Reklama

Reklama

Zázračné přistání na řece Hudson

(TV film)
  • USA Miracle Landing on the Hudson

VOD (1)

Obsahy(1)

Po startu Airbusu A320, let č. 1549 US Airways, došlo k selhání motorů a posádka se rozhodla nouzově přistát na řece Hudson. (National Geographic)

Recenze (7)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Hutne a bez zbytočných obkecávačiek spravený dokument o núdzovom pristátí na rieke uprostred NewYorku. Svedectvá ľudí, ktorí sa snažia tú prežitú hrôzu pretlmočiť nám, sediacim v teple obývačky.. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bol natočený výborný film, samozrejme sa nehoda stala aj súčasťou seriálu Letecké katastrofy. Ale tento dokument je úplne iný. Nesústredí sa na nehodu samotnú, prečo sa stala, či pilot postupoval správne atď. Rieši priame svedectvá preživších. Čo zažívali, ako sa cítili, ako dokázali prežiť. Veľmi podrobné a úchvatné. https://dokumenty.tv/zazracne-pristani-na-rece-hudson-dokument/ ()

Reklama

sator 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl jeden dokument i povedený hraný film, tady se mi líbilo že mluvili pravdivě,panika, hrůza, bezohlednost, žádná selanka když jde o život... ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Moc hezký dokument o této havárii se šťastným koncem, který se skládá především ze vzpomínek přímých účastníků. ()

luciasce 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně zpracovaný dokument, pustila jsem si ukázku a pak už jsem se od toho neodtrhla, viděla jsem i jiný dokument na stejnou událost a nebyl tak poutavý. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama