Reklama

Reklama

Eunmilhan yoohok

  • Jižní Korea 은밀한 유혹 (více)

Obsahy(1)

Past na Popelku. Korejka, v Macau, bez peněz, zadlužená, dostane nabídku od nemanželského syna velmi bohatého muže. Má se nechat zaměstnat u jeho otce, nalodit na luxusní jachtu a dosáhnout, aby se s ní oženil. (Jirka_Šč)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Servírka Jenny (Im Soo-jeong) uvízla v Macau, dluzích, problémech. Všechny by je snadno vyřešil jeden návrh, respektive splnění přání nemanželského syna milionáře -Sung Yeol (Yoon Yeon-seok), který shání pro otce ošetřovatelku. Vynikající herecké výkony od hlavní dvojice, Yoon Yeon-seok jako chladný a nepřístupný charakter nemá chybu, stejně jako Im Soo-yeong v roli naivní, nevinné dívky (vypadá stejně o dekádu mladší, než je, takže nás určitě má ještě čím překvapit do dalších let). Vcelku povedená atmosféra, hezká kamera, ale tak nějak chybí více žáru a napětí mezi hlavní dvojicí. Scénář by potřeboval trochu dopracovat, aby nepůsobil tak přitažený vlasy, někdy skoro prkenně až násilně v tom, jak chce hlavní hrdinka dosáhnout svého. Na debut je to ovšem solidní práce a nejedná se o ztrátu času, já bych chtěl prostě více rozpracovat linku příběhu mezi hlavní dvojicí. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Podle obsahu jsem si myslela, že to bude pohodová romantika na pobavení, ale nakonec jsem měla co dělat, abych to dokoukala. Zpočátku to bylo fajn, ale když došlo ke zvratu, stalo se z toho jakési krimi drama, které mě moc nebavilo. Na zvraty jsem u JK filmů zvyklá, ale tohle mi přišlo už trochu moc. Yoo Yeon-seok ale dostal prostor předvést se v roli chladného, vypočítavého synka jako skvělý záporák. Problém jsem na druhou stranu měla s hlavní herečkou, ta mi do té role vůbec neseděla a i s Yooem jim to spolu moc neladilo. Na jedno zkouknutí dobrý, ale víckrát už to vidět nemusím. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Taková "hra na Popelku". Hraje v tom Lim Soo-Jung, což je má oblíbená herečka a hraje zajímavě. Korejka, v Macau, bez peněz, zadlužená, dostane nabídku od nemanželského syna velmi bohatého muže. Trochu odlišné od jiných věcí. Vypálilo to, kam jsem neočekával. Byla chvíle, kdy jsem se společně s hlavní hrdinkou pokusil nedýchat. Nedostatky: Některé scénáristické prvky by mohly hladčeji téci hrdlem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Snímek vychází z úspěšné literární novely "La Femme de Paille", kterou čtenářům představilo knižní nakladatelství už v roce  Editions Jeheber. Knižní novelu má na svědomí francouzské novelistka Catherine Arley. (Conspi)

Reklama

Reklama