Reklama

Reklama

Scooby-Doo! and the Skeletons

USA, 2012, 65 min

Obsahy(1)

Scooby-Doo! and the Skeletons je neoficiálne vydané DVD, ktoré obsahuje tri epizódy z dvoch seriálov so psím hrdinom. DVD vyšlo 26. júna 2012 v niektorých európskych krajinách. Čo majú spoločné vodná príšera, ukrytý poklad, duch Paula Revereho a Harlem Globetrotters? Sú spolu na strašidelnej lodi v epizóde The Loch Ness Mess. V ďalšej časti zvanej Scooby ala Mode, Daphne, Shaggy, Scooby a Scrappy navštívia Francúzsko pri príležitosti 200. výročia Akadémie Versailles. Samozrejme, výlet sa nezaobíde bez záhady. Nakoniec nasleduje cesta do Transylvánie v epizóde Who's Minding the Monster? (Carol Pifková)

(více)

Recenze (4)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ako som už písala, pri seriále The New Scooby-Doo movies, hostia v týchto epizódach ma nebavili a bolo to skôr otravné. Akoby znižovali hodnotu tých záhad. Ďalšie dve epizódy už neboli také hrozné ale je pravda, že stará zostava partie mi proste vždy chýba ak nie je pokope. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Rozmýšľam, aký iný dôvod ako šťaviť peniaze, môžu mať tvorcovia, keď na DVD pustia kompilát štyroch dielov zo seriálových 70-tych rokov, ktoré už jednak vyšli z módy a ktoré jednak neboli až tak zaujímavé. Keby z toho spravili aspoň jednoliaty celovečerný snímok, ale toto je len prachsprosté zlepenie štyroch dielov ešte aj z ich znelkami. Navyše som si musel pripomenúť toho otravného Scrappyho, takže za mňa jednoznačne totálna zbytočnosť v rámci tohto univerza. 25 % ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

1. Patálie s Lochnesskou - Klasický díl ze starého seriálu, který ve mě vyvolává nostalgii. Jediné co mě trochu mrzí je to, že konec je dost předvídatelný. I přesto ovšem svižný děj 4*. 2. Scooby se šlehačkou - Docela krátký díl. Spousta věcí nevysvětlena nebo jen lehce načrtnuta. Absence několika postav taky nepomáhá, ale vzhledem k stopáži jsou pochopitelné škrty v postavách na minimum. Celkově jeden z těch spíš podprůměrných dílů 2*. 3. Komu vadí příšera - Opět jako v předešlém díle tu máme krátkou stopáž a absence některých postav. Zasazení ujde. Přidat aspoň na stopáži a rozvést děj a byl by to klasický díl. Takhle to není lepší než průměr 3*. Celkově to poslední dva díly spíše kazí. ()

Reklama

Reklama