Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film vypráví skutečný příběh Brandona Burlswortha (Chris Severio), který už od dětství sní sen o kariéře profesionálního hráče amerického fotbalu. Díky svému úsilí, tvrdému tréninku a také podpoře svého bratra Martyho (Neal McDonough) a matky (Leslie Easterbrook) se z role náhradníka dostává do role opory mužstva. Jeho slibně rozjetou kariéru však zastavila tragická autonehoda. Snímek začíná Brandonovým pohřbem a je vzpomínkou na celý jeho život od obézního dítěte s velkým snem až po čerstvě draftovaného hráče do NFL. (fisus)

(více)

Recenze (16)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekné, motivačné, inšpirujúce. Aj keď americký futbal takmer vôbec nesledujem, ale v podstate je to celkom pozoruhodný šport, hoci v našich zemepisných šírkach nemá žiadnu tradíciu, a teda ani popularitu. Ale treba uznať, že šport je to vysoko taktický a tým pádom aj atraktívny. Príbeh Brandona Burlswortha bol zaujímavý a inšpiratívny. Bohvie ako by jeho kariéra pokračovala, keby bolo keby. Škoda, že sa nedožil ani svojej premiéry v NFL, keď už dal do toho toľko času, snahy a úsilia. Film bol pekný, mal aj ten rodinný rozmer, čo ma svojim spôsobom celkom potešilo, že to išlo aj týmto smerom a nemotalo sa to stále len v tom športovom prostredí. Neviem do akej miery bol film fakticky presný, ale niektoré veci mi predsa len prišli dosť prehnané. No a za tú duchovnú agitáciu v záverečných scénach (toto fakt nemusím!) ide hviezda dole... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina vstupuje do příběhu jako poctivý, nevýrazný, ostýchavý kluk a odchází z něj jako poctivý, nevýrazný, ostýchavý kluk. Nulový vývoj osobnosti, který mě následně vedl k nulovému zájmu o jeho osobu. Což je u sportovního filmu, jehož hlavní podstatou je snaha přesvědčit diváky, aby protagonistovi fandili, docela výrazný problém. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ve sportů můžete být jakikolich rozměrů velikostí a jeto úplně jedno, důležité je jak hrajete a jak se s tím vším nádtlakem poperete a dokáže té nemožné příjemný snímek podle skutečných událostí. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Mám rád sportovní filmy, mám rád filmy podle skutečných událostí, ale nemám rád tenhle film. Podle mě špatně zvolený způsob vyprávění je největší chybou. Celá ta linka s pohřbem a řezbářem by zasloužila vyškrtnout a pouze použít jako úplný závěr. Navíc až moc náboženských keců. V době, kdy se hlavní hrdina snaží prorazit a hraje fotbal je to fajn, ale všechno ostatní nebaví. ()

brumbrum 

všechny recenze uživatele

Skvele! A je mi smutno, ze kolko duchovnych (duchovnych, nie dusevnych podotykam) mrzakov sem pise capiny. Ale vdaka aj za to, stacilo par raz precitat "debilna nabozenska agitka" a uz som mal zarucene, ze to bude super :-D! Co viac chce dnesny unudeny gaucovy wurst? Mlady clovek s idealmi, podla ktorych sa snazil zit az do konca, bude drazdit debilneho sudruha, coz je skuskou spravnosti. 5* v pohode ()

Ajvngou 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, některý fórky spoluhráčů jsou navíc fakt vtipný. Jenže to někdy tlačí až moc na slzopudnou pilu a ta podivná křesťanská agitka nebo co to bylo mi moc nesedla. Když je to o Bulsworthovi dobrý, ale ty předěly z jeho pohřbu divný (obzvlášť dialog s tím řezbářem). ()

wick 

všechny recenze uživatele

Přeslazený, citově až nevkusně vydírající příběh...o tom, jak se outsider stal slavným a úspěšným hráčem jednoho přihlouplého sportu. Mám rád životopisné filmy, ale tohle bylo od druhé poloviny už skoro k nepřežití... ()

drovi 

všechny recenze uživatele

Veľmi silný človek tento Brandon. Všetkým dokázal, že všetko sa dá len treba chcieť. Pekný film podľa skutočných udalostí, ktorý nám necháva odkaz, aby sme šli za tým čomu veríme a žili naplno tu a teraz, ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Kto váha, tak smelo k teľevizorom. Uvidíte skutočný klišépríbeh so skutočnými klišéscénami a nakoniec sa vám to bude páčiť a to už od začiatku. Takého dobráka a supermana nenájdete, lebo sú všetci mŕtvi. Good die young. ()

hujerita 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn. Ešteže nám od začiatku bolo povedané že sa dlho nedožije . inak neviem, asi by som šiel s hodnotením dole. prestrihať to trocha a bolo by to o hviezdu lepšie. predsa len 2 hodiny je dosť aj na koňa. Športové filmy mám rád a preto tie tri. Možno časom sa dá ísť vyššie, lebo príbeh toho chlapca je veľmi inšpiratívny a takých dobrých ľudí je málo. ()

52637 

všechny recenze uživatele

Ze jde o film dle skutecnych udalosti me upoutalo. Film by se dal zkratit a byl by na tri hvezdy nesedelo mi tam to povidani o vire v boha a reci k tomu ()

Reklama

Reklama