají prdel. Nejsem si úplně jistej, že tohle byla dobrá volba. Jinak to byla taková zajímavá gangsterka s kriminální zápletkou. Závěr byl tentokrát OK, i když dost předvídatelnej. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Víc než cokoli jiného je tenhle film zajímavý hlavně proto, že vypráví o skutečných událostech, které se staly. Jenže jeho styl vyprávění je poměrně unylý a místo toho, aby to bylo pořádně drsné, si musíme užít Andyho Garciu, který to svým charismatem jako jediný trochu zachraňuje. Na drama podle skutečné události je to dost málo. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Je až k neuvěření, že tento příběh je podle skutečných událostí. Na to, co Thomas a Rosie předvádějí, to chce mít fakt velký koule :)). Pro mě hodně překvapivá podívaná, jelikož jsem (jako vždy jednou za čas) šel do tohoto filmu s naprosto "čistým štítem", tedy bez toho, aniž bych si přečetl obsah či komentáře. Někdy to vyjde, někdy zase ne. Tentokrát jsem byl za svou odvahu "odměněn" perfektní podívanou s mafiánskou tématikou, které jsem se nedočkal třeba ani u takových titulů jako Mafiánovi nebo věhlasní Godfellas. Všechny hlavní i vedlejší role hercům perfektně seděly. Navíc příjemná stopáž pod 2 hodiny vás nenechá ani na chvíli odpočinout a ve filmu se stále něco děje. Ač možná trošku přemrštěně, ale z mého subjektivního pohledu a faktu, že to je snad první film s mafiánskou tématikou, který jsem si opravdu užil, nemám problém dát 5*. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dva amatérští pitomci nejenže vykrádají mafiánské kluby, kde platí pravidlo "Beze zbraní", ale když se dostanou k jistému citlivému materiálu, rozhodnou se gangstery vydírat. Zvláštně natočené. De Fellita se pohybuje na hraně odlehčené kriminálky s mírně humorným nádechem a klasického mafiánského thrilleru a ladí mu to na výbornou až do samotného konce. Šťastnou ruku měl i při výběru herců, kdy osvědčené Pitta s Garciou doplnila výborná Nina Arianda. Milé a neotřelé překvapení. 80% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ne zrovna vzorový, sympatický či jinak zajímavý páreček napadne přepadávat společenské kluby starých mafiánů, protože tam je zakázáno nosit zbraně. Náhodou se jim takto poštěstí kapitální úlovek v podobě seznamu jmen a hierarchie, který by mohl usvědčit i pěkně velké ryby. Ovšem ani potom se vyprávění nedá extra do pohybu, naopak se ještě blížeji přimkne k zamilovaným a lehkovážným "Bonnie a Clydovi", směřujícím k nevyhnutelnému konci. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Příběh je založen na skutečném příběhu. I ve skutečnosti se ústřední dvojice jmenovala Thomas a Rosemarie Uva. (Mitin)
  • Natáčelo se v květnu 2013 na Manhattanu (New York). (Hal_Moore)
  • Skuteční Thomas a Rosemarie Uva nakonec dle vůle jejich rodičů nebyli vůbec pohřbeni spolu. (Mitin)

Reklama

Reklama