Reklama

Reklama

Steven a Shannon se po smrti dítěte rozhodnou pro adopci. Aby dokončili tento proces, odjedou do pohádkového Portorika, kde na ně čeká osiřelé sedmileté děvčátko. Tropická idyla se však změní v noční můru, když dítě náhle zmizí z hotelového pokoje... Steven se Shannon se rozhodli pro mezinárodní adopci, prošli vším potřebným a konečně si jedou do Portorika pro Ninu, která je z Haiti. Ninu si vyzvednou, ale musí ještě počkat ještě počkat na Ninin pas a mají zajištěno ubytování v krásném apartmánu u pláže. Na pláži se seznámí s Benjaminem, který je ve vedlejším apartmánu ještě s dvěma lidmi Saloem a Veronikou a večer jsou trochu hlučnější. Shanon se Stevenem a Ninou se další den přestěhují do jiného hotelu a Steven zavolá paní Reigertové, která jim Ninu předala, aby jí nahlásil přestěhování. Steven se paní Reigerové ptá na pas Niny, ale pas ještě nedorazil a všichni tři si při čekání na pasy užívají hezké chvíle.  Večer se jde Stven projít, cestou si vybavuje autonehodu, při níž přišla Shanon o dítě a dojde k baru, kde se znovu potká s Benjaminem, Saloem a Veronikou. Salo Stevena napadne, protože se Steven odmítne napít alkoholu, a Steven skončí na policii, kam pro něj přijde Shanon i s Ninou. Ráno Shanon se Stevenem zjistí, že je Nina pryč, začnou jí všude hledat a nakonec zavolají policisty, kterým řeknou, že je adopce stála 60000.  Co policie ani Shanon neví je to, že Steven zaplatil ještě o 40000 tisíc víc, kvůli nějakým úředním komplikacím. Steven o dalších platbách Shanon řekne a Shanon je na něj naštvaná, ale stále chce Ninu najít. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý začiatok a vlastne do prvej polovice aj napínavé, čo sa stane a ako sa to vyvinie. Druhá polovica čistá katastrofa, bez nápadu, bez myšlienky. A niektoré prehnané scény ako auto na útese bolo vidieť aj v pološere, že je to nedobre počítačom spracované a hlavne nedôveryhodne voči fyzikálnym silám. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Chápu zdejší hodnocení a sám bych filmu dal reálně dvě až tři hvězdy,ale za upozornění pro lidi čeho se ten film dotýká dám hvězdy čtyři,Jinak děj nějak neubíhá a prakticky je vše popsané v obsahu k filmu.Jen John Cusack,který bere už taky vše jen aby neseděl doma je to o fous lepší než v posledních jeho průměrných až podprůměrných filmech.Takže za mě jak jsme psal čtyři hvězdy a 70 %. ()

Reklama

Allein4 

všechny recenze uživatele

Stále se zlepšující John Cusack nemohl sám o sobě zachránit jinak velmi tuctový film, který se vlekl až neuvěřitelně pomalým tempem. Ale John zkrátka umí a velmi by si zasloužil nějakou pořádnou blockbusterovou roli. Film sám o sobě upozorňuje na velké neštěstí současné doby, se kterým se nic moc nedělá. A to by si rozhodně zasloužilo lepší zpracování. Alan White ale bohužel opět ukázal jen svůj standard. 40 % ()

Pollini 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem - Au! Rodinnou idylku očekávatelně podvede falešná tlusťoška, která jim prodá potomka. Očekávatelně se objevují komplikace při zmizení děvčátka. Opět očekávatelně policie novorodičům nevěří. Jde o hru o peníze, z rodičů jsou náhle akční hrdinové a zachrání celou situaci. Film je protkán občasným nelogickým chováním a dokonce aspoň jedno porušení fyzikálních zákonů - nejsme přece v blízkosti černé díry. Je to průměrný film na nedělní odpoledne pro mou babičku. ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě Ryan Phillippe, který se v minulém roce stejně jako Leo DiCaprio zařadil mezi čtyřicátníky. Role sladkých hošíků jsou minulostí, ale to vůbec nevadí, protože v roli adoptivního taťky mu to také slušelo. Po půl hodině jsem tušila co bude následovat a s těma třema bych si panáka taky nedala. Reclaim = doporučuji pro všechny naivní důvěřivce, kteří jdou za každou cenu do takovýhle nápadný adopce. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film bol natočený v Portoriku. (Arsenal83)

Reklama

Reklama